Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמשיכו לשלם שקל וחצי ולהתלונן על בעיות קליטה, איכות ומהירות.

אני מניח שאתה כותב את זה מנקודת מבט אובייקטיבית, נטולת אינטרסים או שפשוט אתה חושב שזה הגיוני לשלם 300 ו400 ש''ח לחבילות עם הגבלה כלשהי כמו עד לא מזמן, במקום לשלם 70 ש''ח או 100 ש''ח במקרה הגרוע?

אני אישית בסלקום אך ורק בגלל שאני משלם 69 ש''ח לחבילה ללא הגבלה, הסיבה היחידה שעזבתי את החברה ''הקטנה'' שהייתי בה הייתה כי האינטרנט לא זז, דבר שהיום כבר לא קורה, לכן לא אהסס לחזור אליה במידה ויהיו לי בעיות בחברת סלולר הנוכחית.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין, אין כמו העובד השפוט והנאמן בצורה עיוורת למעסיקו העושק.

תסמונת אישה מוכה, או שמא תסמונת מדינה מוכה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גולן אמנם גרמו למהפיכה, אבל מהר מאד למדו את השיטות הישנות. כאשר היו לי בעיות קליטה אי אפשר היה לקבל מהם שירות. כמוכן - הייתי בתוכנית של 99 ש"ח לחודש וכאשר הוצעה תוכנית 49 ש"ח לחדוש היא היתה ללקוחות מניידים בלבד. הפלא ופלא - כאשר ביקשתי לנייד קיבלתי שיחה עם הצעה להפחתת המחיר.

לזכות אורנג'\012 יאמר כי אם יש לי מבצע ויוצע מבצע יותר טוב יתאפשר לי מעבר לתוכנית העדיפה. לפחות כך היה עד כה. נראה כי אורנג' למדו היטב מהמכה שספגו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מניח שאתה כותב את זה מנקודת מבט אובייקטיבית, נטולת אינטרסים או שפשוט אתה חושב שזה הגיוני לשלם 300 ו400 ש''ח לחבילות עם הגבלה כלשהי כמו עד לא מזמן, במקום לשלם 70 ש''ח או 100 ש''ח במקרה הגרוע?

אני אישית בסלקום אך ורק בגלל שאני משלם 69 ש''ח לחבילה ללא הגבלה, הסיבה היחידה שעזבתי את החברה ''הקטנה'' שהייתי בה הייתה כי האינטרנט לא זז, דבר שהיום כבר לא קורה, לכן לא אהסס לחזור אליה במידה ויהיו לי בעיות בחברת סלולר הנוכחית.

היום ההפרשים בין כולם זניחים ובהתקשרות עסקית אין מקום לרגשות אלא למספרים ועובדות. אם ההפרש בשירות שווה את ההפרש במחיר אז הולכים על היקר ואם לא אז על הזול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הייתי בגולן חצי שנה 49 ש"ח הקליטה במילים יפות לא להיט.

היום בסלקום עסקים 67 ש"ח לא כולל מע"מ לשנה, 2 ג'יגה עם 200 דקות לחו"ל כולל לניידים.

הפעלת את אופציית הנדידה?

כי גולן רוכבת על סלקום ולא אמור להיות שום הבדל באיכויות הקליטה בין גולן לבין סלקום.

יש מחיר למעבר לחברות ה"קטנות" - למעשה לגולן, כיון של"הוט" קשה לקרוא חברה קטנה.

ניידתי מגולן שני קוים כיון שהיו לי בעיות קליטה קשות ולא קיבלתי מענה מהשירות הטכני. החזרתי את הקוים לאורנג' - שבה אני מנוי כבר למעלה מ-14 שנים - והבעיות נפתרו.

שוב, אם מפעילים נדידה אין שום סיבה שבעולם שיהיו בעיות קליטה בגולן.

ד"א - אני די כועס אל אורנג' כין שהם עשו לי איזה תרגיל קטן בעניין חיוב זיכוי, אבל אני תקוע עם BB כך שאיני יכול לנייד את הקו עד שאחליף מכשיר, וזה לא יקרה בחודשים הקגרובים אלא אם ה-BB יתקלקל.

ואללה? אתה כועס על אורנג'?

מה? למה? כי הבטיחו דבר אחד וחייבו על משהוא אחר?

ולא מוכנים לזכות?

מי היה מאמין שחברת סלולר תתנהג ככה! :shock:

האמת, מגיע לך, חזרת לבעל המכה ואתה מאושר עד הגג.

בתור עובד חברת סלולר גדולה וכחולה, בחלק מהכשרת עובד בחברה, מחלקים סימים של החברות המתחרות להתנסות. כולל החברות החדשות והוירטואליות.

הורו לנו להפעיל נדידה ונדידת נתונים והכל ופשוט ביקשו מאיתנו לבדוק אקראית את הקליטה, איכות ומהירות של המתחרים.

אין מה לעשות.

חברה גדולה ומבוססת יכולה להרשות לעצמה לתת תמורה למחיר הגבוה.

תמשיכו לשלם שקל וחצי ולהתלונן על בעיות קליטה, איכות ומהירות.

נו באמת...

הסיבה היחידה שאתה מזלזל בשקל וחצי היא כי אתה לא משלם חשבון טלפון.

כשיקזזו לך מהמשכורת 700 ש"ח על חשבון טלפון וכל פעם עם בלת"מים אחרים שכלל לא שייכים אליך, תבוא ונדבר.

לסיכום, ניידתי לגולן 4 קוים מיד כשהתחילו לעבוד ועד היום, עדיין לא נתקלתי בבעיות באיכות הקליטה.

פשוט מאפשרים נדידה:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרבה אנשים מאשימים את החברה הסלולרית (לא משנה איזה מהן) כשהבעיה בכלל אצלם במכשיר שלא מתאים לתדרי הרשת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני באמת לא ממש מבין את התלונות על גולן בעניין הניתוקים והגלישה האיטית.

העברתי 10 קווים (כל המשפחה), מתוכם 5 גולשים באופן קבוע ובמקומות שונים - לא ניתוקים ולא איטיות.

לעומת זאת אצלי (פלאפון, קו מהעבודה) יש ניתוקים תדירים בחודשים האחרונים. הגלישה - לזכותם - סבבה כמעט כל הזמן.

אני לא טוען לרגע שרשת גולן חפה מבעיות, אבל מציע לכ"א לבדוק אם הבעיה לא אצלו איכשהו (חלק מהמכשירים של פלאפון יסבלו אצל גולן בגלל מחסור במקמ"ש בתדרי 90 מגהרץ).

מעבר לזה - מאז שעברתי לגולן - נחסכו ממני עשרות שעות של שבירת ראש בנסיון לפיענוח החשבון החודשי והתקף הלב רחוק ממני בהרבה בשל הורדת מפלס החרדה והעצבים מול נציגי חברות האפ"ס.

012 זה בדיוק אורנג', רק הלוגו צהוב במקום כתום. הוט זה הוט, בשבילי NOT.

פורסם
אני באמת לא ממש מבין את התלונות על גולן בעניין הניתוקים והגלישה האיטית.

העברתי 10 קווים (כל המשפחה), מתוכם 5 גולשים באופן קבוע ובמקומות שונים - לא ניתוקים ולא איטיות.

לעומת זאת אצלי (פלאפון, קו מהעבודה) יש ניתוקים תדירים בחודשים האחרונים. הגלישה - לזכותם - סבבה כמעט כל הזמן.

אני לא טוען לרגע שרשת גולן חפה מבעיות, אבל מציע לכ"א לבדוק אם הבעיה לא אצלו איכשהו (חלק מהמכשירים של פלאפון יסבלו אצל גולן בגלל מחסור במקמ"ש בתדרי 90 מגהרץ).

מעבר לזה - מאז שעברתי לגולן - נחסכו ממני עשרות שעות של שבירת ראש בנסיון לפיענוח החשבון החודשי והתקף הלב רחוק ממני בהרבה בשל הורדת מפלס החרדה והעצבים מול נציגי חברות האפ"ס.

012 זה בדיוק אורנג', רק הלוגו צהוב במקום כתום. הוט זה הוט, בשבילי NOT.

גם אצלינו כל המישפחה עברה לגולן והכל בסדר ,חיסכון כלכלי ענק !

פורסם

יותר מהחסכון הכלכלי (לא שאני מזלזל בכמה מאות שקלים בחודש, חלילה), זה השקט הנפשי והשחרור מהעצבים. עם שלוש חברות האפ"ס, הייתי מתכונן נפשית ליום של קבלת החשבונית. בכל פעם איזה תרגיל מופלץ אחר שניתנו לו הסברים עקומים ותמיד היה צריך להשגיח בשבע עיניים על כל מנוי ופעולה/שיחה.

אני יכול להעיד רק על עצמי (3 מנויים שונים, אבל בכולם אני מטפל). אפס תקלות חיוב ואפס תרגילים מצוצים מהאצבע.

יתרה מכך - גם כאשר יש חריגות מחבילה (מנוי של 10 שקלים לחודש)/פעולות שאינן כלולות כמו שיחות לחו"ל באינן בחבילה ו/או רומינג - החיובים הוגנים ולא גורמים לי להתפלץ מעצבים.

נכון להיום - הכל סבבה.

פורסם

הייתי מנוי עסקי של חברת אורנג', לא היה חודש אחד שבו קיבלתי חשבונית המזכירה ולו במקצת את מה שסוכם עם הנציג.

מה היה לנו?

- חבילות תוכן בהטבה, כל חודשיים שלושה הייתי זוכה ל"הטבה".

- חיוב עבור דיבורית לרכב + חיוב עבור SIM כפול שמעולם לא הזמנתי בוטלו רק כעבור 7 תלונות מצדי.

- בתקופת החיוב/זיכוי (בגין המכשירים), עם תוכניות בעלות תשלום קבוע מראש (תיאורטית), פעם היה זיכוי ופעם לא אבל בכל פעם שלא היה זו הייתה טעות מצערת!

- חיובים על קווים שלא היו ולא נבראו.

- טעויות תמימות בנוגע לעלויות החבילות הקיימות ועוד שלל פנינים.

- חיובים עבור תיקונים למרות קיומו של ביטוח תיקונים מלא, עוד טעות מצערת.

- שירות נוראי: חשבונית מסורבלת בכוונה תחילה, זמני המתנה מייגעים, זריקה של הנציגים (סוכם X, בוצע Y) כדרך קבע, בכל פעם שהתלוננתי על ניסיונות הגניבה שלהם (חבילות תוכן בהטבה וכל המצאה אחרת בסגנון) הייתי צריך לוודא ביצוע (לפעמים מספר רב של פעמים).

מאז שעברתי להוט מובייל,

החשבונית פשוטה, ברורה וקבועה! האינטרנט סוף סוף עובד כמו שצריך ונכון לכרגע אין לי תלונות. אני מניח שהמצב בגולן דומה.

אני אישית לא מתכוון להתקרב לחברות הוותיקות.

נ.ב. יש לי הרגשה שגולן טלקום תהיה בעתיד חברת תקשורת משמעותית בא"י.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

באגירה, אני מכיר את נושא הנדידה, וכמובן שהיתה מוגדרת נכון.

הבעיה לא היתה ב-data - זה היה בסדר, אלא דווקא ב-voice - שיחות שלא התקבלו, ניתוקים ואיכות שמע ירודה.

לגבי 012 ו-053 - החשבוניות פשוטות, אין בעיות.

באורנג' במשך 13 שנה היתה לי פעם אחת בעיה של חיובים שגויים בסך פחות מ-10 ש"ח. הבעיה שהיתה לי בחדושיים האחרונים היתה שלי - התבכרר לי שכדי לקבל זיכוי אני צריך לדבר ב-3 ש"ח בחודש (מעבר לחיוב הבסיסי) וכיון שהעברתי את השיחות היוצאות להוט לא הגעתי לסף הזיכוי. עכשיו אני מקפיד להוצי כל חודש 10 דקות שיחה באורנג'. הסיבה שאיני מנייד את הקו היא שאני משתמש בבלאקברי והחברות החדשות לא תומכות בו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאז שעזבתי את סלקום אני "פתאום" משלם פחות, המחיר תמיד אותו הדבר והחשבונית פשוטה ללא שטיקים.

לגבי "שוק חופשי" וכו' - נכון, אנחנו בחרנו לשלם את מה שדרשו פעם, כי לא הייתה שום אופציה אחרת, אלא אם לא רצינו אינטרנט ומכשיר יותר מסובך מסימוני עשן.

נ.ב. במקרה שלי מדובר בהוט, מיותר לציין שמהירות הגלישה ברשת שלהם ושל פלאפון לעומת סלקום - שמיים וארץ.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
באגירה, אני מכיר את נושא הנדידה, וכמובן שהיתה מוגדרת נכון.

הבעיה לא היתה ב-data - זה היה בסדר, אלא דווקא ב-voice - שיחות שלא התקבלו, ניתוקים ואיכות שמע ירודה.

לגבי 012 ו-053 - החשבוניות פשוטות, אין בעיות.

באורנג' במשך 13 שנה היתה לי פעם אחת בעיה של חיובים שגויים בסך פחות מ-10 ש"ח. הבעיה שהיתה לי בחדושיים האחרונים היתה שלי - התבכרר לי שכדי לקבל זיכוי אני צריך לדבר ב-3 ש"ח בחודש (מעבר לחיוב הבסיסי) וכיון שהעברתי את השיחות היוצאות להוט לא הגעתי לסף הזיכוי. עכשיו אני מקפיד להוצי כל חודש 10 דקות שיחה באורנג'. הסיבה שאיני מנייד את הקו היא שאני משתמש בבלאקברי והחברות החדשות לא תומכות בו.

סליחה אבל עם כל הכבוד ההתפלצות הזו שחיוב זיכוי תקבל רק אם תדבר ב3 שח בחודש זה בדיוק השטיקים שמדובר עלייהם בשרשור הזה.

הרי הם לא רוצים להרוויח את שלושת השקלים של השיחות שלך אלא רוצים שתשכח לדבר ואז הם ירוויחו את ה100 שח שהם לא יזכו אותך עלייהם.

זה איך אומרים, כשר אבל מאוד מסריח.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מדובר בחוזה משנת 2011 - כ-15 חודשי לפני שגולן נכנסו לשוק, ואלה היו התנאים המקובלים, אפילו מדובר בתנאים טובים יחסית לאותה תקופה. הבעיה שלי עם אותם 3 שקלים נוצרה כיון שעברתי להוציא שיחות מקו של "הוט" (תוכנית ללא תשלום חודשי קבוע, 10 אג' לדקת שיחה), וסה"כ נכון להיום, כאשר אני מוציא את אותם 3 ש"ח באורנג' סך ההוצאה החודשית שלי על שני הקוים יחד מגיע לסדר גודל של 70 ש"ח, כולל כמות הדקות הרגילה שלי (100-150) וגלישה ללא כל הגבלה. הייתי עובר מזמן לתוכנית אחרת אם המכשיר שלי היה אנדרואיד, אבל יש לי BB שמחייב שירות מיוחד שרק חברות האפ"ס מספקות, ועלות קנית מכשיר חדש עולה בהרבה על החסכון שאשיג בכל ניוד שהוא.

• תוכן חדש...