Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניר, כתבת: " אין מה להתלונן, אתה יודע לנהוג אתה תעבור, לא יודע תשלם עוד טסט."

לא מסכים עם המשפט הזה.

אני מכיר לא מעט אנשים, שלא עברו טסט ראשון בגלל לחץ או בגלל חוסר מזל על הכביש. זה לא שהם לא יודעים לנהוג, זה פשוט לחץ שגרם להם לעשות טעות שהכשילה אותם או שפשוט נהג אידיוט שגרם להם להכשל.

אני בעצמי חוויתי את זה, כשמישהו גרם לי בטסט להכשל. אין הרבה מה לעשות נגד זה, גם אם אתה נוהג הכי טוב שבעולם עדיין יש דברים שמכשילים בטסט.

מה שנגמר ברישיון שלך כרגיל כבלימת פתע שלך, יכול להתפרש על ידי הטסטר כחוסר שמירת מרחק או שטויות כאלו ולהוות גורם להכשלה.

תראה דור, אני יודע ששנתיים זה כלום בשביל רישיון, בנתיים עברתי הרבה מאוד זמן על הרכב (400 שח דלק בשבוע כבר שנתיים, וזה בלי נסיעות מחוץ לעיר עם משפחה\חברים, שדרך אגב אני הנהג מרוצים של החבר'ה, אני נוהג וכולם שותים ומרוצים).

אפשר לומר חוסר מזל\נהג אחר הכשיל אותי ועוד הרבה דברים.

צריך ללמוד להתנהג עם אנשים אחרים על הכביש, בטסט רוב המצבים אתה זה שצריך להקדים ולתת את הברקס.

לחץ\פאניקה מופיעים אצל כל תלמיד, השאלה מי מגיב טוב תחת הלחץ הזה.

חוץ מזה לדעתי הכשלה בגלל לחץ יתר, זה בסדר גמור.

אם בטסט התלמיד עשה שטות בגלל נהג טיפש שחתך אותו, אז מה יהיה מחר שחס וחלילה יתקע לו הגז או לא יעבוד הברקס?

ונתקע לי הגז, היה לי כמה שניות בודדות שנכנסתי לפאניקה אבל ישר התעשתתי ופעלתי בהתאם.

אתה יכול להיות סמוך ובטוח שגם אלה שעברו טסט ראשון לא יודעים לנהוג, בוודאי שלא יודעים לנהוג טוב. במקסימום, יש להם כישרון ובסיס טוב, לא יותר.

חבר אני לא משוויץ בעצמי ולא אומר שאני נהג מעולה.

פשוט בשביל לעבור את הטסט עשיתי הכל כמו שצריך בשביל טסט, איך שקיבלתי את הרישיון, המורה אמר לי עכשיו תעשה מה שאבא שלך ילמד אותך.

ומה שאבא לימד אותי זה הכל הפוך ממה שהמורה אמר.

וזה נכון שיש נהיגה לטסט ויש נהיגה ליום יום.

אני בדיעה שאם יש לך חוש ואתה אוהב ויודע כמה עקרונות בסיסיים, אתה תנהג טוב תמיד. (כמו שאתה אמרת "כישרון ובסיס טוב")

בוא נגיד ככה, מראייה בשטח, מי שעבר ראשון, גם נוהג יותר טוב מאלה שעברו אחרי יותר טסטים.

ומי שאומר שמראש מכשילים את רוב הטסטים הראשונים, עדיין אתה חייב סיבה כדי להכשיל, אם אתה לא נותן לטסטר סיבות, אז הוא יכול רק להעביר אותך.

וגם פה המורי נהיגה לא שותקים.

המורה שלי ועוד כמה מורים התלוננו על טסטר אחד בעיר.

ואין אפס פה, המורה יודע מתי תלמיד מוכן לטסט ו99.9% הוא יעבור.

פורסם

הטסט שלי לא הלך טוב, אולם הטעויות שלי לא היו בלתי נמנעות (הולך רגל שפתאום החליט לחצות והעדפתי שלא לבלום חירום, רמזור שהתחלף במהירות והבוחן בלם אבל אני לפניו וכו'), בכל מקרה עברתי וכנראה בגלל המודעות שהפגנתי בנהיגה עצמה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני חושב באופן כללי שזה רעיון לא רע בכלל לשים מצלמה בכל רכב של מורה נהיגה, זה יהיה ממש נחמד אם כל טסט יהיה מצולם ככה הכל מתועד ובאמת לא יכשילו סתם אנשים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
תעשייה? ייתכן. עם זאת, למכונית עברתי בטסט ראשון, לאופנוע בשני (לא היה רעיון מי יודע מה חכם להגיע לטסט אחרי משמרת לילה...). זה לא מדע טילים. אשתי, עם זאת, עברה טסט חמישי (נא הכנס בדיחות מגדר ונהיגה כאן).

אני גם לא לגמרי סגור שהתמרורים מוסתרים כדי שהתלמידים יפספסו אותם, אני מניח שזו סתם רשלנות לא קשורה. מה גם שאם המקום ידוע, וכל המקומות החביבים על הטסטרים ידועים, אין סיבה שלא תזכור את התמרור. לאילת לא יקחו אותך אם אתה מחיפה, לשם הדוגמא.

אני חושב שמה שהוא התכוון אליו הוא שהטסטרים בוחרים מקומות שבהם התמרורים מוסתרים בצורה כזו או אחרת, על מנת להקשות על התלמיד ואף לנסות להכשיל אותו.

המורה שלי אמר שכל מה שהטסטר רואה שאתה נכנס לאוטו זה צ'ק מהלך ותו לא.

פורסם
המורה שלי אמר שכל מה שהטסטר רואה שאתה נכנס לאוטו זה צ'ק מהלך ותו לא.

ומה חשבת שהמורה שלך? מורה "לחיים"?

אגלה לך עוד סוד - בזמנו הפנוי הוא גם טסטר.

פורסם

ולמה יש לכם אשליה שכל הטסטרים כאלה נשמות טובות שרק מחפשים לבוא לקראתך?

Nir100 מי שעובר ראשון נוהג יותר טוב? הצחקת אותי.. אני כבר מחכה לטסט הרביעי והמורה שלי אומר שאני נוהג הרבה מעל הממוצע.. יש טסטרים הוגנים ויש מניאקים. הם לא באמת צריכים סיבה כדי להכשיל אותך.. זה שטויות. בדוח האחרון נכתב שאיבדתי שליטה על הרכב.. ועוד כשהמורה היה איתי ואמר שנהגתי מעולה!

היה אפילו טסטר בקריות שהיה כ״כ שקרן חסר בושה שהמורים פשוט עשו עליו חרם..

זה שמישהו עובר אצל טסטר לא הגיוני כמו אדי לא הופך אותו לשום דבר אחר חוץ מבר מזל..

ומה חשבת שהמורה שלך? מורה "לחיים"?

אגלה לך עוד סוד - בזמנו הפנוי הוא גם טסטר.

לא הוא לא.

פורסם

א.יחסים לא טובים עם הטסטר על ההתחלה.

ב.הוא פשוט יגיד שהוא בלם אותך,ולך תוכיח שלא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

די כבר עם "התמרורים המוסתרים". אתה מתקרב לצומת ומחפש את התמרור, תוך ידיעה שבדרכים עירוניות מעטים הצמתים בהם אין תמרור. ככה בטסט, ככה ביומיום. אני מקווה שאתה זוכר מה עושים בפעמים הבודדות בהן באמת אין תמרור.

"תמרור מוסתר" שיכשיל אותך בטסט מחר יכול להרוג אותך. עדיף להיכשל וללמוד בדרך הקשה.

אגב טסט ראשון, עשיתי חמישה ובכולם עברתי פעם ראשונה 8)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לדעתי,אם אתה רוצה לעבור טסט-תשכח מהרעיון של מצלמה.

כמו שאמרו כבר זה סתם יעצבן את הטסטר,אם כבר אתה יכול לבקש שהמורה נהיגה שלך יהיה איתך בטסט ואז הוא יוכל לראות אם הטסטר מתערב על שטויות.

מה שכן תקח בחשבון שאם המורה יהיה איתך-הטסטר ברוב המקרים יחמיר הרבה יותר על טעויות קטנות.

אני חושב שעדיף לך לגשת ולתת את המקסימום שאתה יכול,לא עברת -טסט הבא(כולם בסוף עוברים).

בהצלחה:)

פורסם

לא, אבל בחיפה משתמשים בקופסת גפרורים מתחת לגלגל בזינק בעליה. כלומר - זה הסיפור שמסתובב עוד מימי המנדט (כמובן שגם כזקן הפורום שמעתי אותו מבני דורם של הורי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...