Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור, נגעת אצלי כרגע בנקודה רגישה, אם אתה לא מבין עד כמה שזה קשה להפרד מרכב שאתה מוכר, אז כנראה שזה לא הפורום בשבילך, נקודה.

אני התחייסתי למכוניות שלי יותר טוב משהתנהגתי לחברות שלי. היו לי רכבים שאנשים מהצד אמרו שיש לי רכב מעפן, אבל אני לא התייחסתי אני אהבתי את הרכב שלי, היו אנשים שאמרו שהרכב שלי עגלה, עשיתי נגדם "מבחן" תאוצה, ועקפתי אותם. עברתי כמה חוויות מאוד כייפיות בחיי ברכב המעפן שלי, וכשאני מוכר אותו, אני גם מוכר איתו כל הזכרונות והחוויות שהיו לי איתו.

ואחרון חביב היו כמה עשרות אנשים שעמדו וצחקו על הרכב שלי בו זמנית כשעליתי להתחרות איתו בג'ימיקאנה נגד רכבים עם מעל 250 כוח סוס בערך, עצור פה, וכעת תקרא את החתימה שלי.

אז כאשר אני רושם במודעה שאני בצער רב, וביגון רב! ובכאב רב! מוכר את הרכב שלי, זה בגלל שאני מתכוון למילים האלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

כשהלאנטיס היתה למכירה, קיבלתי SMS (בלי שם, בלי "שלום") בנוסח הבא: "אם האוטו כ"כ אמין, למה אתה מוכר?"

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל תופעה של בולשיט יש טיפת אמת. תמיד יהיו אלה שבאמת מצטערים למכור את הרכב ונאלצים לעשות את זה מסיבה כלשהי, בד"כ כלכלית.

כנ"ל "לרציניים/ מבינים בלבד". מי שמפרסם מאזדה 3 מליסינג לשעבר ורושם את זה הוא כנראה סתם ליצן.

לעומת זאת, אחד שמנסה למכור 205 GTI ורושם את זה בסך הכל מנסה למנוע שיחות טלפון חסרות טעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מסכים עם מטריצה.

לפני הרבה שנים בעודי רוכב על אופניים ברחובות תל אביב, ראיתי רכב שמכרתי כמה שנים קודם עומד בחנייה.

אני ממש עמדתי ליד הרכב במשך דקות ארוכות והצטערתי על כל שריטה שראיתי עליו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לרציניים בלבד? כן!

תתפלאו כמה אנשים רוצים אני ישמור להם את הרכב עד ה10 לחודש הבא שיהיה להם משכורת, או עד שהם ימכרו את הרכב הנוכחי, או עד ועד, אז כן, רציניים, אנשים שיש להם כסף ביד ומגיעים איתו לראות את הרכב (אפילו עם בסוף הוא לא מצא חן), לא כאלו ששואלים כמה ק"מ הרכב עשה עם רשמתי במודעה, לא אנשים שמנסים להוריד במחיר למרות שהדגשתי באדום ובענק שהמחיר לא גמיש, לא אנשים ששואלים אם אני מגיע למרכז למרות שרשמתי בפירוש שאני לא :shock:

בכל תופעה של בולשיט יש טיפת אמת. תמיד יהיו אלה שבאמת מצטערים למכור את הרכב ונאלצים לעשות את זה מסיבה כלשהי, בד"כ כלכלית.

כנ"ל "לרציניים/ מבינים בלבד". מי שמפרסם מאזדה 3 מליסינג לשעבר ורושם את זה הוא כנראה סתם ליצן.

לעומת זאת, אחד שמנסה למכור 205 GTI ורושם את זה בסך הכל מנסה למנוע שיחות טלפון חסרות טעם.

ואתם באמת חושבים שאם תרשמו "לרציניים בלבד" אז זה יזיז למישהו?! זה לא! אנשים התרגלו לנסח הודעות מכירה ככה,זה הכל.

כמו שמוסיפים בדר"כ "במצב מצוין" וכדומה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש את "לא להתקשר סתם" כי להתקשר לא סתם זה "אני בדרך אליך עם הכסף חכה לי בדואר"?

ויש את "לא לילדים". התכוונתי לשלם לו מעל המחירון אבל אני עדיין ילד בשביל זה אז אולי עדיף שלא..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
ואתם באמת חושבים שאם תרשמו "לרציניים בלבד" אז זה יזיז למישהו?! זה לא! אנשים התרגלו לנסח הודעות מכירה ככה,זה הכל.

כמו שמוסיפים בדר"כ "במצב מצוין" וכדומה...

ואתה באמת חושב שאם יתקשרו ויגידו לי "5 אלף אני בא לקחת" אני באמת ימכור? לא! אבל עדיין התופעה הזאת לא נעלמה.

ועוד אלה שאומרים, "אבל מה אחי 5 במזומן", כאילו לרגע הצעתי אופצייה של 36 תשלומים?

למה הקונים לא הזויים? כל שריטה זה שאסי, קלאץ' זה גיר, תוריד את כל התוספות אני בא לקחת, עושים לי אימות פרטים מול המודעה, כאילו סתם רשמתי 2001 ובעצם בטלפון האוטו בכלל 2005

פורסם

אנשים שטיפלו ברכב באהבה, ניתן להבין שהם מצטערים למכור כי הם מוכרים את הרכב האהוב.

הכי מצחיק היה הבחור שבמודעה שלו היה רשום עד כמה הוא מצטער למכור וכששאלתי אותו

מתי טיפל ברכב (הרכב אצלו כשלוש שנים) ענה כי הרכב לא מתקלקל אז לא צריך לטפל בו,

רק להוסיף מפעם לפעם שמן ומים מהברז.

הוא לא הבין שזה לא בסדר ואף התגאה בזה. כמובן שהרכב שלו נפסל מיידית מבחינתי. :?

פורסם

מה זה אכפת לך? זה עושה רושם טוב לפעמים.

לא מבין את הקטנות האלו שאנשים כאן נכנסים אליהם, זה לא ייאמן.

אתה מודע לכך שיש רכבים ששירתו נפלא, הן מבחינת אמינות (בעיקר) והן מבחינת ביצועים או צריכת דלק?

לא מספיק?

מה כל כך מפתיע?

בנוסף יש גם את הפאן הרגשי למכונה הזו שלא צריך לפרט.

ד"א, מטריקס, אני מבין אותך לגמרי, אין דבר יותר מעצבן מאנשים שמזלזלים.

אוקיי, תזלזלו אם יש לכם רכב ספורט, בפועל יש הרבה זלזלנים עם רכבים גרועים שמזלזלים ברכבים קצת יותר טובים מהם (אולי גם הם גרועים, אבל גרועים פחות).

ככה זה בישראל.

פורסם
ואתה באמת חושב שאם יתקשרו ויגידו לי "5 אלף אני בא לקחת" אני באמת ימכור? לא! אבל עדיין התופעה הזאת לא נעלמה.

אתה לא יורד לסוף דעתי, הרי שנינו מסכימים. זה לא שאתה לא רציני ותמכור לו ב-5 אלף בוא קח.

אני ואתה אומרים שגם אם תרשום "לסופר דופר רציניים" או "לא להגיד לי 5 במזומן אני בא לקחת" עדיין יתקשרו אליך ויגידו לך 5 אלף סגרנו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד יהיו מציקים אבל לפחות אתה מנסה לסנן חלק מהם. אם מישהו שבראש שלו רק "לשלם 5 אלף במזומן" רואה שרשום בלי הצעות כאלה, אולי הוא יחשוב פעמיים אם להתקשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו שאמרו פה - אתה כנראה לא באמת אוהב את הרכב שלך.

אני אישית מתחבר לרכב שלי ואוהב אותו וישקיע בו כמה שצריך - הוא לוקח אותי ממקום למקום - הוא עוזר לי להרוויח כסף, תמיד כיף לי ליסוע ברכב נקי ויפה.

יש חוויות שקורות לך עם הרכב שלך וכל פעם שתעלה לרכב אתה תיזכר בהן ולכן לפעמים קשה להיפרד מרכב כזה, היה לי רכב שהיה שלי - אבל לא נקשרתי אליו - היום אני עם רכב אחר, שהוא יותר חלש ופחות מתוחזק מכנית - אבל אני יותר אוהב אותו.

מה שכן - אני לא ישקר בעת מכירת הרכב ואם יש ברכב X אני יבוא ויגיד לבנאדם, תשמע - יש X, אני בדעה ששום סכום של כסף לא שווה את זה שתיהיה לי מילה של שקרן / רמאי מה גם שמצפונית אני לא יכול לעשות את זה.

היו רכבים שמכרתי ואמרתי לבנאדם - "תשמע הרכב טוב מכנית, קוסמטית אתה רואה איך הוא, אני מוכר כי אני לא אוהב אותו - פשוט לא בא לי על הרכב, חשוד ? תעבור לרכב הבא.."

פורסם

לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שעברתי עם החיפושית שלי,

נחסם לי קנה הנשימה מהדמעות כשראיתי אותה מתרחקת...

Picture%2520001.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

מה שמפריע יותר, לטעמי, הוא מילים כגון "מטופל בקנאות"...(ואני חשבתי שקנאות נועדה לשמור על אהובת לבך מפני אחרים, לא לשווק אותה בפני אחרים)

וגם- "כמו חדש" (ברכב שעבר 260 אלף ק"מ)

או "בקושי נסע" כאשר לרכב 140 אלף ק"מ

• תוכן חדש...