Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מנסה להקים מיזם חדש - משהו שמשלב ווב ומובייל בתחום הספורט - וכדי להתחיל להרים את זה, אני מחפש מעצב גראפי טוב שיעשה את כל העיצובים הראשוניים לאיזשהו POC (לוגו, אתר אינטרנט בסיסי, אפליקציית מובייל בסיסית וכו') - אבל אני פשוט לא מוצא.

הדרישות שלי לא בשמיים: מישהו עם המון תשוקה לעיצוב ורעיונות מקוריים, רצוי מישהו עם ניסיון בעיצוב לווב/מובייל, שיהיה מוכן לעשות פרויקט כזה, ואולי כשזה יתרומם להשתלב במיזם.

איפה מוצאים אנשים כאלו? קדימה - רעיונות :-)

פורסם

אתה מוכן לשלם או שמצפה לקבל את העבודה בחינם?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

"מישהו עם המון תשוקה לעיצוב ורעיונות מקוריים"

יש לי מישהו בשבילך,

בפרטי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

צור קשר עם דביר מ-WebArt ותגיד שאני הפניתי אותך.

מדובר באחד הגרפיקאים הוותיקים והמקצוענים בארץ, שמעורב למדי בסצינה ומכיר את האנשים הנכונים בתחום זה ובמשיקים לו (עיצוב אתרים, שיווק וכו'). אם הוא לא יוכל לעזור לך בעצמו, סביר להניח שיוכל להמליץ מהיכרות אישית על בעל המקצוע המתאים לצרכיך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...