Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמליות בארץ (צולם באיילון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפיסה יפה.

אך איזה סיכוי יש ל"קקנוע" להימכר בארץ אם לדעתי יתמחרו אותו במחיר שלא יפחת מ 40,000 ש"ח (ואני עוד אופטימי). שהרי בארץ יעדיפו כבר לקנות קולוענית שלא דורשת רישיון נהיגה, מבחן רישוי שנתי ועוד.

פורסם

קולנועית? משמשת להקרנת סרטים?

הקשישים משתמשים בקלנועית

הטויזי כנראה בעייתית מבחינת רישוי בארץ כיון שאינה מתאימה לשום קטגרויה מוכרת. אבל אולי תמצא לה נישה בת"א ומקומות צפופים אחרים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בא לי על הרכב הקטן, בכמה הוא יתומחר ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
קולנועית? משמשת להקרנת סרטים?

הקשישים משתמשים בקלנועית

מאלה אם הייתי כותב קולנועית במקום קלנועית, לפחות אפשר למצוא לזה פירוש סביר.

אך איזה פירוש אפשר לתת ל:

קולוענית

אינני יודע תחת השפעה של מה הייתי (למעט וודקה שזיפים של שמוליק כהן ששתיתי היום)

פורסם

התייחסתי לביטוי "קולנועית" כיון שהוא די נפוץ בפורום. ובתאמת לא שמתי לב לשיכול - או כמעט גיבוב - האותיות בהמשך.

ואני חייב להתוודות, גם אני לא חף מפשע, גדלתי עם עפרון ונייר והמקלדת גורמת לי שגיאות רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הן בדרך לאוטומוטור (אני אומר מידיעה)

מישהו יכול להסביר למה הטוויזי לא מתאימה לקטגוריה M1?

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

יש כוונה לשלב את הטוויזי במערך רכשי ההשכרה של עריית תל-אבי (כמו תל-אופן).

דווקא נראה רעיוןמוצלח ביותר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אין לו חלונות(!)

מה תעשה בגשם?

במידה והוא יהיה בר רכישה אין לי בעיה ללכת לזגג ולשלם כמה שצריך. ומי יודע, אולי בעזרת גוגל או כמה מיילים לרנו יהיה גם חלק AFTER MARKET

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מי אמר שלרנו אין חלונות?

הן בתוספת תשלום

חולדאי מנסה לשנות את החוקים בארץ ולאשר את היבוא של המכונית.

עם החוק שיש עכשיו אי אפשר למכור אותה.

את הניסן כבר הודיעו שמתחילים למכור אבל מה הם יעשו עם כול המכוניות שאגסי השאיר להם?

7054007029_7c5cca221b_b.jpg

אייל

פורסם

לפני מספר חודשים ראיתי בחור מבוגר מטייל בטויזי באזור הנמל בשעות המאוחרות של הלילה, עשה סיבובים בשביל לראות את תגובות הצעירים, אני חושב אפילו שזאת אותה אחת שעל הגרר.

פורסם
במידה והוא יהיה בר רכישה אין לי בעיה ללכת לזגג ולשלם כמה שצריך. ומי יודע, אולי בעזרת גוגל או כמה מיילים לרנו יהיה גם חלק AFTER MARKET

תמורת פחות מ300£ וגם לך יהיו (אפילו חשמליים)

http://www.autoexpress.co.uk/renault/twizy/61038/renault-twizy-windows-ps295

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...