Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי כל מי שמוכר, שואלים אותו "למה אתה מוכר?" ואם אין לו תרוץ מתקבל על הדעת, אזי הוא בהכרח שקרן/רמאי.

אם אתה מוכר עקב רצון לשדרג - יש לך מלא כסף ואתה יכול להרשות לעצמך למכור את הרכב ב-5 שקל.

אם אתה מוכר כי אתה צריך את הכסף - אתה לחוץ, אז אפשר להוריד אותך ל-5 שקל.

אם אתה מקבל מהעבודה - הרי יש לך שני רכבים, ואתה צריך להפטר מ-1, אז יורידו אותך ל-5 שקל.

זו צורת חשיבה של יותר מדי אנשים כאן, שחושבים שזה תפקידם להיכנס לאנשים אחרים לכיס. משום כך אתה רואה "בצער רב", או "עקב אלרגיה לריפוד" ושלל המצאות דומות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
פותח השרשור, נגעת אצלי כרגע בנקודה רגישה, אם אתה לא מבין עד כמה שזה קשה להפרד מרכב שאתה מוכר, אז כנראה שזה לא הפורום בשבילך, נקודה.

.

אני לא מבין למה הפרידה כזאת קשה, זו סה״כ מכונה ידידי.

נכון, אנחנו משקיעים בה זמן, אהבה, כסף וכו׳- אבל בסופו של יום זה עדיין פח עם 4 גלגלים..

מעולם לא החזקתי רכב ״עממי״, כבר מכרתי 2 מכוניות פרטיות שלי מכספי, הראשונה 106xsi שירתה אותי בהרבה כיף במשך שנתיים עד שעזבתי את הארץ (היית מאמין שמלוב? פרסמתי רכב כי באמת עזבתי את הארץ..).

שמחתי מאוד על המכירה כי רציתי שמישהו יהנה ממנה במקום שהיא תעלה אבק בחניה בבית הוריי.

את ה-325 מאוד אהבתי, היא היתה מעין הגשמת חלום שלי כי תמיד אהבתי ותמיד רציתי שתיהיה לי ב.מ.וו סדרה 3, טיפחתי אותה ולא חסכתי ממנה כלום, זה לא הפריע לי להפרד ממנה במילים ״so long bitch!".

ממשיכים הלאה ידידי, גם את המכונית הנוכחית אני מאוד אוהב, יותר אוהב מכל רכב אחר שהיה לי כנראה, זה עדיין לא ימנע ממני בבוא היום להעביר בעלות, לאחל הצלחה והנאה לרוכש החדש ולפתוח אתרי יד 2....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בכלל כל הקטע של מכירה וקניה של רכב/אביזרים ביד 2 היא לא נעימה אתה מפרסם מודעה כל אחד מנסה לשחוט אותך! כאילו גנבת או מצאת את המוצר/רכב

דווגמא לשיחה שהייתה לי על קאליפרים שפרסמתי:

קונה :גבר בקשר לקליפרים..

אני:כן מה תרצה לדעתם ?

קונה:כמה אתה רוצה ואם זה יתאים לי לאיביזה 07 FR

אני:יתאים 200 שח כמו שכתוב במודעה

כאילו זה ס"הכ כיסויי קאליפרים אין פה משהו מכאני או חשמלי וזה חדש באריזה סגורה!

קונה:200?????? לא תרד? (מה אתה כזה מופתע מהמחיר אח שלו , זה היה כתוב במודעה ! *

אני: תיהיה רציני תבוא ונדבר

קונה:אני יבוא אבל תיהיה הגיוני באיבי זה 100

אני :אז תקנה משם אני בפחות מזה לא מוכר (וכמובן לא שאלתי אותך כמה זה עולה באיביי)

קונה:חבל..

אני : חבל על מי שמת תיהיה בריא שא ברכה

קונה:לא צריך להתעצבן כפרה עליך

אני : לא מתעצבן הכל בהומור אבל יש איכויות תבדוק מה אתה מזמין חבל שתחכה חודש ותגלה שקיבלת זבל

קונה: 100 אני בא לאשקלון ולוקח ממך

אני : ניתוק עסיסי בפנים !

:evil:

כאילו גם אני רוכש דברים מכל מיני אנשים ולגיטימי לבקש הנחה אם הבנאדם זורם ומוריד במחיר והמחיר מתאים אני קונה אבל אני לעולם לא יבוא למישהו וינסה להוריד לו ,שיוריד כמה שהוא רוצה ואם זה מתאים אני יקנה ואם לא אז נמשיך הלאה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...