Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בוגר קונדסון-5-6 שיעורים כבר, מי סופר?!

לי יש כן ניסיון עם מדרכים/בתי ספר אחרים, קונדסון זה הבחירה הנכונה עם אתה באמת רוצה להגיע לשלב הבא בנהיגה.

בקורס השלישי ממליץ לך לקחת יום שלם בסדום.

ושה לא משנה אישה רכב זה המיומנות שאתה מקבל כנהג לביטון שלך ושל האחרים.

השימוש נעשה גם בנהיגה ספורטיבית.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתנחם ידידי, לפני שבועיים חגגתי יומולדת ובין המתנות שקיבלתי מאישתי- קורס בין יום של נהיגת מירוץ במכוניות פורמולה רנו במסלול מירוצים בינלאומי בסין.

אצתי רצתי לקבוע תאריך שיתאים לי ונתבשרתי שהצוות עומד להשתתף בסדרת מירוצים במהלך אוגוסט-ספטמבר, כשהם יחזרו חודש אוקטובר מלא ולכן לא נותר לי אלא להמתין עם מימוש המתנה המגניבה הזאת עד נובמבר.

:roll:

רכב ספורטיבי יותר היה כנראה מזרים יותר אדרנלין בדם ולכן מהנה יותר אבל מבחינת גרף למידה הכללים זהים בין אם זה רכב ספורטיבי או מנהלתי, העיקר שאתה מקבל בסיס טוב, עם הזמן תחזיק רכבים חזקים יותר או פחות- הכללים ישמשו אותך כך או כך.

אה כן, מזל טוב!

אני יכול בשקט להגיד שאדרלין היה מספיק. הייתי נראה כמו ילד מפגר עם חיוך מטומטם וקבוע על הפרצוף, בערך כמו שאני שיכור :lol:

צר לי לשמוע על העיכוב שלך ומקווה שיעבור מהר, ומזל טוב גם לך!

האמהות האלה חחח, מסרב שתקנה לך חולצות בסוף אם היא מפתיעה אותך,אלה החולצות היחידות שתלבש.:-D

כמה שזה נכון.... אבל המצב קצת משתנה אחרי החתונה, אז אשתך קובעת לך מה אתה לובש..

אני לא יודע איך אפשר להגיד שהI10 רכב זריז. הרכב הזה בגרסתו האוטומטית פשוט עגלה על גלגלים. המנוע בקושי מגיב גם ללחיצות חזקות , הרכב רועש ולא מדובר על אקזמפלר אחד, נסעתי על מאות כאלו בחברת הליסינג.

הכל יחסי בחיים. ה I10 לעומת I20, פיאסטה, אופל קורסה, כולם בגרסאות ה 1400 למרות שבקטגוריה נמוכה יותר, זריז יותר. אני מדגיש שזאת התרשמותי לאחר שנסעתי על כל אלו זמן ממושך מאוד ואפשר לומר שב 80% מהזמן הרגל שלי הייתה דבוקה לרצפה. אני כן יודע שיש I10 גרסת 1000 ואני מניח שהיא באמת עגלה.

איני מדבר על רעש חוץ, איבזור ונוחות מושבים. אני מדבר על תאוצה נטו.

"המנוע בקושי מגיב ללחיצות חזקות" - אל תאשים בבקשה את המנוע.

זהו הגיר, וכאן אני מסכים שהגיר קצת בעייתי ומוריד הילוך לפי הרצון שלו ולא של הנהג, לעיתים זה מציק אבל ברגע שההילוך יורד, מרגישים שהרכב זז.

מה שכן, המגבלות ברכב הזה הן נמוכות וקטעים רבים אפשר לעשות בפול גז בגלל שהמנוע חלש. מעגל אחיזה של רכב ספורטיבי לא יהיה דומה לשל I10.

צודק לחלוטין, אך לאחר שראיתי מה שרכב כזה פשוט יכול לעשות, אני רק חושב על מה שרכב נורמלי יכול לעשות ורועדות לי הביצים.

אם המטרה היא יותר להנות, אז בהחלט הייתי בוחר ברכב אחר. אך המטרה שלי היא לימוד, ידע והבנה, אני מעדיף להיות MASTER על I10 לפני שאני עובר למכוניות אחרות.

פורסם

יש לך המלצות של מס' חברי פורום על "קונדסון", גם אני בינהם.

אין לו אתר אינטרנט וכו', ניתן להעביר לך את מס' הפון שלו ואיתו תוכל להתייעץ ולהתעניין.

פורסם

לכל השואלים למיניהם, אני לא מרגיש בנוח לפרסם מחירים ללא ששאלתי אותו קודם לכן.

זה נמשך או חצי יום או יום שלם (8 עד 5-6), לדעתי משתלם הרבה יותר היום השלם.

מי שמעוניין יכול לפנות בפרטי ואשלח לכם את הטלפון שלו.

בקישור הבא יש המלצות עליו (המקוריות שבעקבותיהם פניתי אליו) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381390

פורסם
כמה נקודות מעניינות שעלו כאן בין השטין:

מרבית המדריכים בארץ לא מלמדים או מדגישים את רעיון "מעגל האחיזה" וחבל שכך! מעגל האחיזה הוא המודל המתאר בצורה הנאמנה ביותר את התנהגות הרכב ואחיזתו בכביש אספלט, וזאת להבדיל מהמודל הפשוט יותר להבנה או הרבה פחות רחוק מן האמת שבו מלמדים רק על העברות משקל...

חן, איך אתה מזכיר את מעגל האחיזה מבלי לתת קישור להסבר הנפלא שלך.

פורסם

אני אומנם לא עברתי קורס אצל הקונדס אבל מהכירות אישית טובה איתו אני יכול להעיד שמדובר במקצוען אמיתי בכל הקשור לנהיגה,יצא לי לבלות איתו ועם עוד חברים(שעברו אצלו קורסים,אגב) לא מעט בכבישים הנכונים.

פורסם

כל המעוניין שיפנה בהודעה פרטית ויקבל את הטלפון שלו.

איפה עושים קונדסון קובע, זה פחות או יותר קבוע מראש, תלוי מה רוצים ומה בוחרים. פרטים לברר אצלו.

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...