Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לידע כללי שנוגע אליי מקרה.

עמדתי בצמוד למדרכה, אבני השפה היו דהויות והיה קשה לבחון במבט ראשוני אם זה אדום לבן או אפור.

בכל אופן קיבלתי דוח ובסוג הרכב צויין "סיאט"

המספר רכב נכון, השאלה אם זה אפשר לעשות עם זה משהו, או שזה לא משנה כלל כל עוד מספר הרכב נכון

אם זה קריטי למי שרוצה לדעת, מדובר באזור תעשיה בעיר קטנטונת ורוב המקום היה ריק, לא הפרעתי לתנועה או משהו בסגנון

רציתי רק לציין שראיתי פה ושם פוסטים, רובם על טעות בצבע.

והיה איזה פוסט אחד על טעות כמו שלי, חלק אמרו שניתן לבטל, חלק אמרו שזה לא משנה.

מדובר בדוח של העירייה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לפי התאור שלך יש בעיה בסימון המקום. אם זה המצב צלם את המדרכה מהר ככל האפשר (מחר!) ופנה לרשות בבקשה לבטל את הדו"ח מסיבה זו. לי הדבר הצליח פעם (בחיפה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הוא כשאתה עומד מול המדרכה אתה רואה את שרידי הצבע.

ונניח אתה מגיע עם הרכב מחנה אותו ויוצא, זה לא חד כמו מדרכה צבועה אבל אם תסתכל כדי לבדוק אתה תראה, וכאן עשיתי כנראה טעות, המקום הטעה אותי, הכל היה ריק והכביש יחסית שומם.

פורסם

אנחנו צריכים לעשות כאן הבדלה בין שני הדברים.

אתה רוצה לנסות לבטל את הדו"ח בגלל הצבע המבלבל במדרכה, או בגלל הטעות בסוג הרכב?

לפי מה שמשתמע מהודעתך, ידעת שאתה עומד באדום לבן, ואתה חושב שאפשר לבטל את הדו"ח בגלל טעות בזיהוי הרכב. הבנתי נכון? לדעתי זה סיכוי קלוש, במיוחד כשמספר הרכב נכון.

בקשר לצבע המבלבל, אולי תעלה לכאן תמונה של המדרכה, היכן שעמדת, ואז נוכל לדעת אם באמת יש לך קייס לנסות ולבטל את הדו"ח, בשל לקות בצבע המדרכה (כפי שפעם הצליח לספריאל).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבנת חלקית.

באותו יום מיהרתי להגיע למקום מסיבות כאלה ואחרות, הגעתי לקראת האזור שאני צריך, ראיתי שאפשר להחנות שם (היו עוד כמה מכוניות ממש בודדות, אבל בעיקרון ריק)

כאשר העמדתי את הרכב בוא נגיד שאדום לבן לא נתפס לי בעין כי זה לא בלט פשוט, שמתי את הרכב והלכתי.

בכל אופן אני לא חושב שיש טעם לפנות אליהם בנושא, כי אם אתה עומד בצמוד למדרכה ומסתכל אתה רואה אדום לבן דהויי כזה אבל אפשר להבחין שזה היה אדום לבן.

העניין הוא הבלבול בדו"ח, הבנתי שיש הרבה הכפלות של רכבים ודברים שאנשים עושים בסגנון (העתקת רכב) מי שלא הבין עדין.

וברגע שיש פרטים לא נכונים אז "יש ספק" ולכן ניתן לביטול, אבל מנגד אנשים טענו שאין דבר כזה, המספר רכב נכון, תלך לשלם.

העניין הוא לא הקטע הכספי, אלא הקטע של ההבנה של התחום

פורסם

תראה זה מאוד גבולי, ובסוף תלוי באם תצליח לשכנע את השופט; בשני המקרים.

מבחינת צבע: אתה יכול לצלם שהוא דהוי, לגשת להישפט ולטעון בפני השופט, שבגלל שמיהרת לא שמת לב לצבע, וזה בגלל שהמדרכה לא צבועה טוב. אם השופט ישתכנע, אז הוא יבטל לך. אם לא - לא.

גם במקרה הזיהוי של הרכב. אם תצליח לשכנע את השופט שלא היית במקום הזה, ושיכול להיות שרכבך שוכפל, אבל לא ממש שוכפל, אלא הפך לסיאט (כשמשכפלים רכב, משכפלים אותו סוג, אז גם זה פוגע לך בסיכויים), אז ייתכן והוא יבטל את הדו"ח. שוב, לדעתי הסיכוי לכך קלוש עד אפסי.

בשביל ההבנה של התחום: שני המקרים אינם שחור-לבן, ותלויים בהם תצליח לשכנע את השופט. בשניהם הסיכוי מאוד נמוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...