Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גורם מרתיע לטסטר?

אז הוא יכשיל אותך על הרוורס שעשית בחניה, ואתה יכול להיות די בטוח שהוא יכשיל אותך כי הוא יבין שהנה הגיע לו תלמיד חוכמולוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
גורם מרתיע לטסטר?

אז הוא יכשיל אותך על הרוורס שעשית בחניה, ואתה יכול להיות די בטוח שהוא יכשיל אותך כי הוא יבין שהנה הגיע לו תלמיד חוכמולוג.

למה חכמולוג? יש לך בכלל מושג איך כל התעשייה הזו עובדת?

הם יונקים ממך את הנשמה !

אתה יודע מהי ההרגשה שכל הטסט הולך טוב, בסוף אתה נכשל עם סעיפים שחלקם לא מוצדקים, ואין לך שום מילה?!

המורה שלי לפעמים מסיע אותי למקומות קצת רחוקים, כדי להכניס אותי למקומות שטסטרים אוהבים להגיע לשם.

במקומות שבהם ישנם תמרורים מוסתרים (למשל תמרור עצור) כדי שהתלמידים יפספו אותם. אמרתי למורה שלי שזה מעשה שפל, והוא הסכים איתי. תמרורים שגם נהג עם 30 שנה ניסיון על הכביש יוכל לפספס! מה שהולך שם זה פשוט שפל!!!!

פורסם
עדיף לשים קומקום באוטו. אם לא יהיו לך עדים, לפחות יהיו אדים.

אל תספים לי בשרשור בבקשה, ואם כבר אתה מספים, שיהיה מצחיק.

פורסם

הם יונקים ממך את הנשמה !

אתה יודע מהי ההרגשה שכל הטסט הולך טוב, בסוף אתה נכשל עם סעיפים שחלקם לא מוצדקים, ואין לך שום מילה?!

המורה שלי לפעמים מסיע אותי למקומות קצת רחוקים, כדי להכניס אותי למקומות שטסטרים אוהבים להגיע לשם.

במקומות שבהם ישנם תמרורים מוסתרים (למשל תמרור עצור) כדי שהתלמידים יפספו אותם. אמרתי למורה שלי שזה מעשה שפל, והוא הסכים איתי. תמרורים שגם נהג עם 30 שנה ניסיון על הכביש יוכל לפספס! מה שהולך שם זה פשוט שפל!!!!

תעשייה? ייתכן. עם זאת, למכונית עברתי בטסט ראשון, לאופנוע בשני (לא היה רעיון מי יודע מה חכם להגיע לטסט אחרי משמרת לילה...). זה לא מדע טילים. אשתי, עם זאת, עברה טסט חמישי (נא הכנס בדיחות מגדר ונהיגה כאן).

אני גם לא לגמרי סגור שהתמרורים מוסתרים כדי שהתלמידים יפספסו אותם, אני מניח שזו סתם רשלנות לא קשורה. מה גם שאם המקום ידוע, וכל המקומות החביבים על הטסטרים ידועים, אין סיבה שלא תזכור את התמרור. לאילת לא יקחו אותך אם אתה מחיפה, לשם הדוגמא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אל תספים לי בשרשור בבקשה, ואם כבר אתה מספים, שיהיה מצחיק.

אבל הוא האדריכל,

מותר לו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הם יונקים ממך את הנשמה !

במקומות כאלה שיש תמרורים מוסתרים (למשל תמרור עצור) כדי שהתלמידים יפספו אותם. תמרורים שגם נהג עם 30 שנה ניסיון על הכביש יוכל לפספס! מה שהולך שם זה פשוט שפל!!!!

נכון, יש טסטרים שהם לא ישרים (שלא נאמר נבלות) וכן, הם לפעמים מכשילים ללא סיבה נראית לעין, אבל, עדיין יש סבירות טובה לעבור את הטסט ולקבל את הרשיון אם תנהג כמו שצריך ותמצא גם התמרורים ה״מוסתרים״.

בזה שתבוא לטסטר ותגיד לו ״אני רוצה מצלמה כדי שתתעד את הטסט״ את עשוי להפחית משמעותית את סיכויי ההצלחה שלך בטסט.

אגב, הטסטר יכול גם לסרב להתקנת המצלמה, זכותו- זה הרכב שלו.

ונניח והתקנת אותה, מה ימנע ממנו להכשיל אותך בחניה אם ירצה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נכון, יש טסטרים שהם לא ישרים (שלא נאמר נבלות) וכן, הם לפעמים מכשילים ללא סיבה נראית לעין, אבל, עדיין יש סבירות טובה לעבור את הטסט ולקבל את הרשיון אם תנהג כמו שצריך ותמצא גם התמרורים ה״מוסתרים״.

בזה שתבוא לטסטר ותגיד לו ״אני רוצה מצלמה כדי שתתעד את הטסט״ את עשוי להפחית משמעותית את סיכויי ההצלחה שלך בטסט.

אגב, הטסטר יכול גם לסרב להתקנת המצלמה, זכותו- זה הרכב שלו.

ונניח והתקנת אותה, מה ימנע ממנו להכשיל אותך בחניה אם ירצה?

האוטו הוא לא של הטסטר, אלא של המורה.

בדרך כלל לא מכשילים על חניה, וגם היא תיהיה מתועדת.

אני נמצא ברכב לפני שהטסטר נכנס.

תעשייה? ייתכן. עם זאת, למכונית עברתי בטסט ראשון, לאופנוע בשני (לא היה רעיון מי יודע מה חכם להגיע לטסט אחרי משמרת לילה...). זה לא מדע טילים. אשתי, עם זאת, עברה טסט חמישי (נא הכנס בדיחות מגדר ונהיגה כאן).

אני גם לא לגמרי סגור שהתמרורים מוסתרים כדי שהתלמידים יפספסו אותם, אני מניח שזו סתם רשלנות לא קשורה. מה גם שאם המקום ידוע, וכל המקומות החביבים על הטסטרים ידועים, אין סיבה שלא תזכור את התמרור. לאילת לא יקחו אותך אם אתה מחיפה, לשם הדוגמא.

המורה בעצמו אמר שהטסטרים מביאים את התלמידים לשם בכוונה.

אולי בתקופה שאתה ניגשת לטסט, עבדו בצורה קצת שונה.

פורסם

לא, גם כולם היו זו**ת (לדוגמא - בטסט שכן עברתי על אופנוע, הטסטר עקף את שני הנבחנים האחרים וישב לי על הזנב כל הטסט - לא משהו שגרתי מבחינתו). לא רק זה, אלא שכמו כל תלמיד נהיגה מצוי, גם אני לא ידעתי לנהוג (וגם עכשיו הכל יחסי). מה שאומר שכל העסק הזה לא כ"כ מסובך וקשה. פשוט תלמד להיות יותר רגוע ותזכור את המסלולים הקבועים ומוקדי ההכשלה האפשריים. לא תורה מסיני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בוודאי שאתה יכול לשים מצלמה כזאת בטסט, ואז הטסטר ייכנס לרכב ישאל אותך מה זה, ובמקרה הטוב אתה תתחיל את האינטרקציה איתו על רגל שמאל כשהוא מסתכל עליך עקום.

אף אחד לא נוהג מושלם בטסט, אבל כשהאינטרקציה טובה בין הטסטר לנבחן הוא יעביר, כשהאינטרקציה לא הוא יכול למצוא כנראה כמה וכמה סעיפים להכשיל אותך.

במקרה הפחות טוב הוא יגיד לך שהוא מסרב לבחון אותך כל עוד המצלמה שם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם יונקים ממך את הנשמה !

בנהיגה אתה אמור להיות ממוקד 100% על הכביש,כך שגם תשים לב לתמרורים מוסתרים.

לא כל נהג שהוא 30 שנים על הכביש יודע לנהוג נכון ובצורה בטוחה.אם הוא כנהג מתחיל רכש הרגלי נהיגה שגויים,אז הוא ינהג כך רוב חייו.

פורסם

למה שיהיה אסור ? :shock:

תשים מצלמה ושתגיד שזה המצלמה של המורה אם משהו , מה הבעיה ...

או לשים אפילו מצלמה מאחורה גם אפשרי

• תוכן חדש...