Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רואה את זה המון במודעות מכירת רכב, וגם כאן בפורום -

אנשים שמוכרים רכב כמעט קורעים את המודעה מרוב עצב - בצער רב, לצערי עקב.....

מה הסיפור?? אם אתם עצובים כל כך - אל תמכרו

ובמילים אחרות - מה העצב הזה אמור להגיד לקונה הפוצניאלי??

עופר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

להראות שכ״כ אהבו את הרכב ולכן ניתן לשער שגם טיפלו בו כמו שצריך.

הצהרת האהבה אמנם שטותית לדעתי אבל אני כן רואה קשר בין הדברים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מעולם לא הבנתי את הניסוחים/תירוצים המטופשים האלה.

מצד שני בתור מי שמכר די הרבה רכבים בעברו - כשאמרתי שאחלה אוטו וסתם בא לי חדש קיבלתי ניתוקים על ימין ושמאל..

לא מבין אנשים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה הסיפור?? אם אתם עשירים כל כך - אל תמכרו

עופר

תיקנתי לך.

יש אנשים שמוכרים עקב התרחבות המשפחה רכב קטן, יש אנשים שהצרכים שלהם השתנו והם חייבים רכב אחר, יש כאלו שעוזבים את הארץ וחייבים למכור, יש כאלה שחייבים רכב אוטומט משותף עם האישה ולכן מוכרים רכב ספורט ידני, ועוד מיליון דוגמאות, כל הרכבים האלו נמכרים בצער, כי הם נמכרים מחוסר ברירה, ואם הייתה ברירה (מיליונים מיותרים בבנק לדוגמא) אף אחד מהם לא היה מוכר, אבל לא לכולם יש את הפריבילגיה.

אני לא מבין את כל השירשורים האלה על "ניסוחי מודעות" בזמן האחרון, מה אתם רוצים שיכתבו? כל דבר שרושמים במודעה פותחים על זה שירשור.

פורסם

1. נתקלתי בסוגי המודעות האלה. הרוב המוחלט עושים עליך רושם כאילו האוטו טוב ולכן הם מתבאסים למכור. בפועל, שאסי ונזילה מהגיר..

2. חצי ממי שהתקשרתי אליו מוכרים "עקב מעבר לחול", איזה שקר נדוש, נו באמת! לפעמים היו יורדים שניים אז הייתי שואל את השני (לא הבעלים של הרכב) איזה אוטו חדש הם הזמינו והוא היה אומר בדיוק איזה דגם. אבל לפני רגע הם ארזו מזוודות לחול לא?!?!

3. דיי כבר לרשום לרציניים בלבד!!!! זה לא נותן שום דבר!

4. אנשים רושמים מחיר, ואז רושמים "גמיש במחיר", אז המחיר שרשמת לא רלוונטי בכלל. מה הקטע הזה?! תרשום שמי שיגיע לראות את האוטו שאפשר להגיע איתו לעמק השווה כי אוטו משומש לא יהיה מושלם או משהו בסגנון...

5. ויש את האלה "לא ראה שטח" והוא שם תמונה של הפטרול שלו במעלה עקרבים מושך סופה!!! אמיתי לגמרי :shock:

6. אומרים לך נשטף רק ידנית בכפפות של משי, ואז אתה רואה אצלו באוטו חשבוניות חתומות של מכון שטיפה שבמקרא אתה מכיר ששוטפים לך שם את האוטו עם מטאטא!!!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

סיפור אמיתי:

בימים אלו אני מוכר את הקטנוע שלי ועובר לרכב.

כן כן זה עצוב לעבור ל4 גלגלים מדו-גלגלי.

עושה את זה משיקולים של לחץ מהחברה / המשפחה בלבד.

וכן. זה עצוב. תאמין או לא זה עצוב שעכשיו אני צריך לקום שעה מוקדם יותר בבוקר כל יום.

פורסם

3. דיי כבר לרשום לרציניים בלבד!!!! זה לא נותן שום דבר!

י :shock:

+מיליון.

כאילו שמישהו פעם קרא את זה, ואז אמר לעצמו: "אהה רגע הוא כתב לרציניים בלבד, והאמת שאני סתם מפשפש אחר רכב שמור. אז לא, לא אתקשר הפעם, שכן אינני רציני במאת האחוזים." NOT!!!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מסכים עם DJ_DANI, יש אנשים שבאמת מוכרים רכב מלית ברירה - אני מכרתי וולקן בזמנו כי באמת (כן, שמלוב, באמת) עברתי לחו"ל. וגם אני מכרתי בצער רב, כי באמת הצטערתי למכור, אם היה לי מספיק כסף הייתי נותן לה שתעמוד מתחת לבית.

עם זאת - באמת יש יותר מידיי "בצער רב", אבל זה כבר הפך להיות על תקן "מצב מצויין" - טקסט חובה במודת מכירה.

אני חושב שבקצב הזה אפשר להתחיל להפיק שבלונות למודעות מכירה, ממש כמו זכרון דברים וכו':

______ שנת _____ יד __.

_____ק"מ.

מצב מצויין, נמכר בצער רכב עקב התרחבות המשפחה/נסיעה לחו"ל/קבלת רכב מהעבודה/שלילה/חובות לשוק האפור.

נוח, מפנק, אפס תקלות.

מזגן מקפיא נהג יחיד/נהגת יחידה/נהג מבוגר/נהגת מבוגרת.

כל הידיים עברו במשפחה.

שמור, טיפולים בזמן.

מערכת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אפשר גם להסתכל על זה מהכיוון השני -

אף אחד לא ירשום מודעה כזאת:

לשמחתנו אנו סוף סוף מוכרים את האוטו - מצב חרבנה שאסי וגיר. מצב המנוע - על הפנים שותה שמן ואוכל דלק (או אולי להיפך)

משהו נוסף - אולי כולם עצובים כי הם יודעים שיקבלו גרושים על האוטו...

פורסם

מכונית אחת מכרתי בעצב, דייהטסו קורה 850 סמ"ק. פחית קולה עתיקה עם 4 הילוכים שמרגישה כמו קארט. מכרתי אותה רק בגלל שהייתי צריך משהו מודרני ואוטו' למשפחה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אנחנו גרים בישראל, גמיש הנחה או מבצע, זה דבר שמושך!

מי שרושם "מחיר אחרון" סופו של הרכב להיקבר במודעות המכירה, כי אין לישראלי המצוי על מה להתווכח.

נוצר מצב, שמי שרוצה למכור רכב במחיר של x, צריך לפרסם מודעה אם מחיר x+y, ולהתגמש מהy.

כי כמו שכבר אמרו, עסקה טובה מתבצעת בישראל רק ששני הצדדים בטוחים שהם דפקו אחד את השני, וזה באמת ככה!!

לרציניים בלבד? כן!

תתפלאו כמה אנשים רוצים אני ישמור להם את הרכב עד ה10 לחודש הבא שיהיה להם משכורת, או עד שהם ימכרו את הרכב הנוכחי, או עד ועד, אז כן, רציניים, אנשים שיש להם כסף ביד ומגיעים איתו לראות את הרכב (אפילו עם בסוף הוא לא מצא חן), לא כאלו ששואלים כמה ק"מ הרכב עשה עם רשמתי במודעה, לא אנשים שמנסים להוריד במחיר למרות שהדגשתי באדום ובענק שהמחיר לא גמיש, לא אנשים ששואלים אם אני מגיע למרכז למרות שרשמתי בפירוש שאני לא :shock:

הקונים נהיו יותר הזויים מהמוכרים.

למה אני מוכר את הרכב? הרי לשמוע תשובה כמו:"קורע לי את הכיס", "יותר מידי תקלות לאחרונה", "חייב להיפטר מהנבלה", "יש טיפול יקר בעוד 1000 ק"מ", אתה לא מצפה לשמוע, נכון? אף מוכר לא יגיד דבר כזה, כולם יגידו שזה עקב סיבה כלשהי ואפילו סתם כי בא להם לחדש, אז למה אתה שואל בכלל?? אז זהו, שבכל זאת שואלים, אז אנשים רושמים במודעה את הסיבה, מה שהקונה רוצה זה מה שהוא יקבל.

יבוא בן אדם, יראה רכב שמור, הרכב הכי פיקס שבעולם מתוקתק מא' עד ת', ולמרות הכל, כמו כל ישראלי מצוי, תעלה לו השאלה "רגע, אם הרכב כזה מושלם אז למה הוא מוכר? בטוח משהו שבור בוא נוריד במחיר!!!!"

אז בשביל לענות למקרים כאלה, רושמים שהרכב מעולה ואם הייתי עשיר הוא לא היה נמכר, אבל יש לי תינוק\טיסה או וואט אבר ואני מאולץ למכור.

פורסם

הרבה שישורים בזמן האחרון בנושא "ניסוח מודעות מכירה". אני לא מבין מה אכפת לכם? אולי גם תעבירו כל מוכר קורס בכתיבת מודעה שתתאים למה שנראה לכם מודעה תקנית.

במיוחד בפורום שלנו אנחנו יודעים כמה אתה נקשר לרכב מבחינה רגשית, משקיע בו זמן, כסף, מכניס תוספות שמייחדות אותו מרכבים אחרים וכו'. אז גם אם אתה מוכר לצורך שידרוג אתה עושה את זה "בלב כבד".

דוגמא אישית שלי: אני כרגע סטודנט שמשתכר מעט מאוד והרכב הוא הוצאה כבדה. ממש לא פשוט להחזיק רכב ספוטיבי ברמה הראויה לו עם הכנסה מינימלית. במידה ואני יאלץ למכור את הרכב זה באמת יהיה בעצב רב וברגשות מעורבים.

הבהרה: לכל מי שתהה לעצמו, לא הולכת להתפרסם GTI6 בזמן הקרוב :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

פעם היו עיתונים ולא היה אינטרנט אז היו רושמים ״יד ראשונה מרופא״.

היום אפשר לבדוק את זה, ובינינו, רופאים היום לא מרוויחים כל-כך הרבה.

במקום זה אפשר אולי לרשום ״יד ראשונה ממפעיל מלגזה בנמל חיפה״ אבל איכשהו לא נראה לי שזה יתפוס..

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...