Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא באמת קונה נעליים באאלפי שקלים באינטרנט בלי לבדוק ולהבין שלא מדובר בזיוף טורקי.

שמעתי כאן מילה "לבוטין". דבר הכי זנותי שקיים עלי האדמות, לטעמי. 15 סנטימטר עקב עם פלטטפורמה תחת כף הרגל ועוד עם סוליה אדומה.

איכס.

פורסם

הליהוק המקורי לסרסי לניסטר:roflmao:

llyc.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה לא באמת קונה נעליים באאלפי שקלים באינטרנט בלי לבדוק ולהבין שלא מדובר בזיוף טורקי.

שמעתי כאן מילה "לבוטין". דבר הכי זנותי שקיים עלי האדמות, לטעמי. 15 סנטימטר עקב עם פלטטפורמה תחת כף הרגל ועוד עם סוליה אדומה.

איכס.

1. לא לכל הנעליים שלהם יש עקב של 15 ס"מ - יש אפילו שטוחות.

2. הכל תלוי באיך נראית הנעל.

3. גם ללבוטין יש נעליים שבחיים לא הייתי קונה מרוב כיעור.

4. זנותי? אז לטעמך כל בחורה על נעלי עקב גבוהות היא כזו שמוכרת את גופה? ניחא היית אומר שזה מתאים לפריחות, אבל זנותי זו מילה די קשה לתאר נעליים שאתה לא אוהב...

פורסם

אחרי סט התמונות השני, איך אני משיג את המגאן?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
א. אינעל דינאק שאף פעם אין איזה דוגמן כדי שגם אני אוכל לשזוף את עיני (ולא - פייביש לא בטעם שלי)

ב. אחרי שאתם קוראים לנשים ביצ'ז אתם עוד פותחים שרשורים של למה הנשים פה זונות \ כלבות \ לא מתייחסות אליכם כאילו אתם מתת האל לאנושות (רמז - אני יכולה לומר שאני כלבה כי אני יודעת מי אני ומה אני, וזה שהיא כוסית לא אומר שהיא כלבה).

ג. ג'ינג'יות רולז.

א. לאתר הזה לא נכנסים כדי לשזוף את העיניים. אפשר להיתקל בתמונות של אנשים שלא ניגבו טוב בחסות יוסי פרנקוס.

ב. זה עובד גם בכיוון ההפוך, זה שהיא כלבה לא מחייב שהיא יפה.

ג. מדובר בזן בסכנת הכחדה. זאת סיבה מספיק טובה להיות חבר של קבע בחברה להגנת הטבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבצע בסובארו: קנה רכב וקבל את הימנית או השמאלית :lol: (ותודה לחבר שלי שהעלה את התמונה לפייסבוק וגרם לי ללחץ דם גבוה על הבוקר) :twisted:

subaru.jpg

פורסם
Dar, שיחקת אותה!

מוזר שהבחור מאחורה בוחן דווקא את התחת של הרכב, לך תבין.

היא היתה בין היחידות שזרמה לעמוד כמה דקות עד שהוצאתי תמונה נורמלית שלה.

אמרתי לה שהיא לא פוטוגנית וקשה להוציא תמונה טובה :wink:

S2000

פורסם
היא היתה בין היחידות שזרמה לעמוד כמה דקות עד שהוצאתי תמונה נורמלית שלה.

אמרתי לה שהיא לא פוטוגנית וקשה להוציא תמונה טובה :wink:

ועדיין, אם מסתכלים טוב בתמונה היא יצאה עם עיניים פוזלות

פורסם
ועדיין, אם מסתכלים טוב בתמונה היא יצאה עם עיניים פוזלות

ועדיין,

חוץ ממנה והפרארי כל השאר היו עם פרצופי תשעה באב רוב הזמן,

ורק כשראו את המצלמה מכוונת חייכו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...