Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קיבלתי רכב חדש, פוקוס 2013 SPORT אבל שמתי לב ל2 דברים מוזרים...

1. ה-2 ספרות האחרונות נגמרות ב76. לפני כמעט שנתיים קיבלתי פוקוס דומה עם 75 כשהיום בחוץ כבר יש 78 ו-13, מה פשר הדבר?

2. הרכב בליסינג דרך אוויס ונדמה לי שהם לקחו את השטיחים המקוריים ושמו שטיחים עזתיים שכתוב עליהם "FORD", אני זוכר כמעט בוודאות שהיו לי שטיחים שונים בעבר. מה לעזאזל עומד מאחורי הדבר ולמה הם עושים את זה??

פורסם

קשה לי להאמין שהם מתעסקים במכירת שטיחונים.

אולי יחזירו את המקוריים כשתחזיר את הרכב למעמד המכירה.

יכול להיות שהרכב שלך קיבל רישוי ואז עמד הרבה זמן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

1. הפוקוס שלי עלתה לכביש ב-6/1/13 ויש לי סיומת 75, אחרי שב-יטי (שעלתה ב-4/1/12) הייתה סיומת 76. כל יבואן והמספרים העומדים לרשותו. כמו שנאמר על ידי גדולים מאיתנו - שאלה יהיו הבעיות / הצרות שלנו בחיים :wink:

2. שטיחי גומי בשילוב בד? דרעק מצוי. ברכב ההדגמה (ספורט ידנית) היו שטיחי בד. את שלי קיבלתי עם הגומי משולב בד הזבלי והכעור הזה - אחרי חודש בדיוק העפתי אותם מהרכב (זרוקים בחנייה) ורכשתי בגרמניה סט שטיחי בד מקוריים של פורד (דרך דילר - 35 יורו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לחבר שלי יש פונטו ספייס שנקנתה מאוויס, עם לוגו של אוויס ולא של פיאט.

פורד, מאזדה ו-BMW חדשות מקבלות את התבנית של 76-***-*1 נכון להיום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נתקלתי בשטיחונים חליפיים במאזדה 3 חדשה שקיבלתי בזמנו בליסינג. כששאלתי את הקצין רכב הוא אישר שהם מקבלים רכבים עם שטיחונים חליפיים מהליסינג. היתה גם סיבת שקר כלשהו שאני כבר לא זוכר כי עברו כבר איזה שלוש שנים

פורסם

כנראה שהם קונים את הרכב ללא השטיחים ושמים משהו זול אחר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אוויס וכל חברת ליסינג אחרת רוצה לחסוך, אלה אם כן בהזמנה ביקשת שטיחים או שהם מגיעים מקוריים ללא תוספת תשלום.

בפוקוס זה תוספת ואם איש הקשר בחברה שלך לא הזמין אז אוויס שמים שטיחים שלהם, זה בכל דבר אם נניח היית מקבל רכב עם רמת גימור שאין בה מרים שמשות אז גם זה לא יהיה, הכל המחיר מדבר.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

בפעם השנייה...

אוויס לא החליפו לך את השטיחים, ככה הרכב מגיע מהיבואן ("דלק"). ברכב הדגמה שנהגתי בו ("ספורט" ידני) היו שטיחי בד. את הרכב שלי קיבלתי עם אותם שטיחי גומי / בד (וכיתוב FORD) עליהם אתה מדבר. ככה חוסכים עלינו, גם בשטיחים.

את השטיחים שלי החלפתי בסט מקורי (מבד) של פורד. רכשתי אותם בדילר בגרמניה, המחיר די סביר - 35 יורו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קצת עלוב לא?

אני משלם בסופו של דבר לא מעט כסף כדי לקבל "מוצר מדף", מכונית באותה רמת אבזור שיש בסוכנות.

כמו שאני לא מבקש מהם לשים לי בבקשה מנוע, 4 גלגלים והגה - ככה אני גם לא אמור לבקש מהם שטיחים מקוריים ברכב מקורי שהיה מגיע עם השטיחים האלה אם הייתי רוכש אותו לבד או דרך חברת ליסינג אחרת (בשלמה סיקסט קיבלתי).

מקומם. האם אני צריך לחשוש שמא ויתרו על מערכות חשובות ברכב, או דברים אחרים שכן הייתי מקבל שלא דרך AVIS?

פורסם

לדעתי הם מקבלים את הרכב עם שטיחי הבד המקוריים - ומזדכים עליהם מול היצרן. קונים כאן שטיחי גומי / בד זבל עם כיתוב FORD ונותנים לך להרגיש שזה "מקורי" (כמובן שאני / אתה ושאר חברי הפורום נבין מיד כי מדובר בבלוף מקומי).

מבחינת כל השאר - אין לך מה לחשוש. הרכב שלך לא שונה משלי בדבר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

החסכנות של היבואנים פשוט מדהימה לפעמים.

קניתי אודי A3 2 ליטר טורבו חדשה לפני שנתיים. נציג היבואן לא התבייש לחייב אותי בכמה מאות שקלים על שטיחים מקוריים.

אפילו קיבלתי את השטיחים העזתיים בשקית, בנוסף למקוריים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
קצת עלוב לא?

אני משלם בסופו של דבר לא מעט כסף כדי לקבל "מוצר מדף", מכונית באותה רמת אבזור שיש בסוכנות.

כמו שאני לא מבקש מהם לשים לי בבקשה מנוע, 4 גלגלים והגה - ככה אני גם לא אמור לבקש מהם שטיחים מקוריים ברכב מקורי שהיה מגיע עם השטיחים האלה אם הייתי רוכש אותו לבד או דרך חברת ליסינג אחרת (בשלמה סיקסט קיבלתי).

מקומם. האם אני צריך לחשוש שמא ויתרו על מערכות חשובות ברכב, או דברים אחרים שכן הייתי מקבל שלא דרך AVIS?

הרכב מסופק לאוויס ע"י היבואן ללא שטיחים, ואנחנו דואגים לספק ללקוח שטיחים חלופיים, תקניים ותואמים לרכב. בשום פנים ואופן איננו מסירים רכיבים כלשהם, לרבות שטיחים, מהרכב טרם מסירתו – אין לנו מה לעשות עם השטיחים המקוריים.

פורסם

אז היבואן מזמין מפורד את האוטו בלי שטיחים כדי לחסוך בעלויות?! WTF!?

:lol: :lol: :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הרכב מסופק לאוויס ע"י היבואן ללא שטיחים, ואנחנו דואגים לספק ללקוח שטיחים חלופיים, תקניים ותואמים לרכב. בשום פנים ואופן איננו מסירים רכיבים כלשהם, לרבות שטיחים, מהרכב טרם מסירתו – אין לנו מה לעשות עם השטיחים המקוריים.

עוד יותר גרוע.

טוב שמישהו שם לב ומשלים ציוד.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...