Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי וחיפשתי אחר שרשור כזה ולא מצאתי. אולי מישהו מהמומחים יכול להכין כזה דבר?

אני מתכוון לסוג של מילון מושגים כזה.

מה זה פלסטלינה, אוטם צבע, פוליש, וקס, פלסטידיפ, שמפו לרכב, מטליות מיוחדות, ועוד ועוד.

ממה להיזהר כשמורחים את אחד החומרים האלה, מה כדאי לעשות, מה לא...

המון דברים שאני קורא פה אבל אף פעם לא מגיב כי אני לא רוצה להרוס סתם שרשור של פרויקט עם שאלות של מתחילים...

אני למשל נכנס הרבה לפורום הזה, רואה פרויקטים מגניבים ואיך עשו אותם אבל לא מבין באמת באיזה חומרים השתמשו ולמה כל אחד משמש.

איזה חומר אני צריך אם יש לי שריטה קטנה, או שריטה עמוקה, או סתם בא לי להחזיר את הברק לרכב?

בקיצור, מקווה שהבנתם אותי.

יש מצב שמישהו מרים את הכפפה ומכין כזה דבר? אולי לשים אותו כדביק? "דיטיילינג למתחילים" ?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
חיפשתי וחיפשתי אחר שרשור כזה ולא מצאתי. אולי מישהו מהמומחים יכול להכין כזה דבר?

אני מתכוון לסוג של מילון מושגים כזה.

מה זה פלסטלינה, אוטם צבע, פוליש, וקס, פלסטידיפ, שמפו לרכב, מטליות מיוחדות, ועוד ועוד.

ממה להיזהר כשמורחים את אחד החומרים האלה, מה כדאי לעשות, מה לא...

המון דברים שאני קורא פה אבל אף פעם לא מגיב כי אני לא רוצה להרוס סתם שרשור של פרויקט עם שאלות של מתחילים...

אני למשל נכנס הרבה לפורום הזה, רואה פרויקטים מגניבים ואיך עשו אותם אבל לא מבין באמת באיזה חומרים השתמשו ולמה כל אחד משמש.

איזה חומר אני צריך אם יש לי שריטה קטנה, או שריטה עמוקה, או סתם בא לי להחזיר את הברק לרכב?

בקיצור, מקווה שהבנתם אותי.

יש מצב שמישהו מרים את הכפפה ומכין כזה דבר? אולי לשים אותו כדביק? "דיטיילינג למתחילים" ?

כשאתה מגיב ושואל שאלות, אתה לא הורס שום פוסט.

המטרה של הפורום זה החלפת מידע בין משתמשים ואם אתה שומר את השאלות שלך לעצמך אז פספסנו את המטרה.

מה שכן וזה חשוב!!! לפני שאתה פותח פוסט עם שאלה שמוגדרת ״שאלת מתחילים״, עדיף שתריץ חיפוש מהיר ואולי תקבל תשובה לשאלה שלך שנשאלה כבר מיליון פעם בפורום והמידע בנושא רב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תמיר, אתה אדיר! תודה רבה!

אני באמת לא מבין למה הוא לא דביק...

עברתי עכשיו על כל השרשור, זה פשוט מרתק!

שרקי, אני אף פעם לא פותח פוסט עם שאלה לפני שאני מבצע חיפוש. אתה כל כך צודק...

ניהלתי גם איזה פורום בעבר ואני זוכר שאחד הדברים שהכי עצבנו אותי זה אנשים שפותחים פוסט בלי לבצע חיפוש.

מה שמוזר לי זה איך לא מצאתי את השרשור שתמיר הפנה אותי אליו.

דרך אגב, חלק מהתמונות בשרשור כבר לא נטענות עקב העלאתם לפוטובאקט שמגביל את הצפייה בתמונות. אולי מישהו מהמנהלים יכול לנסות לתקן את הקישורים? וגם להדביק את הנושא?

תודה רבה לכם!

Always go sideways

פורסם

מה שמוזר לי זה איך לא מצאתי את השרשור שתמיר הפנה אותי אליו.

דרך אגב, חלק מהתמונות בשרשור כבר לא נטענות עקב העלאתם לפוטובאקט שמגביל את הצפייה בתמונות. אולי מישהו מהמנהלים יכול לנסות לתקן את הקישורים? וגם להדביק את הנושא?

תודה רבה לכם!

מצטרף לבקשה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ולאן נעלם אלון באמת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ולאן נעלם אלון באמת?

אני חושב שהשעו אותו לצמיתות בגלל עניינים כאלו ואחרים שאני לא בקיא בהם.

בנתים הוא פעיל בפורום של http://www.vagit.co.il

ובנוסף אני יודע שהוא החל לפני כחצי שנה לספק שירותי שטיפת מכוניות ודיטיילינג

עמוד הפייסבוק שלו https://www.facebook.com/Vividetailing

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

חבל,דווקא תרם לפורום במיוחד עם האשכול למתחילים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא מפציע פה ושם,ראיתי אותו בפורום לפני כמה ימים.

אבל גם לדעתי הוא לא כל כך הסתדר עם ההנהלה ובגלל זה אנחנו לא רואים אותו פה יותר:-(.

אחלה בחור שבעולם.

פורסם

אנחנו חייבים שרשור נעדרים

:roflmao: :roflmao:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש למישהו מושג מתי יש איזה מפגש בנושא? הייתי שמח לבוא וללמוד קצת מהמקצוענים...

Always go sideways

• תוכן חדש...