Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נוסף גליון של דילול מומלץ עבור ONR לקובץ בgoogle docs.

הערות? תובנות? תעדכנו אותי.

אני הכנתי דף קטן עם יחסי דילול והדבקתי על הבקבוק.

תמיד נמצא בדיוק במקום שצריך.

DSC_0341 (401x800).jpg

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תלוי בבקבוק שיש לך, כל פקק מכיל כמות שונה של חומר.

צחקתי, אני יודע לחשב. אצלי על הדף גם רשום כמה מכיל הפקק, למקרה אם אשכח... מה, אתה עדיין לא ארגנת לעצמך מזרק? נו עכשיו יש לך זמן:wink:

פורסם

הבנתי שאתה צוחק אל תדאג, רציתי להראות לך את רמת השליטה בחומר.

בטח שיש לי מזרק (5 מ"ל) אני שוקל לקנות את ה10 של 50מ"ל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

היום קיבלתי את הדבק לסימון (זה) אני חשבתי שזה כמו איזולירבנד אבל זה בגלל נייר כזה (כמו המסקנטייפ הלבן של הצבעים) אבל הדבק בכחול הרבה יותר חזק, ביישום הבא של black light אני ישתמש בזה (כבר יש רכב מועמד [בצבע שחור] נחכה שיגיע הכסף מהביטוח ונחליט מה לעשות).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
היום קיבלתי את הדבק לסימון (זה) אני חשבתי שזה כמו איזולירבנד אבל זה בגלל נייר כזה (כמו המסקנטייפ הלבן של הצבעים) אבל הדבק בכחול הרבה יותר חזק, ביישום הבא של black light אני ישתמש בזה (כבר יש רכב מועמד [בצבע שחור] נחכה שיגיע הכסף מהביטוח ונחליט מה לעשות).

אכן זה מזכיר נייר יותר מאשר מסקנטייפ.

מוצר קלאסי שמשתמשים בו כל הדיטיילרים (וגם כל הצבעים רק שאלה קונים את זה ביותר זול לדעתי)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שילמת 100 ש'ח על שלושה סרטי הדבקה? אני כבר חודשים מנסה להתארגן ולהתקמבן על על דבק של 3M ואתה הולך ורוכש אותם ככה על הפאדי? הפכתי את כל האינטרנט כדי לקנות אותם במחיר סביר ואין בנמצא! מי שיימצא (דימה מוכן לאתגר?) מלך.

פורסם

א. 77

ב. אחרי מה שהיה לי עם הblack light אני מוכן לשים גם 300 ש"ח (לא צריך להגזים לא 300 אבל 100 כן)

ג. לדעתי זה השקעה טובה, תחשבו שמגיע אליך אדם שלא מכיר את העולם הזה ואתה במקום לסגור את החלון על חתיכת עיתון אתה שם את זה ברגוע וזה נראה הרבה יותר מקצועי = אתה יכול לדרוש יותר כסף.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
א. 77

ב. אחרי מה שהיה לי עם הblack light אני מוכן לשים גם 300 ש"ח (לא צריך להגזים לא 300 אבל 100 כן)

ג. לדעתי זה השקעה טובה, תחשבו שמגיע אליך אדם שלא מכיר את העולם הזה ואתה במקום לסגור את החלון על חתיכת עיתון אתה שם את זה ברגוע וזה נראה הרבה יותר מקצועי = אתה יכול לדרוש יותר כסף.

עכשיו גם אתה דיטיילר?8)

פורסם

אלי אני לא דיטיילר (הלוואי שיכולתי להפוך את התחביב הזה למקצוע) אבל אתה כן (לפחות לפי הפרוייקטים שלך).

מתן, אני לא יודע מה רע בזה אבל הוא יותר רחב ממה שיש לי (רוחב כפול), אני לא יודע מה הארוך שלו (הכחול הוא 50 מטר), אני לא יודע מה החוזק של הדבק שלו (הדבק בכחול מרגיש די חזק, בטח יותר ממה שמשתמשים בו לצבוע את הקירות), ליחידה זה יוצא יותר יקר (לי לפחות) והוא לא כחול (שזה הכי חשוב :-D).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...