Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שהשימוש העיקרי שלו יהיה ביצוע הובלות, חלקם בין ערים.

בהתחלה חיפשתי רכב מסחרי, או ג'יפ, אבל בתקציב שלי יש רק רכבים חבוטים עם קילומטרז' גבוה, ולפי הבנתי הוצאות התחזוקה של מסחריים וג'יפים גבוהות משמעותית מזה של פרייבט.

חשבתי ללכת על פרייבט עם מנוע 1600+, שיהיה מספיק חזק כדי לסחוב עגלה עם ציוד (50-300 ק"ג).

תקציב: עד 30,000 ש"ח. רכב אמין, וכמה שיותר חסכוני. אני מעדיף יפניות.

אשמח להמלצות לגבי רכבים מתאימים.

פורסם

זה לא משקל משמעותי. כל יפנית 1600 תספיק. אם חסכון בדלק אינו בראש מעיינך, הייתי הולך על סובארו B4 שחזקה יותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ברלינגו/פרטנר טורבו. יש מציאות בשוק ואפילו אם תיקח מהיבואן עם אחריות ותשלומים זה שווה. אל תשכ שגם העגלה שוקלת

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תודה על התשובות.

elibaba- אני הסתכלתי על סובארו, וחשבתי גם בכיוון של מאזדה 3, או 6.

hijo - אין לי תקציב לקנות רכב חדש כרגע. האם אתה חושב שרכב 1.6 יכול לסחוב עגלה ממוצעת+משקל של 50-300 קילו?

אחרי כמה שבועות של חיפושים של רכב מסחרי ביד2, אני לא מצאתי רכב סביר עם קילומטרז' סביר, בסדר גודל של 30,000 ש"ח.

אני מאוד חושש מרכב בסגנון ברלינגו עם קילומטרז' של מעל 200,000, עם טסט, ביטוח וטיפולים יקרים.

מצד שני, אני רואה שמוכרים מכוניות פרטיות עם קילומטרז' נמוך הרבה מתחת למחירון. כמובן שאני אצטרך להשקיע עוד כמה אלפים על התקנת וו גרירה ועל העגלה עצמה.

זה לפחות איך שאני רואה את הדברים. אני אשמח אם יאששו דברי, או יתקנו אותי.

תודה רבה!

פורסם

אין בעיה. 300 קילו זה ארבעה נוסעים וזה מה שהרכב מתוכנן אליו ממילא. חפש משהו שמור שמתאים לך, וו גרירה ושלום על ישראל.

פורסם

200000 קמ לברלינגו זה לא הרבה. מנסיון. הביטוח והטסט לא יקרים. הדלק זול ( מיכל ל700 קמ) ומה שהתכוונתי ליבואן הוא שאתה יכול במימון ( אם זה רלוונטי בכלל בלי להכנס לך לכיס חס וחלילה ) אתה יכול למצוא רכב בן 3 שנים עם אחריות ולפעמים גם וו גרירה מוכן

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מנסיון של שנים בגרירות - לך על קורולה (בתקציבך אני מעריך שתוכל לרכוש 2004/2005).

הגיר אמין ביותר (האוטומטי), הרכב סוחב היטב (גם בעליות), חסכוני בדלק.

הקורולה שלי (2002) לא התרגשה גם מגרור עמוס בלמעלה מחצי טון של ציוד. חפש אקזמפלר שמור עם נסועה סבירה ולא תתאכזב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

elibaba, hijo, ירון פ, תודה על התגובות.

המחירון היחיד שנגיש לי הוא זה של יד2, האם הוא מדוייק? לפי מה שאני קראתי זה שוק של קונים בשוק המשומשות כרגע, רכבים נמכרים הרבה מתחת למחירון. כמה אחוזים מתחת למחירון הוא מחיר קניה ריאלי לרכב יפני?

האם יש דרך לבדוק את מחירון לוי יצחק בחינם ברשת?

כמה עולה הסיפור של התקנת וו גרירה לרכב? האם זו פרוצדורה מסובכת מול משרד הרישוי?

האם יש לכם אולי המלצות לבחירת העגלה? אני מעדיף אותה פתוחה, גדר בצדדים, עם אופציה לסגור עם ברזנט.

פורסם

אין לוי יצחק בחינם, אבל עלות השיחה היא נמוכה - שקל יהרוג אותך כדי לבדוק ?

מחירון יד 2 סביר לצורכי מו"מ, ממילא היום השוק חלש ואם תלך על מכוניות שאינן הכי סחירות (למשל "מנהלים" עם מנועי 2 ליטר) המוכר יגיד לך תודה ברוב המקרים.

לגבי וו גרירה ונגרר, פשוט תעשה סקר טלפוני בין כמה חברות (ציקי, א.ג, השרון וכו') ויענו לך על כל השאלות.

אני הייתי מחפש מראש רכב שיש לו כבר וו גרירה מותקן כדי לחסוך זמן וכנראה גם כסף.

למשל הנה סיוויק 2004 בתקציב כולל וו , יש גם פוקוס 2007 , טולדו 1.8 מודל 2004 ועוד ועוד

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=2002&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=30000&Info=%E2%F8%E9%F8%E4&PriceOnly=1

• תוכן חדש...