Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש עקבים בתמונה?

ואני רואה שאני לא היחיד שמעדיף את המגאן =]

מה זה אומר עלינו?

לא יודעת מה זה אומר עליכם - אבל זה אומר שאני אוהבת נעליים יפות (כמו כל אישה שמכבדת את עצמה).

פורסם
עקבים מכוערים.

רבאק - לא קשה למצוא נעליים יפות במדינה הזו!!!

עכשיו אני יודע לבטח שאת בוט - אין בישראל נעליים יפות, לא לנשים ולא לגברים.

מ.ש.ל

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יודעת מה הולך אצלך בבית - לי יש נעליים יפות.

ואני לא נוסעת לטיזינאמו כדי לקנות אותן.

לגבי נעלי גברים - יש נעליים יפות מאוד - הן פשוט יקרות (על פי מחקר שעשיתי בפעם האחרונה שעשיתי עם חבר שלי סיבוב שופינג כדי למצוא לו נעליים).

מצד שני - כן אני בוט :)

פורסם

חשבתם שככה אני אשאיר אתכם?

הנה נאגלה שנייה :)

2d45.jpg

llyc.jpg

ls1y.jpg

osgv.jpg

kjmj.jpg

rbem.jpg

:D :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זאת בתמונה הראשונה שיחקה בחשמל, לא?

אאאאווויייןןןן הבוט היקר, איי דייר יו בענייני נעליים. זה שמביאים לפה זוגות בודדים מקולקציות ישנות של מעצבים לא הופך את ישראל למעצמת קלאסה עולמית.

הדגמים הקלאסיים והאלגנטיים (לא משנה מאיזה סגנון) שניתן למצוא כאן הם היוצאים מהכלל שהשתרבבו במקרה למכולה של הסחורה מעודפי המשווקים בחו'ל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
זאת בתמונה הראשונה שיחקה בחשמל, לא?

אאאאווויייןןןן הבוט היקר, איי דייר יו בענייני נעליים. זה שמביאים לפה זוגות בודדים מקולקציות ישנות של מעצבים לא הופך את ישראל למעצמת קלאסה עולמית.

הדגמים הקלאסיים והאלגנטיים (לא משנה מאיזה סגנון) שניתן למצוא כאן הם היוצאים מהכלל שהשתרבבו במקרה למכולה של הסחורה מעודפי המשווקים בחו'ל.

אני לא אמרתי מעצמה - אמרתי שלא קשה וממש לא אכפת לי אם הן מקולקציות ישנות כל עוד אני אוהבת אותן.

אני אצא קצת עילאית ומתנשאת אבל אם לא קונים נעליים ברשתות זולות שנהרסות תוך 2 שניות, לא קשה למצוא פה נעליים יפות - צריך פשוט לברור בחנויות (או את החנויות עצמן).

ובינינו - זה קצת מחוץ לתקציב שלי - אבל גם כריסטיאן לבוטין יש בארץ - אז יש לי תקווה :)

פורסם

בוט כתב:

אני לא אמרתי מעצמה - אמרתי שלא קשה וממש לא אכפת לי אם הן מקולקציות ישנות כל עוד אני אוהבת אותן.

אני אצא קצת עילאית ומתנשאת אבל אם לא קונים נעליים ברשתות זולות שנהרסות תוך 2 שניות, לא קשה למצוא פה נעליים יפות - צריך פשוט לברור בחנויות (או את החנויות עצמן).

ובינינו - זה קצת מחוץ לתקציב שלי - אבל גם כריסטיאן לבוטין יש בארץ - אז יש לי תקווה :smile:

סבבה, אני אחדד את הטרוניות שלי (עכשיו אני מול מקלדת ולא עם טאבלט בשירותים):

אני לא אומר שלא ניתן למצוא נעלי מעצבים בישראל, אני אומר שלרוב הן תהיינה א) מקולקציות ישנות, ב) המכוערות והוולגריות שבקולקציות דנן ו-ג') כמובן יקרות באופן שערורייתי (למעט מכירות חיסול ואאוטלטים למיניהן שם המחירים יהיו דומים למחירי הנעליים כשיצאו לשוק בעולם המפותח).

על נעלי ה"מעצבים" הישראלים לא אוסיף מילה אלא לאחר שילמדו לעשות פינישים נורמלים למוצרים שלהם.

גילוי נאות, בחודשים האחרונים אני מתהלך גם בעבודה עם נעלי ריצה סוקוני בהתאמה אישית עקב כאבי גב טורדניים ואפסנתי כמעט את כל הבוטס, הנעליים והמוקסינים המפונפנים שאספתי במהלך השנים.

Winston S. Churchill -

פורסם

אל תתעסק בנשגב ממך. נעליים הן הדבר החשוב ביקום.

ותיקים. בעיקר מעור אמיתי.

Winston S. Churchill -

פורסם

תיקי גב,

כל החיים עם כאלה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

האמת תיק מעור אמיתי זה אחד החלומות שלי (או תיק צד בסגנון של זה).

נעליים זה פחות חשוב, מספיק לי זוג רדבק אחד וזוג אחד של סנדלי שורש (וגם זה פינוק).

עריכה: תודה לקטר שמאזן קצת את השרשור

attachment.php?attachmentid=338233&d=1368636867

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...