Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הייתי מניאק אז הייתי אומר לך לשים מצלמה ואח"כ להעלות את זה ליוטיוב ולפרסם את זה כאן.

הבעיה היא שאני לא מניאק (לפחות משתדל לא להיות כזה :roll: ) אז אומר לך בפשטות: רד מזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אפשר פשוט לבקש מהמורה להתקין את זה יום לפני ואז כשהטסטר ישאל להגיד שזו המצלמה הקבועה של המורה ואין לזה שום קשר לתלמיד הספציפי.

ואז תהיה לו הרתעה לשים לב יותר מאשר לחפש בקטנות...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לעניות דעתי הבלתי קובעת, אפשר להתקין מצלמה, הבוחן לא חייב להסכים/להיות מודע אליה (מצלמה יכול להיות דבר מזערי). במיוחד אם לא מצלמים את הבוחן עצמו, ואם לא מפרסמים את הסרטון ביוטיוב.

הבעיה היא שרוב המגיבים שלא רואים את הדבר בעין יפה, גדלו בדור אחר. העולם פשוט משתנה!

פורסם

אם אנחנו מדברים בדורות, אז גם הטסטרים יהיו מהדור "שלנו".

תשימו מצלמה, את הטסט אתם לא תעברו אבל לפחות יצא לכם מזה סרטון מצחיק ביוטיוב.

פורסם

אני בדעה שאם אתה נוהג טוב אתה תעבור.

ככה ראיתי על כל החברים שלי, ואני עד היום רואה את זה על הכביש.

יש כאלה שלא יודעים לנהוג, אין מה לעשות, אין להם חוש לזה.

אני היה לי טסטר שעשו עליו רעש גדול, אדי-ברקס, והוא העביר אותי ראשון.

אין מה להתלונן, אתה יודע לנהוג אתה תעבור, לא יודע תשלם עוד טסט.

הרבה אוהבים לבכות, עשו לי\לקחו לי\רימו אותי, קודם כל שאנשים יהיו בסדר ואז יתלוננו, והכי חשוב, שיהיו כנים.

וזה מצחיק לראות חברים שפעם בכו על הטסט הרביעי שלהם, וגם היום, כמה שנים אחרי, עדיין נכבה להם רכב, עדיין מעופפים בנהיגה, לא יודעים לחנות, כל שניה זה סיכוי לתאונה ועוד הרבה.

הכי חשוב תבוא רגוע, בגישה טובה, תעשה מה שאתה יודע.

טסט זה מלחיץ, ולחץ גורם לפזיזות, תתאמץ.

פורסם

ניר, כתבת: " אין מה להתלונן, אתה יודע לנהוג אתה תעבור, לא יודע תשלם עוד טסט."

לא מסכים עם המשפט הזה.

אני מכיר לא מעט אנשים, שלא עברו טסט ראשון בגלל לחץ או בגלל חוסר מזל על הכביש. זה לא שהם לא יודעים לנהוג, זה פשוט לחץ שגרם להם לעשות טעות שהכשילה אותם או שפשוט נהג אידיוט שגרם להם להכשל.

אני בעצמי חוויתי את זה, כשמישהו גרם לי בטסט להכשל. אין הרבה מה לעשות נגד זה, גם אם אתה נוהג הכי טוב שבעולם עדיין יש דברים שמכשילים בטסט.

מה שנגמר ברישיון שלך כרגיל כבלימת פתע שלך, יכול להתפרש על ידי הטסטר כחוסר שמירת מרחק או שטויות כאלו ולהוות גורם להכשלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפשר לעשות את זה? זה יכול לשמש גם כגורם מרתיע לטסטר.

זה פשוט לבוא ולהפגין לטסטר בפנים שאתה לא סומך על שיקול הדעת שלו. איזה איש מקצוע יקבל את זה בעין יפה, לדעתך, ויבוא לקראתך?

פורסם

תבקש מהמורה שלך שישים מצלמה קטנה יום יומיים לפני,ככה הוא לא יוכל להגיד לך כלום.

כמו כן, זה לא פעם ראשונה שזה נשאל וכן יש מורים שמשתמשים במצלמה בזמן שיעורי הנהיגה, שמראים לתלמידים שלהם את הטעויות לאחר השיעור .

פורסם
לעניות דעתי הבלתי קובעת, אפשר להתקין מצלמה, הבוחן לא חייב להסכים/להיות מודע אליה (מצלמה יכול להיות דבר מזערי). במיוחד אם לא מצלמים את הבוחן עצמו, ואם לא מפרסמים את הסרטון ביוטיוב.

הבעיה היא שרוב המגיבים שלא רואים את הדבר בעין יפה, גדלו בדור אחר. העולם פשוט משתנה!

הטסטר גם לא חייב להעביר אותו טסט

כמו שאמרתי אין טסט חף מטעויות או טעויות בעיני הטסטר, התשתיות בארץ לפעמים מנוגדות לחוקים ולא הגיוניות

נקודת המוצא היא שאם הטסטר רוצה להכשיל אותך יש לו תחמושת כי תמיד יש טעויות

אם אתה מגיע מראש בגישה של "תיזהר אתה מצולם" אז הוא בוודאות ירצה להכשיל אותך

ואם אתה שם מצלמה סמויה מה עשית בזה? אתה לא תרוויח שום דבר

הרי הטסטר לא יידע שהיא שם (כל העניין במצלמה סמויה) וככה זה לא ירתיע אותו

וגם אם תמצא סיבה לערער ותשלוף את הסרטון לא יביאו לך רשיון אלא תקבל פטור מתשלום לטסט נוסף והחדשות על "התלמיד המצלם" יעברו בין הטסטרים כמו אש בשדה קוצים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני בדעה שאם אתה נוהג טוב אתה תעבור.

אתה יכול להיות סמוך ובטוח שגם אלה שעברו טסט ראשון לא יודעים לנהוג, בוודאי שלא יודעים לנהוג טוב. במקסימום, יש להם כישרון ובסיס טוב, לא יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מסכים עם פרנקוס. עברתי טסט ראשון, אז מה? ידעתי לנהוג? עברו 5 שנים ומה? אני עדיין לומד כל יום.

מה שכן, להיות רגוע זה חשוב מאוד, ואם יש משהו אחד שטסט בוחן, זה את העצבים שלך. נהג עצבני ולחוץ על הכביש זה הדבר הכי גרוע שיש, אני יכול להעיד כי יש לי חבר כזה. הוא עושה טעויות, וישר מתעצבן על אחרים. אני כבר לא מעיר לו, כי ביקורת בונה הוא לא יודע לקבל.

אומנם יש חסרונות רבים למתכונת לימוד הנהיגה הנוכחית, אבל טסט כן משקף משהו על יכולת למידה של תלמיד. אין דבר כזה נכשל בטסט בגלל חסר מזל. הרוב כן עושים טעויות בטסט, והשאלה היא כמה הטסטר מחמיר. בכל אופן, אני לא חושב שיש טעם לצלם טסט, שכן גם אם יהיה לך צילום של טעות שאתה לא חושב שבגינה צריך להכשיל אותך? מה תעשה איתו? תתבע את הטסטר? על מה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכי פשוט, שים גוגל גלאס :lol:

ובנימה יותר רצינית, למה דווקא להשתמש במצלמה?

למה שלא תשתמש בסמארטפון שלך מחובר לתושבת בשמשה?

אני ככה מצלם את הנסיעות שלי.

אתה יכול להפעיל אפליקציית צילום כדוגמת Autoboy Black box ולכבות את המסך.

אף אחד לא ידע שאתה מצלם משהו...

ליתר ביטחון, שים גם את המכשיר על מצב טיסה כדי שאף אחד לא יתקשר אליך תוך כדי הטסט.

כמובן שכל זה צריך להיות בהסכמת המורה שלך, ובתקווה שהוא לא יגלה לטסטר שאתה מצלם.

ואם המורה מסרב, אפשר לגשת לפיתרון פשוט יותר - הנבחן השני שמצטרף אליך לטסט, יכול לצלם מהמושב האחורי את כל הטסט. (או אפילו בנוסף לצילום בשמשה).

אם אני לא טועה, אין איסור חוקי על כך, ומותר לך לצלם את הטסט בלי ידיעת הטסטר.

זה יוכל לשמש אותך בערעור במידה ובאמת נפלת על טסטר *#$^ (השלימו בעצמכם).

פורסם

זה פשוט משעשע איך אנשים מתחילים לבכות על זה שהטסטר מניאק ומכשיל אותם בכוונה, עוד לפני שיש להם בכלל תאריך לטסט.

אתה יודע לנהוג? אז cut the crap, תגיע למבחן, תעשה את המיטב, ואם אתה עושה טעות אז תודה בה ואל תאשים את הטסטר. מצלמה זה כבר לגמרי נוירוטי ומיותר. בתור תלמיד נהיגה אתה עדיין לא יודע לנהוג (גם אני, שנה על הכביש, חרשתי את כל הארץ, ואני עדיין לא מחשיב את עצמי ל'מנוסה') ולכן אם הטסטר מעביר אותך הוא צריך להיות בטוח שהוא מכניס לכביש מישהו שיתמודד עם הטרפת של הכבישים. הכרתי תלמידים שהם נהגי שודים (מאלה שלא מכירים שילוב אחר חוץ מהמון המון המון גז והמון המון המון ברקס) שהיו בטוחים שהם נהגים מ-ע-ו-ל-י-ם. נחש מה? לא הייתי רוצה לנסוע איתם.

• תוכן חדש...