Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הבא:

הונדה סיווק,אוטומט

שנה: 2000

ק"מ:225,000

יד:3 (אני אהיה יד 4..)

נראה שמור,הכל מטופל כמו שצריך,יש היסטורית טיפולים.המוכר אדם נשוי,לא ערס יותר מידי (בבעלותו 3 שנים)

טסט לעוד חודש.

מחיר (בגלל הטסט): 12000 שקל.

אני מחפש רכב טוב שיוכל לשרת אותי מחוץ לעיר (מירושלים לת"א למשל)

מה אתם אומרים ? עסקה טובה לפי הנתונים?

אשמח לשמוע חוות דעת,

תודה חברים :)

פורסם

על פניו העסקה נראית כדאית-המחיר נשמע הוגן,אבל לדעתי אולי כדאי שתשקול שוב בגלל עניין הקילומטראז' הגבוהה יחסית

בקילומטראז' כזה עלולות להופיע לא מעט תקלות ואולי גם החלפת מנוע

בכל מקרה סיוויק אוטומט זה אוטו די נפוץ ביד 2 ואולי כדאי לחפש אחת יותר שמורה

כמובן שזה גם תלוי איך הרכב טופל וכמה הוא שמור

אם בכל זאת תלך על זאת וגם אם לא-עדיף להשקיע בבדיקה גם אם הרכב לא שווה הרבה(500 ש"ח שיכולים לחסוך לך הרבה יותר בעתיד)

בהצלחה:)

פורסם
על פניו העסקה נראית כדאית-המחיר נשמע הוגן,אבל לדעתי אולי כדאי שתשקול שוב בגלל עניין הקילומטראז' הגבוהה יחסית

בקילומטראז' כזה עלולות להופיע לא מעט תקלות ואולי גם החלפת מנוע

בכל מקרה סיוויק אוטומט זה אוטו די נפוץ ביד 2 ואולי כדאי לחפש אחת יותר שמורה

כמובן שזה גם תלוי איך הרכב טופל וכמה הוא שמור

אם בכל זאת תלך על זאת וגם אם לא-עדיף להשקיע בבדיקה גם אם הרכב לא שווה הרבה(500 ש"ח שיכולים לחסוך לך הרבה יותר בעתיד)

בהצלחה:)

תודה אחי,

בעיקרון הרכב שמור. יש היסטורית טיפולים החל מהקניה (או בסמוך לה)

המוכר אמין והכל אך הבעיה כמו שאמרת היא שהרכב עם קילומטרז גבוה יחסית (בסופי - לא כ"כ גבוה לשנתון)

המוכר טיפל בה ממש,כולל טיפול 10,000 וטיימינג (לפני כמה חודשים בודדים),צמיגים חדשים. רואים שהוא לא "דפק" את האוטו מבחינת טיפולים והכל..

אז,האם בכל זאת שווה?

נ.ב. בבדיקה של 500 שקל - בטוח שיהיה לי המון תקלות! ככה זה בבדיקה יסודית,לא כך? (אני מדבר באופן כללי)

לא עדיף ללכת למוסך שאני מכיר,ירים ת'אוטו והכל ויראה מה המצב שלו?

פורסם
תודה אחי,

בעיקרון הרכב שמור. יש היסטורית טיפולים החל מהקניה (או בסמוך לה)

המוכר אמין והכל אך הבעיה כמו שאמרת היא שהרכב עם קילומטרז גבוה יחסית (בסופי - לא כ"כ גבוה לשנתון)

המוכר טיפל בה ממש,כולל טיפול 10,000 וטיימינג (לפני כמה חודשים בודדים),צמיגים חדשים. רואים שהוא לא "דפק" את האוטו מבחינת טיפולים והכל..

אז,האם בכל זאת שווה?

נ.ב. בבדיקה של 500 שקל - בטוח שיהיה לי המון תקלות! ככה זה בבדיקה יסודית,לא כך? (אני מדבר באופן כללי)

לא עדיף ללכת למוסך שאני מכיר,ירים ת'אוטו והכל ויראה מה המצב שלו?

בבקשה:)

כמו שציינת ביחס לשנתון הקילומטראז' סביר יחסית לשנתון-אבל עדיין ניתן למצוא רכבים בעלי הרבה פחות קילומטראז' ביד 2-אך כמובן שעלותם תהיה הרבה גבוהה

נשמע שהרכב מטופל ושמור ולכן בתקציב הזה אם ננעלת על הדגם הזה של הסיוויק(אחד הדגמים האהובים גם עליי באופן אישי) זו תהיה תמורה די טובה ביחס לסכום שתשקיע

בעיקרון בדיקה לרכב כזה מן הסתם לא תהיה הכי מזהירה-בכל זאת רכב בן 13(ככה שתצפה ללא מעט תיקונים במרכב,וריג'קטים ברכב)

אבל לדעתי עדיין כדאי להשקיע כדי לבדוק אם יש ליקויים משמעותיים ברכב-למשל אם יש פגיעות שילדה במשמעות גבוהה ועוד ליקויים שעלות תיקונם תהיה גבוהה ביחס למחיר הרכב

אתה יכול גם ללכת לבעל מוסך שיבדוק את הרכב ויחווה את דעתו על הרכב

אני באופן אישי לא הייתי לוקח רכב בלי בדיקה במכון

פורסם
בבקשה:)

כמו שציינת ביחס לשנתון הקילומטראז' סביר יחסית לשנתון-אבל עדיין ניתן למצוא רכבים בעלי הרבה פחות קילומטראז' ביד 2-אך כמובן שעלותם תהיה הרבה גבוהה

נשמע שהרכב מטופל ושמור ולכן בתקציב הזה אם ננעלת על הדגם הזה של הסיוויק(אחד הדגמים האהובים גם עליי באופן אישי) זו תהיה תמורה די טובה ביחס לסכום שתשקיע

בעיקרון בדיקה לרכב כזה מן הסתם לא תהיה הכי מזהירה-בכל זאת רכב בן 13(ככה שתצפה ללא מעט תיקונים במרכב,וריג'קטים ברכב)

אבל לדעתי עדיין כדאי להשקיע כדי לבדוק אם יש ליקויים משמעותיים ברכב-למשל אם יש פגיעות שילדה במשמעות גבוהה ועוד ליקויים שעלות תיקונם תהיה גבוהה ביחס למחיר הרכב

אתה יכול גם ללכת לבעל מוסך שיבדוק את הרכב ויחווה את דעתו על הרכב

אני באופן אישי לא הייתי לוקח רכב בלי בדיקה במכון

תודה אחי! אכן הבאת לי עצה חכמה - אלך למכון בדיקה לבדוק האוטו.

אגב, ראיתי הרבה רכבים (אפילו בשנה מתקדמת יותר) עם ק"מ נמוך - בסביבות 170K וישר פסלתי אותם (ראיתי כבר כ5 מכוניות כאלה!)

דע לך שרוב ההונדה-סיוויק לא מטופלות כראוי בגלל שרוב הנהגים הינם ערסיים ש"טחנו" את האוטו.

לכן,עדיף ק"מ גבוה קצת יותר ושמורה היטב מאשר ק"מ נמוך קצת ולא שמורה היטב..

פורסם
תודה אחי! אכן הבאת לי עצה חכמה - אלך למכון בדיקה לבדוק האוטו.

אגב, ראיתי הרבה רכבים (אפילו בשנה מתקדמת יותר) עם ק"מ נמוך - בסביבות 170K וישר פסלתי אותם (ראיתי כבר כ5 מכוניות כאלה!)

דע לך שרוב ההונדה-סיוויק לא מטופלות כראוי בגלל שרוב הנהגים הינם ערסיים ש"טחנו" את האוטו.

לכן,עדיף ק"מ גבוה קצת יותר ושמורה היטב מאשר ק"מ נמוך קצת ולא שמורה היטב..

צודק לחלוטין

בהצלחה :)

• תוכן חדש...