Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30-35 אלף. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו הרבה, קראתי הרבה

אני בעניין של הונדה סיוויק אך לא בטוח.

אני מעוניין בהנאה, אם זה אומר הצריכה טיפה יותר גבוהה מגולף וכל מיני אחר מעדיף את ההנאה.

בבקשה תמליצו לי על רכבים לבדיקה.

רכב יפה שיהיה כיף להסתכל עליו, רכב שאני יוכל להנות איתו אני נוהג בסופשים וטיפה ביום יום.

תודה רבה לעוזרים תנו לי דברים שאתם הייתם קונים.

פורסם

לא יודע מה בא לי לאכול. מצד אחד בא לי פיצה אבל אכלתי בשר- זה המצב אצלך.

מה מעניין אותך? משפחתי? קטן? ידני או אוטומט? חשובה לך פוזה של צעירים או יותר אמינות ?

אני הייתי מציע לך לקנות אמריקאית. למה? התמורה הטובה ביותר לכסף. במיוחד שאתה לא נוסע הרבה ונוסע הדלק פחות יטריד אותך

ביצועים מאלפים, נוחות מיליון דולר , כוח בלי סוף פינוק ויופי.

בתקציב שלך תוכל למצוא שברולט מאליבו 2006

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
לא יודע מה בא לי לאכול. מצד אחד בא לי פיצה אבל אכלתי בשר- זה המצב אצלך.

מה מעניין אותך? משפחתי? קטן? ידני או אוטומט? חשובה לך פוזה של צעירים או יותר אמינות ?

אני הייתי מציע לך לקנות אמריקאית. למה? התמורה הטובה ביותר לכסף. במיוחד שאתה לא נוסע הרבה ונוסע הדלק פחות יטריד אותך

ביצועים מאלפים, נוחות מיליון דולר , כוח בלי סוף פינוק ויופי.

בתקציב שלך תוכל למצוא שברולט מאליבו 2006

בתכלס הכי מעניין אמינות נוחות ויופי

פורסם

חח אתה נשמע כמוני רק כשהתחלתי לחפש רכבים ולא היה לי אפילו מושג קטן בעניין, רק ידעתי שאני רוצה רכב יפה חסכוני וחזק מה שלא הולך ביחד.

אתה צריך להסביר את עצמך יותר, מה בידיוק אתה מחפש, אוטומט? ידני?

חשוב לך מאוד החיצוניות של הרכב? מראה ספורטיבי?

גודל האוטו? אתה מחפש סוג של מיני יותר או לא משנה לך?

כוח הרכב משנה לך? אתה מחפש מנוע רגיל? טורבו? נפח 1600-2000? יש לך ניסיון עם רכבים מסויימים?

לגבי סיויק 2006, זה רכב שגם אני חשבתי עליו, בתור אחד שיש לו הונדה סיויק 97, הבנתי שהם לא חזקות כמו ההונדות מהשנים 96-00, הם קצת יותר חלשות ומרגישים בהבדל.

בכללי מנועי 1600 רגילים עם כוחות סוס עד 110 נחשבים לרכבים דיי חלשים בכוח שלהם, למרות שלהונדה 2006 יש מנוע ויטאק הבנתי שהוא לא ממש מנצל את זה וזה מרגיש אחרת ממנוע הויטאק של 96-00

אני עשיתי טעות, הרכב השני שלי הוא גולף דור 5 2008 (אחרי ההונדה 97) ראיתי אוטו יפה שחור עם גג ומגנזיום ישר נדלקתי, אפילו לא עשיתי סיבוב על האוטו, אמרתי יש לי הונדה סיויק עם מנוע 1600 אז גולף 1600 גם מתאים לי, לא הבנתי ש 1600 רגיל זה לא כמו ה 1600 שיש בהונדה שלי, שזה גם עם מנוע ויטאק וגם עם 125 כוח סוס.

בגולף הנפח מנוע 1600 רגיל, ו 102 כוחות סוס, עכשיו תוסיף לזה את משקל האוטו, ותקבל רכב חלש יחסית.

עכשיו בגלל שהאוטו כבד והמנוע חלש, האוטו יותר מתאמץ וככה גם צריכת הדלק יותר גבוה, אך אם הייתי לוקח מנוע 2000 אז המנוע היה פחות מתאמץ לסחוב את האוטו ואפילו צורך פחות דלק.

אז אני לא יודע אם יש לך קצת ניסיון עם רכבים, אבל אחת הטעויות שלי הם לקנות רכב שהוא הרבה יותר חלש מהרכב הקודם מבחינתי זה לרדת רמה, גם אם האוטו יותר חדיש ובטיחותי.

אז נכון אבא שלי יכול שעה לשגע אותי ולהגיד לי מה אתה צריך יותר מיזה, מה אתה עושה מרוצים בכבישים?

הוא לא מבין שיש עוד דברים בכוח הרכב חוץ ''ממרוצים בכבישים'' יש כוח תאוצה, יש כוח סחיבה, וזה משפיע הרבה על התנהגות הרכב ועל חווית הנהיגה.

לכן כדי שתחשוב טוב טוב מה בידיוק אתה מחפש ומה מתאים לך, ואל תשמע יותר מידי להורים או לאנשים שאומרים לך מה אתה צריך ומה אתה עושה מרוצים, בסופו של דבר אתה קובע מה טוב לך ומה מספק אותך.

פורסם
חח אתה נשמע כמוני רק כשהתחלתי לחפש רכבים ולא היה לי אפילו מושג קטן בעניין, רק ידעתי שאני רוצה רכב יפה חסכוני וחזק מה שלא הולך ביחד.

אתה צריך להסביר את עצמך יותר, מה בידיוק אתה מחפש, אוטומט? ידני?

חשוב לך מאוד החיצוניות של הרכב? מראה ספורטיבי?

גודל האוטו? אתה מחפש סוג של מיני יותר או לא משנה לך?

כוח הרכב משנה לך? אתה מחפש מנוע רגיל? טורבו? נפח 1600-2000? יש לך ניסיון עם רכבים מסויימים?

לגבי סיויק 2006, זה רכב שגם אני חשבתי עליו, בתור אחד שיש לו הונדה סיויק 97, הבנתי שהם לא חזקות כמו ההונדות מהשנים 96-00, הם קצת יותר חלשות ומרגישים בהבדל.

בכללי מנועי 1600 רגילים עם כוחות סוס עד 110 נחשבים לרכבים דיי חלשים בכוח שלהם, למרות שלהונדה 2006 יש מנוע ויטאק הבנתי שהוא לא ממש מנצל את זה וזה מרגיש אחרת ממנוע הויטאק של 96-00

אני עשיתי טעות, הרכב השני שלי הוא גולף דור 5 2008 (אחרי ההונדה 97) ראיתי אוטו יפה שחור עם גג ומגנזיום ישר נדלקתי, אפילו לא עשיתי סיבוב על האוטו, אמרתי יש לי הונדה סיויק עם מנוע 1600 אז גולף 1600 גם מתאים לי, לא הבנתי ש 1600 רגיל זה לא כמו ה 1600 שיש בהונדה שלי, שזה גם עם מנוע ויטאק וגם עם 125 כוח סוס.

בגולף הנפח מנוע 1600 רגיל, ו 102 כוחות סוס, עכשיו תוסיף לזה את משקל האוטו, ותקבל רכב חלש יחסית.

עכשיו בגלל שהאוטו כבד והמנוע חלש, האוטו יותר מתאמץ וככה גם צריכת הדלק יותר גבוה, אך אם הייתי לוקח מנוע 2000 אז המנוע היה פחות מתאמץ לסחוב את האוטו ואפילו צורך פחות דלק.

אז אני לא יודע אם יש לך קצת ניסיון עם רכבים, אבל אחת הטעויות שלי הם לקנות רכב שהוא הרבה יותר חלש מהרכב הקודם מבחינתי זה לרדת רמה, גם אם האוטו יותר חדיש ובטיחותי.

אז נכון אבא שלי יכול שעה לשגע אותי ולהגיד לי מה אתה צריך יותר מיזה, מה אתה עושה מרוצים בכבישים?

הוא לא מבין שיש עוד דברים בכוח הרכב חוץ ''ממרוצים בכבישים'' יש כוח תאוצה, יש כוח סחיבה, וזה משפיע הרבה על התנהגות הרכב ועל חווית הנהיגה.

לכן כדי שתחשוב טוב טוב מה בידיוק אתה מחפש ומה מתאים לך, ואל תשמע יותר מידי להורים או לאנשים שאומרים לך מה אתה צריך ומה אתה עושה מרוצים, בסופו של דבר אתה קובע מה טוב לך ומה מספק אותך.

חח תודה על התגובה... אני מבין בזה בדיוק כמו שהבנת. לא אכפת לי אם ידני או אוטומט מצידי שאם יהיה יותר זול ידני אז ידני.

אני מעוניין באוטו שנראה טוב חיצוני ותענוג לנסוע איתו, מראה ספורטיבי מה שתרצה...

נגיד ואם הייתי הולך על חשיבות צריכת דלק ואמינות מה היית הולך?

ואם הייתי הולך על כח ויופי על מה היית הולך?

פורסם

מאיפה אתה בארץ? תיראה מצאתי לך מכונית מהשמיים בול בשבילך אבל היא מהקריות, והיא תימכר מהר מאוד

מכונית קלה יפה ספורטיבית 3 דלתות עם גג חסכונית זריזה, קשה למצוא כאלה היא עכשיו מופיע ביד 2 סביר להניח לא להרבה זמן בכלל

יצרן: פיג'ו דגם: 206 - XS ידני 3 דל' 1.6 (110 כ''ס) נפח: 1,600 שנה: 2006 יד: 3 ת. הילוכים: ידנית

אזור מכירה: קריות ישוב: מוצקין טלפון 1:054-4645174טלפון 2:

איש קשר: אורי

e1_1_1_176340_20130620220654.jpg

e1_1_5_176340_20130620220611.jpg

e1_1_2_176340_20130620220601.jpg

e1_1_3_176340_20130620220605.jpg

פורסם

אתה יכול גם ללכת על פיאט HGT ידנית גם אוטו חזק

שמע אם לא משנה לך ידני יש לך מבחר גדול וגם בתקציב הרבה יותר זול מימה שיש לך

o1_1_3_178014_20130519160536.jpg

פורסם
אתה יכול גם ללכת על פיאט HGT ידנית גם אוטו חזק

שמע אם לא משנה לך ידני יש לך מבחר גדול וגם בתקציב הרבה יותר זול מימה שיש לך

כל מה שעולה לך לראש ..

ותודה חח אבל הקנייה תיהיה עוד חודשיים אני רק רוצה לראות לאיזה רכב אני שואף

נגיד טיוטה קורולה, מיצובישי סופר לנסר, רנו מגאן קופה שנת 2004 או 2000 תעבור טיפול יסודי או שעברה....

פורסם
כל מה שעולה לך לראש ..

ותודה חח אבל הקנייה תיהיה עוד חודשיים אני רק רוצה לראות לאיזה רכב אני שואף

נגיד טיוטה קורולה?

טויוטה קורולה?

חשבתי אתה בראש אחר לגמרה חח כניראה שטעיתי.

פורסם
טויוטה קורולה?

חשבתי אתה בראש אחר לגמרה חח כניראה שטעיתי.

שמע יש לי בעיה עם גב מעוקל בסוף שריטה מטומטמת אך לכל אחד יש שריטה

אז בגלל זה כתבתי לך את כל הסוגים האלה מה מומלץ לדעתך או יש עוד דברים מומלצים?

מצטער על כל הקטע הזה, אבל חייב לדעת שאני קונה רכב שאני אהיה מאושר ממנו.

פורסם
שמע יש לי בעיה עם גב מעוקל בסוף שריטה מטומטמת אך לכל אחד יש שריטה מי שלו.. חח

אז בגלל זה כתבתי לך את כל הסוגים האלה מה מומלץ לדעתך או יש עוד דברים מומלצים?

אז יש לך הונדה אקורד, אוטו איכותי אמין וחזק

פורסם
חבל ששברולט כבר לא ייצור אמריקאי

בטח שכן...

"הקוריאניות" הן:

אבאו

אופטרה

אפיקה

קפטיבה

סוניק

קרוז

ספארק

כל השאר אמריקאיות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...