Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני מקדים לכתוב שאת המושגים פה בפורום אני לא מכיר ולא שמעתי ולא ידעתי שיש... (דייטלינג, אוטם צבע, וכו) אני מכיר רק פוליש ווקס..

ניסיתי לקרוא על המוצרים אבל לא ממש הבנתי את דרך השימוש והסדר...:oops:

האוטו שלי הוא S CLASS 2009 {צירפתי תמונה מלפני שנה}

אני שוטף תמיד לבד ומנגב..- מסבן עם סתם סבון ידים וספוג, ומנגב עם מגבת מיקרופיבר....

אבל היו על האוטו מלאאא סריטות קטנות שלא ירדו בשטיפה...

אז לקחתי פוליש של NO7 הירוק {הוא היה ישן) ומיקרופיבר והתחלתי בעדינות לשפשף{:lol:חח}

זה לא עשה לי את התוצאה.. אז שמתי בפוליש כל פעם קצת טרפנטין ואז זה עבד יופי..

ולבסוף עשיתי ווקס... (נוזלי בבקבוק שחור שעלה 45 שח)

עכשיו מופיעים באיזורים שעשיתי פוליש סימנים... {סימנתי בתמונה}

יש דרך להוריד אותם..? יש דרך להוריד את כל הסריטות הקטנות שיש{"סרווילים"?}?

זהו תחום לא ברור לי בכלל... סבלנות וזמן יש לעשות מה שצריך... אז תודה לכל העוזרים :-D

998891_512198778847433_2068530948_n.jpg

996158_512197942180850_2010555417_n.jpg

polish.jpg

פורסם

רגע רגע רגע, עשית פוליש עם טרמפנטין?!

על מרצדס??

שמע קח את הרכב לאחד ממומחי הדיטיילינג ואל תיגע ברכב, אין לך מושג איזה נזק יכלת לעשות אם כבר לא עשית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שמישהו יקח את הרכב הזה לבעלים יותר הומניים :shock:

בשביל זה קיימים אנשים מקצוע, מצא אותם ותפקיד בידיהם את הרכב.

מי המליץ לך לשים מדלל צבע בתוך הפוליש?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לדעתי הנזק אינו בלתי הפיך, אבל אכן מעכשיו אסור לגעת בצבע יותר כי אפשר רק להרוס יותר, אתה צריך לקחת אותו לדיטיילר מומחכה שיתקן את הבעיות שנוצרו עקב ערבוב הפוליש והטרפנטין,

זוכר מה המטרה של טרפנטין? להוריד צבע.....

פורסם

חבר חביב רצוי היה לשאול פה קודם. אבל את הנזק ניתן לתקן. יש לך מרסדס של חצי מיליון שקל ואתה שם וקס ב45 שקלים?? תאמין לי בחינם הייתי שם לך משהו יותר איכותי. (טוב הייתי מבקש סיבוב):wink:

פורסם

השתמשתי פעם( על רכב אחר) בחומר שבא בקופסת פח- ״ריבינג קומפאנד״ שהיה תמיד מצב שהמשחה הייתה שוקעת והיה למעלה נשאר הנוזל ( שהיה בריח טרפנטין וכאלה) אז יצאתי מנקודת הנחה שזה לא יהיה נורא לשים קצת.. התוצאה הזאת זה בעצם הוקס הזול או פוליש אגרסיבי מידיי?

פורסם

התיאורים שלך עלולים לגרום לחלק מהאנשים פה להתקף לב.

שלא לדבר על תזכורת בעניין חלוקת אגוזים לחסרי שיניים וכו'.

אני מאמין שניתן יהיה להציל את המרצדס. אם לא, אשקול לקנות ממך בחצי מהמחירון, למרות שלדעתי הנזק שנגרם הוא קרוב לטוטל לוס.

פורסם
השתמשתי פעם( על רכב אחר) בחומר שבא בקופסת פח- ״ריבינג קומפאנד״ שהיה תמיד מצב שהמשחה הייתה שוקעת והיה למעלה נשאר הנוזל ( שהיה בריח טרפנטין וכאלה) אז יצאתי מנקודת הנחה שזה לא יהיה נורא לשים קצת.. התוצאה הזאת זה בעצם הוקס הזול או פוליש אגרסיבי מידיי?

ראשית אני מאוד מתקשה להבין את המלל שלך. תעשה מאמץ להיות ברור יותר.

שנית התוצאה היא לא ווקס זול ולא פוליש אגרסיבי מדי. יש לך נטייה להכניס את הווקס והפוליש לאותם הביטויים.

מדובר ב שני תהליכים שאין בינהם שום קשר, המושג פוליש-ווקס מתאים למכוני שטיפה סוג ז' כאשר הם נותנים לך מוצר שעושה את שניהם, גם הם כנראה לא מבינים את ההבדלים בין זה לזה.

יש פוליש

ובשורה אחרת בנפרד (בשלב אחר) יש ווקס.

על שניהם תוכל לקרוא בפורום הזה בשפע.

הצעה נוספת היא לא "לצאת מנקודת הנחה", בשביל זה דרושה אינטואיציה מאוד חריפה וניסיון של שנים והסבירות שתעשה טעות ותזיק לרכב שההורים שלך רכשו במיטב כספם היא סבירות גבוהה ולכן לא שווה לצאת מנקודת הנחה.

ה"נזק" שלך הוא נזק שקיים בכל רכב שני במדינה שלנו. אל תתרגש. כל אדם שעוסק בדיטיילינג יוכל לטפל בבעיה.

אם אתה רוצה לעשות לרכב שלך טיפול לבד אז תצטרך להשקיע זמן בקריאה ובמדריכים כיצד לעבוד באופן ידני.

בעקבות האינטואיציה שלך לחשוב שטרמפנטין יעשה לך טוב לS CLASS 2009 הייתי מציע לך לחפש איש מקצוע.

אם הייתה לך נזילה ברדיאטור היית מחפש איש מקצוע? אותו הדבר לגבי מצב הרכב.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
התיאורים שלך עלולים לגרום לחלק מהאנשים פה להתקף לב.

שלא לדבר על תזכורת בעניין חלוקת אגוזים לחסרי שיניים וכו'.

אני מאמין שניתן יהיה להציל את המרצדס. אם לא, אשקול לקנות ממך בחצי מהמחירון, למרות שלדעתי הנזק שנגרם הוא קרוב לטוטל לוס.

אני מקווה שאתה צוחק..

ותעזבו את הבחור בשקט - הוא לא ממש מבין ולא ידע מה הוא עושה - כמה שזה נשמע מפגר לעשות דבר כזה זה לא נראה כל כך נורא ודיטיילר יוכל לסדר את המצב.

הייתי ממליץ ללכת לדיטיילר מקצועי ומומחה, להשים אצלו איזה אלפייה על טיפול חיצוני ולבוא לפה להתייעץ על איך לשמור על המצב ואיך לשטוף את הרכב נכון.

בהצלחה !

פורסם
אני מקווה שאתה צוחק..

ותעזבו את הבחור בשקט - הוא לא ממש מבין ולא ידע מה הוא עושה - כמה שזה נשמע מפגר לעשות דבר כזה זה לא נראה כל כך נורא ודיטיילר יוכל לסדר את המצב.

הייתי ממליץ ללכת לדיטיילר מקצועי ומומחה, להשים אצלו איזה אלפייה על טיפול חיצוני ולבוא לפה להתייעץ על איך לשמור על המצב ואיך לשטוף את הרכב נכון.

בהצלחה !

אם כבר הוא הולך לדיטיילר מומחה ומשכיב אצלו אלפייה,אז למה שאדון דיטיילר מומחה לא יסביר לו איך לשמור על הצבע?

פורסם
אני מקווה שאתה צוחק..

בהצלחה !

אלפייה???

מי יעשה עבודה מקצועית על בהמה גדולה כמו S קלאס ב1000שח ?!

אולי ילד שמשחק עם פולישר כמה חודשים..

פורסם
אלפייה???

אולי הוא התכוון לשליש רכב באלפייה :roll:

פורסם
אלפייה???

הוא אמר טיפול,לא אמר איזה טיפול:wink:

• תוכן חדש...