Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא זוכר מה קראתי שגרם לי לחשוב ככה, תודה רבה.

כנראה קראת שרשור אודות החנות autogeek בארה"ב. שם באמת צריך מינימום הזמנה של 100$ לדעתי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני במקום הFK 1000 רוצה iron-x (500) והמלצה למגבות טובות, לא יקרות, ולא צהובות (חובה לא צהובות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לצערי אני נאלץ לעצור את ההשתתפות בהזמנה, מכיוון שאני טס מלונדון למילאנו אני צריך להעלות את המזוודה למטוס ובקצב הזמנת המוצרים אני אחרוג מהמשקל המותר למזוודה, אלא אם כן אצליח לשכנע אחרים לדחוף להם מוצרים למזוודה

פורסם
לצערי אני נאלץ לעצור את ההשתתפות בהזמנה, מכיוון שאני טס מלונדון למילאנו אני צריך להעלות את המזוודה למטוס ובקצב הזמנת המוצרים אני אחרוג מהמשקל המותר למזוודה, אלא אם כן אצליח לשכנע אחרים לדחוף להם מוצרים למזוודה

לא יפה!

ואני רציתי רק כמה דברים קטנים :wink:

http://www.cleanyourcar.co.uk/washing-and-drying/car-wash-shampoos/chemical-guys-bodywash-wax-1-gallon/prod_445.html

http://www.cleanyourcar.co.uk/valeting-and-bulk/sonax-full-effect-wheel-cleaner-5-litre-/prod_1203.html

http://www.cleanyourcar.co.uk/valeting-and-bulk/wolf-39-s-chemicals-deironizer-v3-5-litre-/prod_900.html

http://www.cleanyourcar.co.uk/valeting-and-bulk/meguiars-105-ultra-cut-compound-3-78-litres-/prod_651.html

אם כך אחפש מישהו אחר להתעלק עליו.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני מחפש מגבת לחלונות ומגבת כללית.

כמה עולה משלוח מCYC (השאלה מופנת בעיקרון לדימה שהזמין משם כבר מאות פעמים), אין לי בעיה שמישהו יתעלק לי על ההזמנה אבל הוא יאלץ לבוא לאסוף את המוצרים שלו גם אם הוא גר בקריית גת :-D

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמה עולה משלוח מCYC (השאלה מופנת בעיקרון לדימה שהזמין משם כבר מאות פעמים), אין לי בעיה שמישהו יתעלק לי על ההזמנה אבל הוא יאלץ לבוא לאסוף את המוצרים שלו גם אם הוא גר בקריית גת :-D

הקרית גתי הסתדר כבר:wink: !!

פורסם

גם אני הזמנתי משם כמה פעמים. תלוי במשקל. אני שילמתי בערך 10£, אבל כשניסיתי והוספתי עוד מוצרים בשלב מסוים זה קפץ ל-13£.

פורסם

משלוח עולה בהתאם לגודל החבילה. הזמנתי משם כמות פעמים שניתן לספור על יד אחת(5 אצבעות להמחשה :wave2:)

£13.95

£13.95

£13.95

£13.95

£13.95

אלו המחירים ששלמתי עד היום עבור כל חבילה (בחור עקבי)

רוב החבילות מכילות 4/ פריטים. או יותר במידה והם קלים יותר.

המחיר נקבע על פי המשקל ובמהלך ההזמנה קל לראות, אני תמיד מוסיף מוצר ועוד מוצר עד שפתאום אני רואה קפיצה ממשלוח נורמלי למשהו כמו 60 פאונד. ואז אני מתחיל להוריד מוצרים עד שזה חוזר למחיר שילוח נורמלי.

דוג' לחבילה אחת שתבין כמה מוצרים נכנסים ובאיזה גודל

Chemical Guys - Hybrid V7 Sealant and Detailer 500ml (לפני שידעתי שהוא נמכר בארץ)

Autoglym - Super Resin Polish 500ml

Prima Amigo Polymer Glaze 500ml

Blue Perl Microfibre Applicator Pads Pkg/2

פורסם
מישהו יודע אם משלוח לגרמניה יהיה יותר זול מלארץ ?

שים כתובת גרמנית ותבדוק.

מנסיון כל המשלוחים מאנגליה מאוד יקרנים ואין לי מושג למה.

הזמנתי לאישתי קוסמטיקה מארה'ב (הגיע מהוליווד שזה עוד יותר רחוק) חבילה של ק'ג עלתה 14 דולר!! והמשלוח תוך שבוע היה אצלי. איך התבאסתי שהם לא מוכרים מוצרי דיטיילינג:evil:

פורסם
מישהו יודע אם משלוח לגרמניה יהיה יותר זול מלארץ ?

אתה יכול לעשות סימולציה להזמנה ולראות כמה זה יוצא לארץ וכמה זה יוצא לגרמניה

• תוכן חדש...