Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי את ה WAZE בגרסתה החדשה ביותר על הסמרטפון החדש שלי, וגילית שיש מלא בעיות. לציין כי דרישות הסף שלה הן אנדרואיד 2.2 ואצלי יש 2.3.6 .

מאחר ואין לי ניסיון עם הגרסה הזו, שייכתי את זה לתקלה במכשיר (קליטת GPS תקולה).

לפני שרצתי להחזיר את המכשיר לחנות (ואחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם), נכנסתי לפורום של WAZE וראיתי ים אנשים עם בעיה כמו שלי בדיוק (על מכשירים אחרים).

התקנתי אתמול את גרסת 3.5.1.4 שעבדה אצלי מצויין על האנדרואיד הישן (דפיי עם אנדרואיד 2.1) והיום בבוקר יצאתי עם WAZE מופעלת לסיבוב בוקר הקבוע.

עם הגרסה הזו 3.5.1.4 - אין שום בעיות.

רק לא ברור לי, למה ב WAZE החדשה יש בעיות כ"כ קריטיות של איכון GPS ותקלות של חוסר סינכרון עם הרשת - וממשיכים להשאיר את הגרסה הזו באפסטור ובגוגל ??

המלצה שלי: אל תשדרגו בינתיים לגרסה הזו (עד יעבור זעם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא ניתקלתי בשום בעיה מיוחדת בגירסה החדשה המותקנת על אייפון.

בכדי לבודד את הבעיה כלומר האם הבעיה במכשיר או באפליקציה תבדוק את נושא הקליטה והאיכון בעזרת האפליקציה של גוגל מאפס.

איזה כייף לי :)

פורסם

3.7.2 לאנדרו באגית ברמות. בדבר איכון GPS, נסה להוריד ולהריץ GPS TEST מה Play Store ולבצע עדכון ל AGPS (בהגדרות של התוכנה, רק לוודא שיש למכשיר גישה לרשת קודם-לכן). אם גם איתה המכשיר לא מצליח לקבל נעילה, ממש אחריות.

• תוכן חדש...