Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית אוהב את הכלב שלי, בייצים והכל, לכן לא סירסתי אותו.

שמור עליו ב7 עיניים, בתקופת הזיווג הם כ"כ חרמנים, הוא יכול פשוט לברוח לך מהבית בשביל להזדווג, ואז לך תמצא אותו.

לא לתת לו ללקק את התפרים, ואם אני זוכר נכון אז שבוע בלי מאמץ ולא להוציא יותר מידי החוצה כדי למנוע זיהום.

קח בחשבון שאתה מחזיר אותו מהוטרינר בנסיעה ולא ברגל.

מזכיר לי, שכשקיבלתי את הכלב המעורב שלי גם כן מצב"ח, בתור ילד מתלהב בן 13, איך שאבא שלי הביא את הכלב הביתה, לקחתי אותו לסיבוב "דאווין" ברחבי העיר לכשעה. :?

במילים אחרות, תן לו להתפנק לאיזה יומיים, לפני שאתה נותן לו להתאמץ. מסכן.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כלב ש"מפמפם" לא בעונת היחום עושה את זה ע"מ לסמן לחברי הלהקה האחרים שהנקבה הזו היא שלו, מדובר בתקשורת ולא במין.

אני מודע לראיות החותכות בעד סירוס, פשוט לא יכלתי להביא את עצמי לעשות לו את זה.

אומרים שלגברים באופן טבעי הרבה יותר קשה עם זה.

שמור עליו ב7 עיניים, בתקופת הזיווג הם כ"כ חרמנים, הוא יכול פשוט לברוח לך מהבית בשביל להזדווג, ואז לך תמצא אותו.

הוא כבר בן 10, אני מכיר כל זכר וכל נקבה ברדיוס של 5 קילומטר מהבית, אני מכיר כבר את כל הטריקים שלו.

פורסם

יש כלבים שנכנסו לדיכאון לא נורמלי אחרי סירוס, ומשהו נפגם באופי שלהם. גם זה קורה. ככה שלא תמיד הכל טוב.

אני אישית את שלי לא סירסתי. נכון יש לו התקפי עצבים מידי פעם או חרמנות (כשיש כלבות מיוחמות, רק אז הוא ככה), אבל אני לא אפילו לא חושב על לסרס אותו, זה פשוט לא נראה לי צעד הגיוני. הוא בעל חיים, כמונו, תחשבו מה היה קורה אם היו מסרסים אותנו? גם לנו יש עצבים מידי פעם בגלל המיניות, אבל ככה בנוי הטבע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי התמונה, הכלב מעורב בסוג מסויים ממשפחת הפיטבול (הפנים די מסגירות אותו), כך שסירוס הוא היה חייב לעבור בכל מקרה.

סירוס מונע בעיות התנהגות עתידיות בדר"כ, כאשר מסרסים לפני גיל ההתבגרות ולפני שחלות הבעיות של הדומיננטיות.

בארה"ב, יש אשכים לכלב מסיליקון - ברר אם יש גם בארץ, אם אתה מפחד שהכלב שלך יאבד מהגבריות שלו.

פורסם
אני היחיד שחושב שזה מרושע?

כן אני יודע שאומרים שמבחינה בריאותית סירוס\עיקור הוא דבר נהדר ויכול להאריך את תוכלת החיים של הכלב\ה. אתם הייתם מוכנים שיורידו לכם את הביצים בישביל תוספת של שנה לחיים?

וכן אני מכיר את מה שעודד (drivemaster) כתב, שבגלל הסירוס כלבים הופכים להיות יותר כנועים ורגועים, אבל בחייאת זה לא משהו שאילוף נכון לא יפתור.

ומה הכוונה שבגלל שהוא מאומץ אתה אתה חייב לסרס?

קודם כל זה לא להאריך את החיים של הכלב בשנה אלא מעבר לכך. מהיום הראשון שקיבלנו את הגורה שלנו שאלו אותנו אם אנחנו רוצים לעקר אותה. בהתחלה חשבנו שזה אכזרי ביותר למנוע ממנה להפוך "לאמא". חיכינו את הזמן הדרוש לפני שהיא נכנסה להיריון. לאחר ההמלטה, היא ממש אבל ממש לא הייתה מאושרת מהעניין. לחברה שכאן שהם הורים יכולים לתאר לעצמם מה זה לקום באמצע הלילה בשביל להאכיל את הזאטוט. תתארו לעצמכם מה זה לקום כל הזמן בשביל 6 גורים. הם פשוט גמרו אותה מעייפות. הם היו שורטים אותה, נושכים אותה בכדי לינוק. חשבנו שהיא תהיה עצובה ובדיכאון לאחר שנמסור את הגורים. מסתבר שזה היה להיפך. היא הייתה ועדיין מאושרת עד היום. לאחר שהבנו שגורים זה לא הקטע שלה ולא שלנו הגיע זמן העיקור. היא כבר כמה חודשים אחרי זה והיא בריאה ומתנהגת רגיל לחלוטין. אגב, גורים קטנים בבית זה מתכון להרס של דלתות ורהיטים. ראו הוזהרתם.

דבר אחרון, למי שלא יודע עברה הצעת חוק. בעל חיים שאיננו מסורס או מעוקר אגרת הרישיון שלו תהיה יקרה מאוד. השנה הם רצו על הכלבה קרוב ל 400 שקלים עבור הרישיון מהעיריה. או שבעל החיים מעוקר ומסורס או שמביאים מכתב ותעודות על כך שהכלב הוא גזעי. אחרת זה יעלה לכם הון תועפות בעת חידוש רישיון מהעירייה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כלב ש"מפמפם" לא בעונת היחום עושה את זה ע"מ לסמן לחברי הלהקה האחרים שהנקבה הזו היא שלו, מדובר בתקשורת ולא במין.

לא כדי לסמן את הנקבה, יש גם זכרים שעולים על זכרים אחרים.

זה נועד לקבוע מי הדומיננטי והשולט.

ובקשר לעלות הרישיון, זה שכלב לא מסורס צריך לשלם כמה מאות זה כלום, כלב מסורס משלם פחות אבל משנה לשנה המחיר של כלב מסורס עולה ולא רחוק היום שמחיר הרישיון לא ישחק תפקיד בכדאיות הסרוס.

הכלב שלי סורס בגיל שנה וחודש בערך, בגלל הגיל המעט מאוחר יחסית הוא לא השתנה בכלל. מצד שני החמור הזה יצא מהוטרינר אחרי הסרוס ומשך אותי 3 ק"מ ברגל עד לבית כשהוא חצי מטושטוש. כמובן שכמחאה אצל הוטרינר מיד אחרי שהתעורר הוא ניסה לסרס את אחד העובדים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אפילו לא חושב לסרס אף אחד משני הכלבים שלי, מכיר את כל הטיעונים בעד ונגד והחלטנו אני ואשתי לא לסרס למרות לחץ מצד הוטרינר.

אגב השנה שילמתי רשיון עבור אחד 98 שקלים, על השני צריך לשלם בעוד כשבועיים.

באופן כללי לא נחמד לשלם מס כלבים אבל זה גם לא מס יקר כל כך. שני הכלבים אגב קטנים ולא יגיעו אפילו לשמונה קילו כל אחד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל חובבי בעלי החיים ופעילים בתחום יגידו שעיקור/סרוס הוא פעולה הומנית, בריאותי ואף הכרחית. מי שטוען שלא פשוט עושה האנשה של הכלב ולא מבין מספיק לדעתי.

למיטב ידיעתי בסירוס אין תפרים או שיש תפרים פנימיים (תלוי בגודל הכלב), כך שלא צריך לדאוג שהכלב לא יפתח אותם (״קולר אליזבת״ וכו׳)

תתפלא לגלות שכשתפוג השפעת ההרדמה הכלב יחזור לעצמו. ההחלמה מסירוס קצרה ביותר.

פורסם
כן אני יודע שאומרים שמבחינה בריאותית סירוס\עיקור הוא דבר נהדר ויכול להאריך את תוכלת החיים של הכלב\ה. אתם הייתם מוכנים שיורידו לכם את הביצים בישביל תוספת של שנה לחיים?

אני גם לא מוכן שיוליכו אותו ברצועה, לחרבן על הדשא, ולשבת לפי פקודה.

דמגוגיה בגרוש.

כלב לא מסורס סובל מהדחף לעבר כלבות מיוחמות, וזה מתכון לבעיות התנהגות, מאגרסיביות ועד בריחה מהבית. חיות בית אינן חיות באופן טבעי כבר עשרות אלפי שנים, וכל ניסיון להשוות אותן לחיות בר ו/או לבני אדם - מגוחך.

לצערי כרגע לא

ואל תתחיל עם "אין לך כלב אתה לא יודע מה אתה אומר"

מכיר מספיק אנשים עם כלבים,אני בעצמי שמרתי על לא מעט כלבים (גם לתקופות של מעל חודש) ואני עדיין מאמין שסירוס הוא דבר פגום

בקיצור, אתה לא מבין כלום בגידול כלבים, לא למדת את הנושא, אבל דעה יש לך...:|

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כל חובבי בעלי החיים ופעילים בתחום יגידו שעיקור/סרוס הוא פעולה הומנית, בריאותי ואף הכרחית. מי שטוען שלא פשוט עושה האנשה של הכלב ולא מבין מספיק לדעתי.

מסכים בהחלט.

פורסם

תפר שעשוי מחיות אחרות (מעיים של כבש, למשל), ואז כאשר הפצע מתאחה, הגוף של האדם/כלב יודע לפרק את התפר הזה לבד, שכן זו רקמה אורגנית. פעם (ואולי גם היום, אין לי מושג) היו משתמשים בחוטי משי, ואז גם היה צריך לעשות "הוצאת תפרים" - לא נעים בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נקודה חשובה שאיש לא דיבר עליה :

כלב שלא סורס יביא צאצאים לעולם.

רוב הגורים לא ימצאו בית. ולא ,הם לא ישוכנו במלון 5 כוכבים לשארית חייהם השיבה טובה.

למעלה מ -100000 כלבים ללא בית מומתים בישראל מדי שנה.

אם אנשים היו מעקרים/מסרסים כלבים הכמות הייתה קטנה בהרבה.

לסרס זה אכזרי?

תחשבו מה יקרה לגורים שלא ימצאו בית.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...