Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה ציבור זה, כ"כ מגוון. נאבק יומיום בתנועה, באוטובוס המתפרק, בנוסעים קצרי הסבלנות. פייר - אם יש עבודה שלא הייתי רוצה לעשות זו נהיגה באוטובוס בתל אביב.

יחד עם זאת, מי שכבר עושה את זה, מן הראוי שישתדל קצת יותר:

-אתה כבר מכיר את הקו שלך, אז אנא האט בהדרגתיות לפני התחנה במקום לבלום ברגע האחרון. בד"כ יש נוסעים שקמים לקראת הירידה, ובדיוק בשלב בו הם מפלסים את דרכם החוצה מן המושב אתה בודק אם יש לאוטובוס ABS.

-תהיה יעיל בקבלת הכסף/העברת הכרטיס. בצע תעדוף משימות, הטענת רב קו צריכה להתבצע אחרי שכולם עלו. בזמן עליית נוסעים בטל כל משימה אחרת, כמו להסביר לגברת איך מגיעים לאלנבי. המשך את ההסבר אח"כ, אל תהיה חרא.

-לשאלת נוסע ענה באדיבות, במקום למלמל מתחת לשפם "לא יודע". הגדיל לעשות נהג אחד בתקופה בה הייתי בגבס, שהסביר לי באריכות איפה לרדת ואיזה קו לקחת משם, וכשהודיתי לו אמר "זה רק כי אתה פצוע, אחרת לא הייתי עונה לך". למה? אם הוא היה אומר את זה בהתחלה לא הייתי מסכים לשמוע את ההסבר.

-שים לב למושבים הראשונים, ואם מתנחל שם איזה נער סמארטפון על חשבון קשיש שעומד גרש אותו. אל תשאיר את העבודה הזו לנוסעים המזדמנים.

-סע רצוף. חלאס עם הגז ברקס הזה. יש מצב ביניים, קוראים לזה להרפות מדוושת הגז, זה לא חייב להיות מלווה בברקס. או שעומד לך בקו הראשון ברמזור ומתקדם עשרים ס"מ ברקס, עשרים ס"מ ברקס. זה ממש, אבל ממש לא נעים לנוסעים, וגם יכול להיות מסוכן. מדי פעם אני עולה עם נהג טוב, ההבדל הוא שמיים וארץ. צריך אולי לשים על זה הרבה יותר דגש בחברת האוטובוסים.

-עצור בתחנה. לא לפניה, לא אחריה, לא במרכז הכביש.

-בחורף, בעוברך על יד תחנה שאינך עוצר בה, השתדל לא להיצמד לקצה הכביש. אתה מעיף גל מים שלא יבייש צונאמי קטן על הנוסעים שמחכים. מזמן למדתי שתחנת אוטובוס בחורף טובה רק לדבר אחד - להתחבא מאחוריה. לפעמים הגל עובר את גג התחנה!

אחשוב על עוד, ואתם כמובן מוזמנים להוסיף, אבל בקשה קטנה - בואו נשתדל להישאר במסגרת התנהגות הנהג כלפי הנוסעים, ולא כלפי רכבים אחרים בכביש, שזה עניין חשוב בפני עצמו אך שונה בתכלית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

להחזיר לאלתר את נהגי אגד של שנות ה 80! כיצד הם נהגו באומץ לב

בקופסא הלא ממוזגת ותמרנו את ההתעסקות עם הכספים יחד עם הנהיגה בגיר הידני. איפה מכנסי הג'ינס הקצרים והסנדלים התנכיות?

היכן הימים ששרוליק הנהג היה יוצא מתא הטייס לעזור לגברת עם הסלים לעלות?

היכן הימים שלאוטובוס היה כבוד, היה פאקינ' אוטובוס רועש עם ספסלים בשקל ועשרה, אחחח הריח של מושבי הפלסטיק עוד תקוע לי בנחיריים.

כשרצית לרדת בתחנה הבאה משכת בחבל כמו גבר!

ואפילו הצליל של שלט ה "עצור" לא השאיר בך ספק.

ואיפה האוטובוס של פעם עם הסולם האחורי מבחוץ שהיינו נתלים עליו כילדים ותופסים טרמפ לים.

(שישאר ביננו ).

Gn'f'R

פורסם

בן אדם, תשמור על עצמך!

כל יום יש כתבה חדשה שלך על הנסיעות באוטובוס, יותר טראומטית מהקודמת.

אתה כבר סופר שעות עד לסיום השלילה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סופר בשבועות עדיין, אבל כבר לא בחודשים!

זה לא טראומטי, פשוט הצטברו אצלי בראש כל מיני שטויות בנושא, ואני מנסה לפנות אותן משם לקראת החזרה לעצמאות תחבורתית.

האמת שהפקתי המון לקחים בתקופה הזו, ממצב שבו לא יכולתי לדמיין את עצמי בלי רכב, אני די משוכנע שאמשיך לנסוע בתח"צ להרבה יעדים, במקום להזיז את האוטו או ללבוש את ציוד המגן לרכיבה (עוד לא החלטתי מה אקנה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זאת בערך אחת הסיבות העיקריות שהוצאתי רישיון וקניתי אוטו - כדי לא להתמודד עם הנהגים והנוסעים של הLoser Cruiser הירוק עם ה-X הלבן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
להחזיר לאלתר את נהגי אגד של שנות ה 80! כיצד הם נהגו באומץ לב

בקופסא הלא ממוזגת ותמרנו את ההתעסקות עם הכספים יחד עם הנהיגה בגיר הידני. איפה מכנסי הג'ינס הקצרים והסנדלים התנכיות?

היכן הימים ששרוליק הנהג היה יוצא מתא הטייס לעזור לגברת עם הסלים לעלות?

היכן הימים שלאוטובוס היה כבוד, היה פאקינ' אוטובוס רועש עם ספסלים בשקל ועשרה, אחחח הריח של מושבי הפלסטיק עוד תקוע לי בנחיריים.

כשרצית לרדת בתחנה הבאה משכת בחבל כמו גבר!

ואפילו הצליל של שלט ה "עצור" לא השאיר בך ספק.

ואיפה האוטובוס של פעם עם הסולם האחורי מבחוץ שהיינו נתלים עליו כילדים ותופסים טרמפ לים.

(שישאר ביננו ).

אני יגיד לך איפה הם, בבית עם נכות ופיצויים מאגד בגלל אותו גיר ידני 12 שעות ביום במשך 30 שנים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

המנהג הזה של לשאול את הנהג שאלות זה די מנהג ישראלי. לא ייצא לי להתקל בזה באירופה.

באיטליה לדוגמא, אין כמעט אינטרקציה עם הנהג, הוא עולה כחצי דקה לפני תחילת הנסיעה ויורד מהאוטובוס מיד עם סיומה.

מעבירים את הכרטיס במכשיר תיקוף שנמצא באוטובוס.

פורסם

הזכרת לי משהו.

שלטים באוטובוס.

גרמניה - "אסור לדבר עם הנהג"

אנגליה - "עדיף שלא לדבר עם הנהג"

ישראל - "נא לא לענות לנהג"

אגב, באוטובוסים ברוסיה הקבינה של הנהג באוטובוסים עירוניים סגורה לגמרי, כדי שהנוסעים, שנדחסים לאוטובוס כמו סרדינים, לא יפריעו לו.

שכחת משהו האוטובוסים של שנות ה-80 - מנוע דיזל רועש ורועד, שמוציא עשן שחור, שחודר לתא הנוסעים, ויוצר, ביחד עם נוסעים דחוסים כמו סרדינים בקופסה (עם זיעה במקום השמן), ויוצר חוויה עוצרת נשימה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בנוסף לאומר לעיל:

אם עשית טעות, ונוסע מבקש את פרטיך - תהיה גבר לתת אותם, ואל תתנגד, כי בכל מקרה יש מס' רכב ושעה.

ביקש נוסע את פרטיך: תן אותם ואל תקלל/תדבר מגעיל/ווט אבר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
זאת בערך אחת הסיבות העיקריות שהוצאתי רישיון וקניתי אוטו - כדי לא להתמודד עם הנהגים והנוסעים של הLoser Cruiser הירוק עם ה-X הלבן

LOL

זה כל כך מבאס שזה המצב. התניידתי ככה 6 שנים, אבל זה הדבר הכי נורא בעולם בערך. השיא היה כשהיום אחד כמעט והלכו לידי מכות שני גברים בני 70 בערך (תוך שאחד מהם מוציא את השיניים התותבות שלו, שלא ישברו :) ), כי אחד מהם עלה לפני השני לאוטובוס.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...