Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה לגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם נתקלתי בגרופון המקנה הסבת הרכב לגז על ידי החברה גזפרו בעלות של 300 שח בלבד.

אני רוצה לשאול לדעתכם ומניסיונכם מה הקאץ'? ואם באמת בארץ עושים הסבה איכותית שלא עושה נזק למנוע.

(אני נוסע ביונאי לנטרה 1800 במידה ויש לזה השפעה על תשובתכם.)

תודה לעונים.

פורסם

אולי לא קראת את האותיות הקטנות,

אתה בטח משלם 300 ש"ח בשביל לקבל הנחה כלשהי..

אין דבר כזה מערכת גז ב300 ש"ח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בדיוק בטח לא קראת טוב.

בקשר לנזק למנוע זה יותר תלוי במנוע עצמו. יש מנועים שמתאימים יותר, יש פחות ויש שבכלל לא. אאל"ט דווקא המנועים של היונדאי היותר ישנות כן מתאימים לגז, יצא לי לראות לא מעט גטס עם מערכת גז כאן באזור הדרום. אבל בכל מקרה תבדוק ספציפית לגבי הרכב שלך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מה שלא יהיה, אם אתה עושה הסבה לגז תבחר מערכת שיש לה משמנת לשסתומים אחרת הם יגמרו לך וחבל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה שלא יהיה, אם אתה עושה הסבה לגז תבחר מערכת שיש לה משמנת לשסתומים אחרת הם יגמרו לך וחבל.

לא כל מנוע צריך משמנת. אצלי למשל אין. יש כאן מישהו שהקוואליר של ההורים שלו עשתה מעל 250K ק"מ על גפ"מ בלי משמנת. אומרים שגם צרפתיות לא זקוקות. בקיצור זה תלוי במנוע וברכב. המתקינים אמורים לדעת את הפרטים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...