Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A Trip To The Mulhouse Car Museum

mdvir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרתי בסוף השבוע במוזיאון המכוניות במולהאוז שבצרפת ונהנתי.

אין לי ספק שרבים בפורום בקרו לפני, אבל לאלו שטרם ביקרו אני מצרף קישור לתמונות של חלק ניכר מההיצע.

https://picasaweb.google.com/108881303242081228903/June242013

להנאתכם,

דביר

IMG_0396.JPG

IMG_0421.JPG

IMG_0438.JPG

IMG_0456.JPG

IMG_0476.JPG

IMG_0467.JPG

IMG_0475.JPG

IMG_0507.JPG

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

מוזיאון ענק ומדהים, אוסף הבוגאטי הגדול בעולם.

באזור אפשר בקפיצה קלה מעבר לגבול להגיע לבזל, קפיצה קלה מעבר לגבול לכיוון אחר אתה ביער השחור בגרמניה ואם אתה מתעקש להשאר בצרפת, אזור אלזס-לורן יפיפה לטיול והשוקרוט תמיד מומלץ.

ממש בקרבת המוזאון יש את הקניון/ פאוור סנטר הגדול באירופה, נקרא ILE NAPOLEON, משהוא צנוע, 30,000 מ"ר.

בצמוד, יש גם מפעל גדול של פיג'ו-סיטרואן אבל לא ידוע לי אם ניתן לבצע סיורים בתוכו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ביקרתי במוזיאון הנ"ל לאחר שרכשתי כרטיס משולב של מוזיאון הרכב ומוזיאון הרכבות שנמצא די קרוב אליו. המוזיאון נחמד(יש בו ריח קצת מסריח:-D ) אך לטעמי מכיל כמות גדולה מדי של רכבים מתחילת המאה שעברה ומעט מדי מכוניות מאמצע המאה.

אני ממליץ בחום על מוזיאון הרכבות אשר מרשים לא פחות ממנו.

תומר

rsz_pa190443.jpg

rsz_pa190445.jpg

rsz_pa190446.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

על המרכז המסחרי לא ידעתי וטוב לדעת, מבזל לא התלהבתי,על עוד אטקרציות באזור כתבתי אתמול בשרשור היורוטריפ של רוני אך תמיד טוב ללמוד עוד.

לגבי מפעל פיז'ו גם אני שמעתי עליו ולא שמעתי על בקורים. לאור ה"איכות" של 308 ששכרתי בפריז והחזרתי לאחר יום איני מתפלא. גם אני לא הייתי מאפשר בקורים.

פורסם

כפי שנאמר למעלה אזור אלזס הינו עשיר באתרים יפים ומענינים החל בעירה קולמאר שלדעתי עדיפה לביקור אפילו על שטרסבורג והמשך במצודות על גבי ההרים והמספר הבלתי נגמר של יקבים. למתענינים באתרי מלחמה, הרי שמדובר באזור קו מז'ינו שחלק מביצורו עדיין קיימים ונתנים לביקור.

לדאבוני לא היה לי הכח להכנס גם למוזיאון הרכבות אבל אכן מצוי באותו מקום וניתן לרכוש כרטיס לשני המוזיאונים יחד, ליד המוזאונים מעבר לכביש מצוי מוזיאון של כ 6,000 דגמי מכוניות.

מה "שוקרוט" דוקא לא כל כך התלהבתי.

אני אנסה לברר לגבי המפעל אם קיימת אפשרות כניסה או לא.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

בנוגע לשוקרוט, חבל אלזס לורן עבר ידיים מהצרפתים לגרמנים מספר פעמים, השוקרוט הוא ירושה גרמנית שהשתקעה בצרפת.

אם באים למנה עם ראש של "אוכל צרפתי אנין ומעודן", בד"כ מתאכזבים.

אם באים למנה עם ראש של "תבשיל גרמני גס ועז טעמים", נהנים.

פורסם

מוזיאון משגע, הייתי שם שלוש פעמים.

הזכרתם את בזל- יש שם מוזיאון של מונטוורדי, שבזמני אפשר היה להכנס אליו לפי שעות פתיחה. נדמה לי שהיום צריך להזמין ביקור:

Monteverdi Museum, October 1994

פורסם

על מוזיאון מונטוורדי לא ידעתי, אני רואה שיש בו יותר ממונטוורדי.

החבל אכן עבר ידיים אך יש הבחנה מסוימת בין אלזס לבין לוריין שהיא למיטב זכרוני צרפתית יותר. משום מה זה הזכיר לי כתבה ישנה באוטו על פול בוקיז[היכן בצרפת?]. לא זוכר אם אהרונוביץ התאכזב מהעוף או מישהו אחר[אזור אחר כמובן]

אהבתי יותר את אזור בורגונדי שמדרום מזרח למולהוז. בלי קשר ליינות.

שאלה לדביר? שיושב בשוויץ:מבחינת נוף התרשמתי הרבה יותר מדרום ומרכז שוויץ מאשר הציר בזל- ציריך סנט גאלן. מה הדברים העיקריים- החשובים שפיספסתי? האם אני טועה?

פורסם

בורגונדי דרום מערבית למולהאוס/ אלזס.

פורסם

צודק בהחלט, מזרחית זה שוויץ. אבל מה לגבי פול בוקיז , האם זה היה אהרונוביץ והאם היתה שם פיזו' 205 1.9.

כמה הייתי רוצה לנסוע במקום לדבר על האזור. זה הרי סוג של.....

פורסם

אוננות? :wink:

פורסם

שמע, לא יודע על איזה סיפור בדיוק אתה מדבר אבל פול בוקוז הוא אליל, לא פחות מזה.

רק אהבל יתאכזב מלאכול אצלו, מה שדי תואם את השמות שהזכרת.:roll:

• תוכן חדש...