Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי בגולן, רמי לוי ויופון - עכשיו אני ב012 כבר שלושה חודשים, והכי מרוצה מהם.

לא נזקקתי לשירות שלהם, אז לא יכול להעיד בנושא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היה ב-012 מבצע לפני מספר חודשים - 44 ש"ח ל-6 חודשים ובהמשך 98 ש"ח לחודש - תמורת שיחות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה 3 ג"ב. בניגוד לגולן אפשרו גם ללקוחות ותיקים להצטרף למבצע דרך אתר האינטרנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היה ב-012 מבצע לפני מספר חודשים - 44 ש"ח ל-6 חודשים ובהמשך 98 ש"ח לחודש - תמורת שיחות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה 3 ג"ב. בניגוד לגולן אפשרו גם ללקוחות ותיקים להצטרף למבצע דרך אתר האינטרנט.

נראה מה הנציגה תגיד מחר, לדעתי אין סיכוי כי זה מחיר אחיד מבחינתה.

יש חברה אחרת מומלצת ללא בעיות מהותיות שהיא זולה?

פורסם

מבחינת קליטה

מבחינת מהירות גלישה

ומבחינת תמכה במכשירים.

דווקא עם הדברים האלה לאורנג' אין שום בעיה - זאת הסיבה שעברתי ל012 מגולן, ששם סבלתי מניתוקים וזה שמשום מה לgps לקח כ-10 דקות להינעל (בעיה נפוצה ברשת הזאת עם גלקסי 2).

אני בחבילה של 44 ש"ח, והבעיה היא שכשחורגים מהחבילה, אכן מאיטים את המהירות לרמה שמודם 56k זה מטוס ליד זה. עוד דבר - הודעות mms משום מה בתשלום נוסף (יש whatsapp למי שמשתמש בזה ולא רוצה לשלם). נשאר לי עוד 3 חודשים למבצע, משם נראה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המבצעים הזולים ב-012 הסתיימו - כעת יש 59 ש"ח שהופכים בהמשך ל-98.

כרטיס סים קנה בתחנת "פז" - הנחה של כ-15 ש"ח, שווה אם יש תחנה על הדרך שלך.

יופון יושבת על אותה תשתית (אורנג') ונותנת חבילה יותר זולה, אבל רק 1 ג"ב לגלישה. מתאים לך אם אינך צופה חריגה מנפח זה. גם ל-012 חבילה דומה, אבל יקרה מזו של יופון.

רמי לוי הפך יקר יחסית עם מסלול של שיחות והודעות ללא הגבלה וגלישה 1 ג"ב ב-89 ש"ח לחודש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביום חמישי בלילה אני נרשמתי לתוכנית של ה 49 שקלים שזה דיבור ללא הגבלה פלוס גלישה של 1 גיגה. אחרי חצי שנה זה יהפוך ל 89 שקלים. גיסי נרשם לשני מכשירים. הדיל היה סים חינם פלוס משלוח חינם בדואר או על ידי שליח. גיסי בחר באופציה של שליח ונאמר לו באתר שהשליח יופיע ביום ראשון בשעות 8:30-12:30 (אם אינני טועה) ואכן ביום ראשון ב 8:30 השליח הופיע אצלם. שני הסלוררים עובדים בסדר. אני כאמור הזמנתי גם כן באותו זמן ובחרתי באופצית דואר רשום. היום הסים הגיע לתיבת הדואר שלי. עדיין לא הפעלתי את הסלולרי.

שאלה, מיכוון שפעם ראשונה שאני עובר חברה (הייתי כבול לאורנג' במשך 3 שנים כי היו לי התחיבויות על המכשיר), האם אני צריך להודיע לאורנג' שעזבתי אותם?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

במידה והתניידת, אין לך על מה לדבר עם אורנג'. הניתוק יתבצע אוטומטית ותקבל על כך הודעה בדואר. אם רכשת מאורנג' מכשיר בזמנו בתשלומים, אז הם ימשיכו לרדת במקביל מול אורנג'.

פורסם

לא להודיע לאורנג' דבר

אם תודיע לאורנג' תאבד את המספר.

הניוד מבוצע באחריות החברה הקולטת. במקרה שלך זו מדובר באותה חברה, כך שלא צריכה להיות בעיה.

לגבי זמן הניוד - עד לאחרונה היה 3 שעות, כעת קוצב, דומני לחצי שעה (אבל איני בטח מתי ההוראה נכנסת לתוקף). ניודים שיבוצעו לקראת סיום שעות הפעילות (דומני 21:00) מבוצעים למחרת בבוקר.

אם יש לך שני מכשירי סלולר אני ממליץ לך להכניס את שני הכרטיסים, ולבדוק מדי פעם איזה מהם פעיל. בד"כ עם ביצוע הניוד תקבל ברכת ברוך הבא בצורת SMS שישלח לסים החדש.

פורסם

מכיוון שאני מנייד חמישה אז שניים מהסימים חינם.

אם אתה אומר שאפשר לרכוש בפז בכלל טוב השאלה מה צריך לעשות פיזית בפז, הדלקן הוא של פז בקורולה... :)

פורסם

אין לך ברירה - יהיה עליך להטריח עצמך לחנות yellow. אבל אני מניח ששם לא תקבל כרטיסים חינם, אלא רק ברכישה דרך המוקד.

פורסם

לכל מי שמשתמש ביו-פון, משיטוט קצר בתנאים שלהם לפני מספר חודשים גיליתי שבסיום נפח הגלישה הכלול בחבילה מחוייבים בעלות נוספת, ולא מאטים את המהירות, כנהוג בחברות האחרות. חשוב לוודא.

זה הטה את הכף עבורי לכיוון 012.

אני משתמש גולן מרוצה לשעבר שסבל מבעיות קליטה בחיפה. אך בעיקר - במקום העבודה שלי הסכם עם אורנג' אז כל המתחם מרושת במגברים.

• תוכן חדש...