Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים, המלצות למוצרים מCYC יתקבלו בברכה (אני לא ממש צריך כלום אבל אי אפשר להתחיל את החודש בלי הזמנה)

ועד כמה חשוב iron-x, משום מה הוא נתקע לי בראש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב חברים, המלצות למוצרים מCYC יתקבלו בברכה (אני לא ממש צריך כלום אבל אי אפשר להתחיל את החודש בלי הזמנה)

מה אתה צריך בגדול? ומה התקציב? ועל מה תשים ת'חומרים יא מכור??:drinking::drinking:

פורסם

הצעה ראשונה - קונים משהו כשצריכים אותו.

הצעה שנייה- כשצריכים משהו יודעים בדיוק מה צריכים ואז יותר קל לשאול אודות מוצר ספציפי.

הצעה שלישית- שאלת האם זול יותר לשלוח לארץ או לגרמניה, בשרשור אחר אמרת שאתה מחפש מגבות טובות ומגבת לחלונות בפרט.

אם אכן יש לך איש קשר (דודה שאפשר לשגע אותה) בגרמניה מציע לך לנסות לשים את ידך על מוצרים של microfibermadness.

מבחינת איכות לא תתחרט. אני לא יודע היכן מוכרים אבל אפשר לשלוח מייל ולשאול.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בגדול אני לא צריך כלום, התקציב עדיף לרדת מה200-250 (ש"ח), ואני מתכנן לגמור את החומרים שיש לי על רכבים של משפחה (תמורת רכב לשבוע).

Kenworth, הצעה ראשונה לא מתקבלת, הצעה שניה אתה צודק, הצעה שלישית אין דודה יש חופשה של סבא וסבתא. (לא הייתי שולח אותם לחנות, מקסימום שלוח אליהם).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בגדול אני לא צריך כלום, התקציב עדיף לרדת מה200-250 (ש"ח), ואני מתכנן לגמור את החומרים שיש לי על רכבים של משפחה (תמורת רכב לשבוע).

Kenworth, הצעה ראשונה לא מתקבלת, הצעה שניה אתה צודק, הצעה שלישית אין דודה יש חופשה של סבא וסבתא. (לא הייתי שולח אותם לחנות, מקסימום שלוח אליהם).

אם כך תשקול באמת לבצע חיפוש ברשת אודות חנויות ששולחות לגרמניה. ייתכן ותרוויח כמה שקלים טובים (במיוחד אם תמצא חנות מקומית בגרמניה שעושה משלוחים חינם.

בזמנו shinearama הבריטית עשו משלוחים מאוד זולים לגרמניה (3 פאונד בקירוב) והיום המחירים השתנו למיטב ידעתי (עלו קצת) ולכן שווה לבדוק את האופציות השונות.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

גם אני הזמנתי לאחרונה מ cyc. כולל fk1000p

בקצב הזה היינו יכולים להתאגד..

אם אתה מחפש משהו לקנות, תבדוק האם גלון onr יהיה זול יותר כולל משלוח ללונדון או גרמניה. לארץ יוצא כ 300 שח

פורסם
גם אני הזמנתי לאחרונה מ cyc. כולל fk1000p

בקצב הזה היינו יכולים להתאגד..

אם אתה מחפש משהו לקנות, תבדוק האם גלון onr יהיה זול יותר כולל משלוח ללונדון או גרמניה. לארץ יוצא כ 300 שח

Vix מוכרים גלון במחיר הכי טוב שתמצא.

אין מה לחפש גלון מחול השילוח יעמוד על 200 ש"ח במינימום בתור התחלה.

אולי בנוסף למבצע של VIX גם ההנחה של חברי הפייסבוק שלהם תופסת ואז בכלל מרוויחים למרות שבלי קשר לדעתי זה מחיר מציאה.

אני רכשתי ביום הראשון שהמבצע יצא.

פורסם

גם אני רכשתי גלון ONR מvix, לדעתי בכול הדברים שיש בvix אין סיבה להזמין מחו"ל.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דימה בוא אני אפרט איפה בדקתי ומה עלה בגורל בדיקות אלה.

התחלתי בטמבוריות בבאר שבע, בקרית גת ,באשקלון,באשדוד ובראשלצ'. מה שנמצא אצלם זה סרט חלש וקצר יחסית בערך 25 מטר,או רחב מדי או צר מדי. פשוט סחורה על הפנים.

עברתי גם בכל האייסים וההום סנטרים (נכון כולם בטוחים שיש שם? ) אז זהו ברובם אין כלום ובשאר יש אותה סחורה של טמבוריות רק ממותגת (לא 3M) ניסיתי ליצור קשר עם זהר דליה וגם פה ניסיתי כשפתחתי שרשור. כמו שכבר הבנת הייתי גם באוטוסטור ואגב הייתי גם במוסך פחחות, לא היה מוכן למכור לי את מה שיש לו (השגתי גליל אחד היה נחמד לא יותר)

אין לי בעיה להזמין גם עשר יחידות בתנאי שייצא לי 15-20 ש'ח ליחידה כולל המשלוח (אני מדבר על הכחול)

בקיצור לא קלים הם חיי:|:|

ב-CYC אם אתה מזמין 10 יחידות יוצא 20.5ש"ח ליחידה כולל משלוח. המוצר של 3M ברוחב 25מ"מ, יש ברוחב 38 מ"מ בתוספת מחיר

פורסם
Vix מוכרים גלון במחיר הכי טוב שתמצא.

אין מה לחפש גלון מחול השילוח יעמוד על 200 ש"ח במינימום בתור התחלה.

אולי בנוסף למבצע של VIX גם ההנחה של חברי הפייסבוק שלהם תופסת ואז בכלל מרוויחים למרות שבלי קשר לדעתי זה מחיר מציאה.

אני רכשתי ביום הראשון שהמבצע יצא.

הוא אמר שהוא שולח למלון בלונדון. אם יזמין מ cyc יעלה לו 40 פאונד כולל משלוח.

זה בערך 220 שח

לא שווה?

פורסם
הוא אמר שהוא שולח למלון בלונדון. אם יזמין מ cyc יעלה לו 40 פאונד כולל משלוח.

זה בערך 220 שח

לא שווה?

שווה? לא יודע. אני הייתי משקיע וקונה דברים שלא זמינים בארץ. מה גם שהגלון הזה מוסיף אחלה משקל לטיול.

פורסם
שווה? לא יודע. אני הייתי משקיע וקונה דברים שלא זמינים בארץ. מה גם שהגלון הזה מוסיף אחלה משקל לטיול.

אשכרה אם כבר לקנות בחו'ל, במשקל הזה ניתן להביא המון מוצרים איכותיים ומשתלמים הרבה יותר מה ONR.

פורסם
אין מצב להזמין גלון, כבד מאוד ולוקח מקום.

תקנה 5 גלונים. תשים במזוודה. כבד נכון?

עכשיו תוציא 4.

גלון אחד כבר לא כל כך כבד.. :)

הכל יחסי :)

מה לגבי פדים? או מוצרים של carpro?

פורסם

בקניה של שני FK 1000 ושני סלילי מסקנטייפ יוצא לכל קונה 140 שח

בקנייה של שלוש FK ושלוש סלילי מסקנטייפ המשלוח כבר עולה ל55 לישט

גם בקנייה של שלושה אוטמים לבד, מחיר המשלוח קופץ

יאללה חברה , זוגות זוגות :)

אם במשתלם עסקינן, 15 פחיות קליפורניה ב18 שח לפחית. אשמח לשמוע אם יש יותר זול. מצד שני זה כבר מגיע למעל 75$ וצריך לשלם על זה מעמ לא ?

• תוכן חדש...