Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פונטו 98 s60 האוטו אחרי אוברול כללי אך לפני זמן קצר האוטו התחיל לגמגם בסרק ונכבה. נאמר לי שכנראה הלך מנוע צעדים. המוסכניק שלי בדק בכמה פרוקיות וכולם לא עובדים כמו שצריך. וצריך למצוא משהו טוב.

האם יכול להיום שכל הרכבים שהוא בדק גם המנוע צעדים לא עובד?

יש דרך אחרת לתקן את הקיים אצלי?

ומה הטווח מחירים. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא.

פורסם

נישמע קצת מוזר שבכל הפירוקיות שניבדקו מנוע הצעדים לא עבד כמו שצריך. כיצד בדק אם הם עובדים? ומהיכן אתה בארץ? כי יש לי מנוע צעדים של פונטו SX75 יש מצב שהוא יתאים לך.

פורסם

אני מחיפה. (מותר שימוש בנקודה אחת בלבד, לא שלוש)..הוא אמר לי שהוא בדק אותם עי הנעה של הרכבים...בקיצור נראה לי חירטוט ... האוטו כרגע במוסך ואני לא רוצה לנסוע ככה...ואני פשוט לא יודע מה לעשות כי החלק הזה יקר יחסית...אתם מכירים פירוקיות פה באיזור חיפה שאפשר לברר אם יש להם?

פורסם

בכל מיקרה אם תרצה, אני מאיזור חדרה אתה מוזמן להגיע לאיזור וניבדוק את זה יותר לעומק, יכול להיות שניקוי של המצערת ייפתור לך את הבעיה ואוכל לבצע זאת איתך אם תרצה וגם לבדוק אם אכן מנוע הצעדים יתאים לך.

פורסם

מנוע הצעדים לא גורם לגמגומים בסרק , אולי המנוע לא ישמור על טורים סרק ויתכבה מידי פעם אך לא יזייף.

חפש את צינור הוואקום המוביל לחיישן מאפ מחלקו האחורי התחתון של סעפת היניקה לחיישן הממוקם על קיר האש מצד ימין מתחת לכיסוי פלסטיק , יותר סביר שהצינור התנתק וגורם לזיופים בסרק ולכיבוי מנוע. (יתכנו גם דברים נוספים ורצוי לאבחן זאת מקרוב עם סורק).

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

שבת שלום חיים.

היה לי מיקרה בדייהו רייסר שנת 94 שהיה לה גימגומים בסרק כלומר לאחר הנעה על מנוע קר הטורים היו עולים ויורדים עד למצב של כימעט כיבוי. ישר ניגשתי להסיר את מנוע הצעדים מהמצערת ולתדהמתי גיליתי המון פיח שהיצטבר עליו ומנע ממנו לתפקד כראוי. לאחר ניקוי יסודי שלו ניפתרה הבעייה לחלוטין. האם בפיאט הפיתרון יכול להיות שונה על סימפטום דומה כמו תיארתי?

פורסם
שבת שלום חיים.

היה לי מיקרה בדייהו רייסר שנת 94 שהיה לה גימגומים בסרק כלומר לאחר הנעה על מנוע קר הטורים היו עולים ויורדים עד למצב של כימעט כיבוי. ישר ניגשתי להסיר את מנוע הצעדים מהמצערת ולתדהמתי גיליתי המון פיח שהיצטבר עליו ומנע ממנו לתפקד כראוי. לאחר ניקוי יסודי שלו ניפתרה הבעייה לחלוטין. האם בפיאט הפיתרון יכול להיות שונה על סימפטום דומה כמו תיארתי?

שלום מאור.

טורים עולים ויורדים בסרק זה לא גמגומים.

אצלך המנוע טורים היה פתוח ותקוע ולכן המע ניסתה להוריד את הטורים בכול מה שהיא יכולה לשלוט עליו - מזרקים והצתה , לכן הטורים שיחקו עד שניקת את מנוע הצעדים , שהתחיל לזוז והקטין את כמות האוויר הנינקת למנוע והטורים יוצבו בסרק.

הוא מדבר על גימגומים ולכן הפניתי אותו לחיישן מאפ או לצינור וואקום שלו.

מאד יתכן ואני טועה באבחנה הרי אני לא לייד הרכב רק ניחוש מושכל.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

אם אני יהיה יותר ספציפי אז פשוט שאני לא שם רגל על הדוושה ונותן טיפה גז האוטו מתכבה...מקרטע כזה וניכבה...באמצע נזיעה זה לא קורה כל עוד אני נותן טיפה גז...בגדול המוסכניק שלי אמר שזה לא בעיה של ניקוי ואם זאת היתה הבעיה הוא כבר היה מנקה ... המלצות מה לשאול אותו או להגיד לו כי לי נראה שזה מוזר שהוא כביכול ניסה כמה מנועיי צעדים וכולם לא טובים...מוזר לא?

• תוכן חדש...