Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים בהחלט, אני עובד איתה על משמעת והפעם כשלתי.

לא שזה תירוץ, אבל כאשר הכלב שלך נכנס ל"אמוק" (צריך להימנע מזה מלכתחילה), אז סביר להניח שהוא לא יראה אף אחד ממטר, כולל אותך.

כלב בחיים לא ינשוך את הבעלים שלו בכוונה, אמוק או לא, נשיכה בטעות יכולה להיות.

קורה לפעמים שהכלב שלי נכנס לאמוק מול זכר אחר או במהלך משחק ואז הוא באמת לא ישים עלי, אבל בחיים לא ינשוך בכוונה.

בין בעל הכלב לכלבו יש הסכם אמון הדדי, מצד אחד הכלב סומך על הבעלים שלו שיתן לו אוכל, מים, אהבה וטיפול רפואי, ומצד שני הבעלים סומך על הכלב שלו עם החיים שלו.

לנשיכות מהסוג הזה קרואים "פריקת לחץ".

הכלב "חייב" לפרוק את היצר שלו והוא עושה את זה על הדבר הראשון שהוא רואה.

זה קורה גם לא מעט בכלבי עבודה/תקיפה. (ואפילו בעוקץ זה קורה לא מעט).

תופעה ידועה.

כשהכלב הוא כלב תקיפה, זה עוד איכשהו מובן.

כשהכלב הוא כלב בייתי, זו בעיה!

ולג'וקר השחור, אתה חייב לעשות משהו ומהר!

זה רק אומר שכלבה שלך לא הכי ממושמעת/מאוזנת.

מראש היא לא הייתה צריכה להגיע למצב כזה של עצבים. (ואם אני לא טועה היא עדיין צעירה, לא?)

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

את הגולדן שלי סרסנו בעקבות גילו (המזדקן) ובעיות שהחלו בפרוסטטה. לא רצינו לסרס, אך כבר לא הייתה ברירה אחרת.

הזהירו אותנו מפני השמנה והתנהגות דכאונית - השמנה בהחלט כן (לא היה כלב שמן, כעת הוא התמלא קצת). דכאון - ממש לא, הוא נשאר עם אותה שמחת חיים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הסיבה היחידה להשמנה אחרי עיקור/סירוס, היא זה שנותנים לכלב לנוח יותר מדי מרחמים (הרי הוא עבר ניתוח, לא?) וכתוצאה מכך, גם נותנים לו יותר אוכל.

כלב שישמור על רמת הוצאת אנרגיה תקינה ( רמז: לשבת כל היום בבית ולבהות בקיר - זה לא) וכמות האוכל שלו, תהיה בדיוק כפי שמצויינת על שק האוכל, לא ישמין.

ולג'וקר השחור, אתה חייב לעשות משהו ומהר!

זה רק אומר שכלבה שלך לא הכי ממושמעת/מאוזנת.

מראש היא לא הייתה צריכה להגיע למצב כזה של עצבים. (ואם אני לא טועה היא עדיין צעירה, לא?)

הגורה שלי בת שמונה חודשים והיא אכן לא הכלבה הכי ממושמעת בעולם. נתחיל בזה שהיא מייצגת מצויין את הנחישות של הטרייר ונמשיך בזה, שפשוט יש לה רצונות משלה, ברמות שאת רוב האנשים, היא הייתה מצליחה להתיש. אותי היא לא תתיש ואני בהחלט מודע לכך שגידול הכלבה הזאת יהיה מאתגר, אבל ידעתי זאת מראש והאמת שאני אוהב את זה. בנוסף, עבדתי עם מאלף ואעבוד איתו גם בעתיד, אם ארגיש צורך בכך.

אם כלב ינסה/יתקוף אותה באמצע הגינה, הרחק ממני, היא תיקח אחורה או תתעלם - אין שום אפשרות אחרת. כאשר היא לידי...פה מתחילות ה"חגיגות" ובהחלט זה דורש טיפול חזק.

הבעיה נוצרה כאשר היא ניסתה לשחק עם כלבה מבוגרת שישבה לידי. הכלבה חשפה שיניים וניסתה להתנפל עליה. הצלחתי למנוע זאת ולקחתי את הגורה שלי הצידה להירגע. בשלב הזה, כשהיא כבר הייתה קצת מחוממת, הגיח כלב שפשוט לא הפסיק לנבוח עליה ודחק אותה לגדר, ממש לפינה. הבעלים שלו לא בא לקחת אותו, למרות הבקשות שלי. בשלב הזה, היה מגיע לכלב ולבעלים, שאני אשחרר את הגורה שלי, אבל אני ממש לא מהאנשים האלו.

בקיצור, קרתה קצת סיטואציה מלחיצה ( חשוב להדגיש שלא נלחצתי והראתי זאת לגורה שלי) ועשיתי טעות. רבאק, שילמתי ואני עדיין משלם עליה :).

פורסם

עדכון:

הכלב עבר כבר אתמול את הסירוס, אספתי אותו אחרי שעתיים, הוא היה מסטול לגמרי, שמו לו מנורה על הראש,

שבר איתה כבר את כל הקירות בבית, הוא נראה קצת מבואס אבל נקווה שעוד היום הוא כבר התאושש, אה וגם ההליכה שלו היא כמו מישהו שקיבל מאחורה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

כשאתה איתו בבית, תוריד לו את זה ומידי פעם תציץ לבדוק שהוא לא מלקק את התפרים. לפחות חלק מהזמן יהיה לו יותר נוח ונחמד.

בעניין של נשיכות לפריקת לחץ, שינשך את הצעצועים שלו שמיועדים לזה. לכלב שלי יש 2 כדורי גומי\סיליקון יצוקים וכבדים בגודל של כדור טניס, הם והקונגו מאותה הסדרה (משהו נטול שם) מחזיקים כבר כמה שנים בתור נשכנים. מידי פעם איזו עצם בשביל הפינוק ואין צורך לפרוק על אף אחד שום דבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כן, זו דמגוגיה. שימוש באנולוגיה שגויה, על מנת ליצור תגובה רגשית. אם אתה לא מנסה לשכנע אף אחד, למה אתה כותב?

הבעת דעה,רצון לקיים דו-שיח על נושא שידוע שיש עליו חילוקי דעות, לדעת האם יש עוד אנשים באותו קו מחשבה שלי.

לא כל הודעה היא נסיון לכפות את הדעות שלך על האחר ולשכנע שזו האמת היחידה.

לצערי אנשים שכחו שיש כזה דבר "דו-שיח" וחושבים שכל שיחה היא ויכוח :roll:

חיה היא יותר מחיה... מעניין.

אולי היא גם רובוט?!

אולי היא גלגול נשמות של צדיקים מימי הביניים?!

מי אמר שהאדם הוא לא רק רובוט?

כולנו מכונות,די מתוחכמות,אבל מכונות

ובוא לא נכנס בבקשה לגילגול נשמות, אני אישית לא מאמין בזה ולא רוצה לגרור את השירשור לשיחה של "הייתי חיפושית זבל ממש טובה בגלגול הקודם אז קודמתי לבן-אדם"

אני מציע לך לקרוא לפחות איזה מאמר שניים מודרנים על הקשר בין הכלב והזאב, לפני שאתה ממציא תיאוריות. די לציין שכלבים, בניגוד לזאבים, הם אוכלי כל, כדי להתחיל להסביר את ההבדל בין המינים.

קראתי מאמרים לפני מספר שנים וראיתי גם מספר סדרות בנושא.

אני רואה את עניין ה"אוכל-כל" כאבולוציה (כל עניין המעבר מזאב לכלב הוא אבולציה בסופו של דבר),אבל העניין משול (לדעתי) לאדם ולקופים, לא צריך לספר לך איפה אפשר למצוא יופי של דוגמאות שמקור האדם הוא(כנראה) מהקוף, נכון? :wink:

דרך אגב, למה ציתתה דווקא את המשפט שרשמתי על החתולים ולא על הכלבים?

כן, היה עדיף עם בעלי הכלבים היו מבינים משהו בגידול כלבים. אבל אולי לפחות אין להם דעות מופרכות לגבי האבולוציה של המין וכיצד כלל האוכלוסיה צריכה לגדל כלב. אבל כן, חלק גדול מהאוכלוסיה מתייחסים לכלב שלהם בצורה מגוכחת. אבל... לפחות יש להם כלב.

כל אדם זכאי לדעות וכל אדם זכאי להביע את דעתו (לדעתי:roll: ).

הדעות שלי הן שלי בלבד, שים לב שמעולם לא התערבתי בשירשור ששאל איך לאלף\לגדל כלב וגם פה לא הייתי מגיב אם לא הייתי רוצה פשוט לשמוע דעות של אנשים אחרים (וכן,על הדרך הבעתי את עמדתי בנושא).

עניין חוסר הכלב אצלי הוא בגלל שאני אמור לעבור דירה בקרוב ובבית הנוכחי אני לא יכול לגדל חיית מחמד

בשביל שדעה תהיה בעלת ערך כלשהו, היא צריכה להיות מבוססת. דעתך לא מבוססת על כלום, מלבד זה שאתה היית רוצה לשמור על הביצים שלך, שזה טיעון חלש ולא רלוונטי כשמדובר בכלבים.

לא מדוייק, דעה בהגדרתה היא מחשבה אישית ולכן לא מחייבת שום ביסוס.

אם הייתי מנסה או רוצה שלכנע את אחד מחברי הפורום שדעתי היא האמת היחידה אז הייתי מביא לה ביסוס כלשהו, בגלל שאני לא בא לשכנע אף אחד אין לי צורך בביסוס.

אני את הכלב שלי לא אסרס, כי לפי דעתי מדובר במשהו מיותר לחלוטין שיכול לגרום סבל (לא חייב להיות פיזי) מיותר.

נ.ב

בכוונה לא התיחסתי לעיקור בשום צורה.

קצת צבוע מבחינתי, אבל קשה לי להסתכל על עיקור כשווה ערך לסירוס (אני בכל זאת זכר) האם כלבה מתנהגת שונה אם היא מסורסת או לא?

האם כלבה סובלת בזמן יחום כאשר אין זכר שיענה לה על הצרכים?

מישהו יכול להרחיב בנושא?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

בעניין של נשיכות לפריקת לחץ, שינשך את הצעצועים שלו שמיועדים לזה. לכלב שלי יש 2 כדורי גומי\סיליקון יצוקים וכבדים בגודל של כדור טניס, הם והקונגו מאותה הסדרה (משהו נטול שם) מחזיקים כבר כמה שנים בתור נשכנים. מידי פעם איזו עצם בשביל הפינוק ואין צורך לפרוק על אף אחד שום דבר.

כנראה שלא הבנת את הכוונה של כותב ההודעה, כאשר הוא רשם פריקת לחץ.

פורסם

למרבה הפליאה נוכחתי לגלות שישנם אנשים שלא מודעים לסיפור הזה אז אני מביא אותו לתשומת כולם. אין המטרה של הסיפור כאן לשמש בעד או נגד הטיעונים לסירוס או עיקור אלא להמחיש עד לאיזה רמה נאמנות של כלב לבעליו יכולה לבוא ליידי ביטוי.

לא סתם אומרים "עדיף כלב חבר על פני חבר כלב".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4408602,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...