Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בזה באתר גאדגטי

מעניין מתי זה יגיע לעולם הרכב 8)

http://www.gadgety.co.il/72010/%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-neverwet-%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%93%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C%D7%99%D7%9D/#more-72010

עריכה:

מסתבר שילד ניסה את זה על חלק מרכב וזה לא כ"כ מומלץ

Suzuki Splash 2012 ידנית

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה ברור. אבל הוא לא מתאים לצבע רכב. אתה מצפה לעמידות ממושכת...

פורסם

גם ראיתם את הציפוי המט שהוא עושה?

בתור חובבי דיטילינג ופרפקציוניזם מוקצן שצבע הרכב יראה כמו מיליון דולר, איך תשתמשו במוצר כזה?

פורסם

גם אני שמתי לב לצבע המט שהוא עושה, זה לא נראה טוב (וגם זה לא משרת את המטרה שלנו, להגן על צבע הרכב ושיראה הכי טוב שאפשר).

אנחנו נמשיך להשתמש באוטם צבע (אני זוכר שממש שהגעתי לפה היה מישהו שיישם איזה אוטם והוא שם עליו תיק והתיק החליק, מי זה היה ואיזה אוטם זה היה ?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
גם אני שמתי לב לצבע המט שהוא עושה, זה לא נראה טוב (וגם זה לא משרת את המטרה שלנו, להגן על צבע הרכב ושיראה הכי טוב שאפשר).

אנחנו נמשיך להשתמש באוטם צבע (אני זוכר שממש שהגעתי לפה היה מישהו שיישם איזה אוטם והוא שם עליו תיק והתיק החליק, מי זה היה ואיזה אוטם זה היה ?)

שירוקו לבנה אוטם ZAINO אם אני לא טועה.

פורסם

זאת המחשה שחוזרת בהרבה סרטונים של לא מעט חומרים.

נתקלתי פה

פורסם

לדעתי מרבית האוטמים יעשו עבודה נהדרת כאשר רוצים לצלם קליפ של תיק מחליק.

במיוחד כאשר מצלמים מיד בתום השימוש לפני שזיהום סביבתי נדבק לפח ויוצר חיכוך.

אני יישמתי אתמול FK1000P על מכסה המנוע ואפילו הנייד שלי שיש לו פאנל מיוחד למניעת החלקה החליק ללא מאמץ, גם הארנק שלי וגם הכפפת ניטריל שלי וגם הפקק של הבקבוק שיש לי. כולם החליקו בכיף. (אני לא אציין את הקרנבל של טיפות המים שפשוט הרשים אותי).

לא מדובר באפקט מיוחד ששמור "לאוטמי על" ובנוסף אפקט זה מושפע מהשיפוע של מכסה המנוע שמשתנה בין רכב לרכב.

יותר מזה , לאחר הסרת מזהמים בצורה ממש יסודית (הסרת tar, הסרת Iron, פלסטלינה, IPA) המשטח יהיה כלכך חלק שתקבלו גם אפקט החלקה נחמד, וזה עוד לפני שהכנסו את האוטם למשוואה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...