Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד היום השתמשתי בספריי סיליקון של טרטל לדשבורד. היה מטיז קצת גם על החלונות ומשאיר שכבה של שומן סיליקוני לכמה ימים, אבל נראה סביר (ממה שאני מכיר לפחות, וזה לא הרבה)

בפעם האחרונה השתמשתי בתחילב של סאן אוף א' גאן, שנתן מראה מבריק עד מסנוור ותחושה שומנית גם אחרי חודש כמעט (יכול להיות שהשומניות שהרגשתי הייתה סתם כי הדשבורד היה חלק מאוד)

עכשו יש לי רכב חדש (ניילונים :smile: ) ואני רוצה לדעת כמה דברים:

1. ממתי כדאי להתחיל להשתמש עם חומרים על הפלאסטיק?

2. האים התחליב של סאן אוף א גאן טוב מספיק (עושה את העבודה עם חידוש כל חודשיים) או לא מומלץ?

סך הכול אני לא חושב שהמוצרים הלא זבל שונים עד כדי כך ששווה לחפור מתחת לאדמה כדי למצוא אותם. אני משתמש בחומרים הכי "טובים" שנמכרים בהום סנטר או אוטודיפו כי זה החנויות שיש לי גישה אליהן (חוץ מהחנויות אביזרים לרכב שחוץ מדגל גדול של סין בכניסה זה כמו ביקור בשנגחאי)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כל שבועיים אני עובר על פנים הרכב עם מטלית, אחר כך מנקה את הפלסטיקה עם apc (חומר לניקוי כללי מאוטודיפו), עובר עם חומר איכותי על הפלסטיקה (לבחירתך), ולבסוף מנגב לפיניש. האם החומרים הרגילים באוטודיפו מספיק טובים?? יכול להיות, אני החלטתי להשקיע יותר וללכת על חומר איכותי שלא ישאיר לי אדי סיליקון על החלונות ולוח השעונים. הכל עניין של בחירה שלך ותקציב העומד לרשותך. אתה יכול לקנות רנואר או ללכת עם חולצה מהאנגר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני משתמש כבר כמה שנים טובות בstp soag והוא מעולה לי.

ממליץ לך להשתמש כבר מהשטיפה הבאה, להגנה אין תקופת המתנה.

אין צורך ואפילו טעות לרסס את החומר ישירות על הפלסטיקה.

או שתרסס על בד מיקרופייבר ותמרח (אין טעם להשתמש בכמויות אדירות של חומר, מספיק שניים שלושה ריסוסים לפנל) , או שתשתמש בפד צהוב מאיביי.

בשביל שלא ישאר לך ברק מסנוור או תחושה שומנית, תן לחומר לשבת כמה דקות טובות על הפלסטיקה, ולאחר מכן בעזרת מטלית מיקרופייבר נקייה תנגב אותו.

אני עושה זאת כל שטיפה שלישית בערך.

תתחדש על הרכב

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על התגובות!

יש למישהו חוות דעת מושכלת על התחליב של סאן אוף א גאן?

אני בד"כ משתמש כסמרטוט בחתיכות של גופיית כותנה ישנה (הרבה שנים בצבא... יש לי הרבה גופיות ירוקות בלאי :))

בד"כ השימוש הוא חד פעמי - אני חותך חתיכה של 20X20, מורח\ מנקה וזורק

זה בסדר או שעדיף מטלית מיקרופייבר "מקצועית" שעולה יותר מגופיה שלמה חדשה?

פורסם

השומניות הזאת לא בריאה לפלסטיק,ספריי איכותי לא משאיר אותה שומנית,אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה כסף יש לך את המוצר הזה:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A9-%D7%93%D7%A9-%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-Carplan

לא משאיר שום שומניות מגעילה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון עם ה Chemical Guys G6 הוא מאוד איכותי ויבש 100% למגע תוך כמה שניות מהיישום. בנוסף הופתעתי לגלות שהוא מאוד חסכוני וצריך כמות ממש קטנה לעומת מוצרים אחרים והבקבוק של החצי ליטר יספיק להרבה זמן. כמובן שהמחיר בהתאם (95 שקלים).

פורסם

תודה לכולם,

שאלה חדשה (וגם הכותרת השתנתה קצת) - הגנה לצבע.

הרכב בצבע כחול מטאלי.

1. האים כדאי לשים ואקס כבר עכשו כשהוא חדש?

2. יש המלצה לואקס מתאים?

3. אחרי כמה פעמים שעשיתי ואקס לרכב, נשבר לי הגב. אני מעדיף לשלם 150 ש"ח בשטיפת מכוניות שיעשו לי, אבל לא יודע עם איזה חומר הם עושים את ואקס ואיך הם עושים אותו. זה כדאי בכלל? יש מקומות מומלצים באזור רחובות?

• תוכן חדש...