Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה תלוי בגודל הרכב ובמצב הצבע, רכב חדש קטן שלא דורש פוליש אני מאמין שיעלה באיזר ה-1,000 פלוס

רכב ישן ו\או גדול שדורש פוליש יעלה הרבה יותר כמו שאתה אומר

רכב שלא דורש פוליש לא מגיע ליעקב. האדם מוכשר ויש לו הציוד הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף + נסיון עשיר + סבלנות אין סופית.

עבור פלסטלינה ו ווקס אל תלכו ליעקב, זה בזבוז כסף שלכם ובזבוז זמן שלו (זה לא רווחי עבורו לעשות שטיפות וליישם ווקס).

לאדם שיש לו רכב בין X שנים והוא רוצה לטפל בו בצורה מקיפה ואיכותית הייתי מציע לחשוב על יעקב (וגם על אחרים שמפוזרים ברחבי הארץ).

דבר נוסף, אין חייה כזו רכב שלא דורש פוליש וזה לא מעניין כמה הוא חדש. היחיד שלא דורש פוליש, זה האחד שרק יצא מטיפול פוליש :-D

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
רכב שלא דורש פוליש לא מגיע ליעקב. האדם מוכשר ויש לו הציוד הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף + נסיון עשיר + סבלנות אין סופית.

עבור פלסטלינה ו ווקס אל תלכו ליעקב, זה בזבוז כסף שלכם ובזבוז זמן שלו (זה לא רווחי עבורו לעשות שטיפות וליישם ווקס).

לאדם שיש לו רכב בין X שנים והוא רוצה לטפל בו בצורה מקיפה ואיכותית הייתי מציע לחשוב על יעקב (וגם על אחרים שמפוזרים ברחבי הארץ).

דבר נוסף, אין חייה כזו רכב שלא דורש פוליש וזה לא מעניין כמה הוא חדש. היחיד שלא דורש פוליש, זה האחד שרק יצא מטיפול פוליש :-D

אז ממה שאני מבין ממך אין חשש לפנות אליו עם רכב חדש לעשות פוליש ואולי אף אוטם טוב שישמור על צבע הרכב כבר מעכשיו.

פורסם

חשש? שום חשש. הייתי נותן לו את רכבי בעניים עצומות וחוזר לקחתו אחרי שבוע ימים בלי להיות מוטרד לרגע.

זה מקובל בעולם ואף לפעמים בארץ שרכב חדש מהניילונים לפעמים מגיע ישירות לדיטיילר מהיצרן עבור טיפול ראשוני ומקיף. עושים את זה עם רכבים בינוניים וגם עם רכבי על כמו מזארטי.

תחשוש רק לגבי המחירים :lol: שכן הם לא מתאימים לכל אדם.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני דווקא חולק עלייך, נכון שעם פוליש אתה יכול להגיע למצב מושלם, אבל רכב חדש שיצא מהמפעל ללא שום שריטה, אולי כמה סווירלים לדעתי לא חייב לעבור פוליש, בשביל מה להוריד שכבת לקה ? בשביל כמה סווירלים קטנים שלא באמת רואים?

אני חושב שאם הרכב שלך חדש ואתה רוצה לעשות טיפול של אוטם צבע long life כמו opti coat ואין לך את הנסיון והמקום המוצל והסגור בשביל לבצע את העבודה זה עדיין מומלץ לפנות לדיטיילר מומחה גם אם אתה לא עושה פוליש

פורסם

למה שאין לו את הכסף לבשקיע כ1000 ש"ח בכזה דבר , לאן בכל זאת כן מומלץ ללכת?

אני מוכן להשקיע חצי מזה , בסביבות ה500 ש"ח בטיפול טוב לצבע של האוטו למען המראה והשמירה על האוטו

מדובר בגולף שחורה כ4 חודשים על הכביש

פורסם
אני דווקא חולק עלייך, נכון שעם פוליש אתה יכול להגיע למצב מושלם, אבל רכב חדש שיצא מהמפעל ללא שום שריטה, אולי כמה סווירלים לדעתי לא חייב לעבור פוליש, בשביל מה להוריד שכבת לקה ? בשביל כמה סווירלים קטנים שלא באמת רואים?

אני חושב שאם הרכב שלך חדש ואתה רוצה לעשות טיפול של אוטם צבע long life כמו opti coat ואין לך את הנסיון והמקום המוצל והסגור בשביל לבצע את העבודה זה עדיין מומלץ לפנות לדיטיילר מומחה גם אם אתה לא עושה פוליש

ממש לא התכוונתי שהרכב חייב לעבור משהו בכלל. שכל אחד יעשה מה שנכון עבורו. אבל לחשוב שרכב מגיע מהיצרן נטול שריטות זה שגוי (לדעתי). מניסיוני הדל ברכישת רכב אחד ומניסיון רכבים של המשפחה ועוד קצת קריאה בפורומים כאלו ואחרים, אני די בטוח שמרבית הרכבים בארץ ובחלק מהמקומות בעולם מגיעים במצב מאוד בעייתי ואף מעליב.

ולכן לטעמי אין שום מניעה לעשות פוליש כבר ביומו הראשון של הרכב או אפילו ביום שלפני.

דרך אגב פוליש מקצועי אצל מקצוען אמיתי יוריד לך שכבה אפסית שממש אין מה לחשוש בגללה.

העובדה שלאחר ההורדה המזערית הזו תקבל אוטם צבע משובח או אולי שכבת coating טובה לכמה שנים תבטיח תוצאות מעולות לאורך זמן.

פורסם

:mm_yeah: אם אפשרי להוריד שכבה מזערית של לכה ברכב חדש בשביל להעלים את הפגמים הסמויים שמגיעים איתו זה נשמע טוב,

דרך אגב, מישהוא שמע על ness detail ? איך הוא בהשוואה ליעקב?

פורסם
:mm_yeah: אם אפשרי להוריד שכבה מזערית של לכה ברכב חדש בשביל להעלים את הפגמים הסמויים שמגיעים איתו זה נשמע טוב,

דרך אגב, מישהוא שמע על ness detail ? איך הוא בהשוואה ליעקב?

מדובר ביבגני. מראשוני הדיטיילריים בארץ, בעל נסיון של מאות מכוניות (ואולי כבר אלפי). יש שיגידו שהוא הטוב ביותר בעלי ידי הזהב וסבלנות אין סופית, לי אין מספיק נסיון או היכרות עם דיטיילרים מומחים ולכן אני לא יודע לאמת את זה.

אתה יכול להציץ בעמוד פייסבוק שלו ולראות באילו מכוניות הוא מטפל :roll:

מזכרוני לבחור אין מקום משלו ואת רוב הטיפולים הוא עושה אצל הלקוחות או אצל יעקב אלטר (שוכר ממנו שטח עבודה).

המחירים בהתאם לרמת העבודה והרמה גבוהה.

יש לי בעיה עם ההשוואה מול יעקב, מנקודת המבט שלי לא חשוב לי מי מהם יותר מקצוען כי שניהם מהרמה הגבוהה ביותר (לפחות באזורנו), היתרון של יעקב על פני יבגני הוא ברור, ליעקב יש סדנה מאובזרת בכל הציוד הדרוש ולכן מבחניתו הוא יכול לגבות ממך סכום X = נניח 2.5K עבור טיפול ולהשאיר את הרכב בסדנה שלושה ימים או יותר, ככה הוא יכול לעבוד בעדינות על כל פגם קטן ולספק לך את התוצאה הכי טובה שניתן לספק. לעומת זאת יבגני היות והוא משלם שכר דירה על המקום בסדנה הוא לא יכול לאפשר לעצמו לעבוד שלושה ימים על רכב (זה הרבה כסף על השכירות) ולכן הוא יספק לך עבודה מקצועית בפרק זמן של 10/12/14 שעות למשל.

לשניהם תשלם 2.5K לצורך העניין כאשר האחד יעבוד 12 שעות ארוכות והשני יעבוד כמה ימים, בלי לחץ של זמן או לחץ של עייפות.

• תוכן חדש...