Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוד שמש

drormik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני יומיים הזמנתי איש מקצוע להחליף דוד שמש בביתי, ללא החלפת הקולט.

בעת ההתקנה המתקין שהוא גם הבעלים של העסק, דרש -70 ש"ח נוספים עבור החלפת צינור המים מהדוד אל הקולט, בטענה שזה לא כלול במחיר החלפת דוד שמש, אלא כלול רק במקרה שמחליפים דוד שמש וקולטים

בנוסף, לא היה מוכן לעשות כלום בנוגע לסידור הבידוד של החשמל שמוביל אל הדוד למרוט שהחוטים חשופים. טען שזה לא נוגע לו

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שתי הנקודות הללו

תודה

פורסם

זה תלוי מה הסיכום שהיה בניכם.

האם אמרת לטכנאי שאתה יודע מה הבעיה ומה שאתה רוצה ממנו זה רק להחליף דוד? אם כן אז לדעתי אין מקום לטענות.

האם הטכנאי נתן קבלה?

פורסם

כמו שכתב קודמי, הכל תלוי במה שסוכם קודם. ואם לא סוכם, הרי שזה לא משהו בלתי סביר שהוא דרש ממך,

אלא 70 שקלים. אם הוא היה רוצה 500 שקל על דבר כזה, זה עניין אחר, אך זה לא המקרה.

לגבי החוטים, אאל"ט, חשמלאי אמור לטפל בזה ולא איש דודים. נכון שיש מקרים שהם עושים את זה כשירות,

אבל רק אם זה משהו נקודתי, שלא דורש התעסקות מיוחדת.

פורסם

בעיה שאני מסכם עם אחד, ואזד מישהו אחר מגיע ואומר שזה לא כלול.

כן, ניתנה חשבונית.

הבעיה האמיתית היא שאין אמון כשמסכמים בע"פ.

המתקינים מעדיפים ככה , כי אז יכולים לעקוץ אותך אחרי ששילמת,וכל דבר שסיכמת עימם מראש יענו לך - "מה פתאום, זה תוספת..."

פורסם

פעם הבאה תפנה אלי, לאבא שלי יש עסק ותיק של דודי שמש והוא משווק מורשה של המותגים הגדולים.

מבטיח שתצא מרוצה :)

פורסם
ביטלה, ראה הודעה פרטית.

כנ"ל (5 תווים)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני תמיד מחליף את הצינור ללא עלות נוספת וגם הייתי מסדר את החשמל. אבל זה אני.

יש כאלו שהצעת המחיר שלהם זולה ואז זו הדרך שלהם להוציא עוד כסף אני לא מוצא בזה טעם לפגם כל עוד לא מפציצים במחיר.

הייתי שמח לדעת איזה דוד וכמה שילמת ואם החליפו לך שסתום ואל חוזר?

פורסם

אלקמינו, אני מבין שאתה מהתחום.

אני מעוניין להחליף דוד בלבד ולהשאיר את הקולט.

על איזה דגם אתה ממליץ ומה טווח המחירים?

עוד טיפים יתקבלו בברכה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני ממליץ על הטוב ביותר והוא גם היקר ביותר כרומגן עלות של כ 2000 ש"ח.

המחיר של הדודים הזולים יותר הוא כ 1500 ש"ח ככה שההבדל לא כזה ענק אם אתה מחלק את זה לאחריות שניתנת.

על דוד רגעל מקבלים 5 שנים אחריות ועל כרומגן 8 שנים.

נכון שהטיפול במאיץ ובגוף חימום יותר יקר מדוד רגיל אבל הם מחזיקים כפול זמן ממאיץ רגיל.

אם הדירה היא דירת מעבר אפשר להתקין דוד של החברות הפרטיות כי 5 שנים הדוד באחריות.

בכל מקרה אין לי דיעה רעה על שום חברה מוכרת של דודים, כולם בסדר רק שיש טובים יותר.

יש כל מיני חברות מדבקה שמהם הייתי ניזהר אני זורק שמות להמחשה אין לי מושג לגבי המוצר.

קרן השמש, מי חום, חם אש, קרנית וכו' הבנתם את הכוונה.

נ.ב

על גג רעפים יש תוספת.

דוד סולארי עןלה הרבה יותר.

עדיף לקחת דוד מצופה אמייל.

פורסם
אני תמיד מחליף את הצינור ללא עלות נוספת וגם הייתי מסדר את החשמל. אבל זה אני.

יש כאלו שהצעת המחיר שלהם זולה ואז זו הדרך שלהם להוציא עוד כסף אני לא מוצא בזה טעם לפגם כל עוד לא מפציצים במחיר.

הייתי שמח לדעת איזה דוד וכמה שילמת ואם החליפו לך שסתום ואל חוזר?

רכשתי דוד מצופה אמייל של נימרוד.

המחיר שסוכם היה 1700, כולל אל-חזור, לחץ וברז כדורי כי דרשתי מראש.

על הצינור שמכניס מים קרים מהדוד אל הקולט הוספתי 70

הוספתי גם 180 על מעמד לא מגולוון, בכדי להגביה את הקולט - למנוע צללית מקולט סמוך.

סה"כ 1950 ש"ח לדוד שמש (ללא קולט)+ שסתומים+מעמד וצינור

אני לא אומר שזה המון. פחות או יותר מחיר ממוצע. מה שחורה לי זה העקיצה על הצינור, ותחושה כללית ש"עושים לי טובה" בגלל ששילמתי 1700 שקל על ההחלפה של הדוד והשסתומים. ושלא רצה אפילו להסתכל על חוטי החשמל, שזה דבר בסיסי. לא ביקשתי שיחליף רק שישים איזה צינור כדי שלא ישארו חשופים

מה שבטוח, על החברה הזו אני לא אמליץ לאיש.

להיפך. כל מי שישאל אותי יקבל ממני אזהרה חמורה שלא להתקרב אליהם.

אגב, ביקשתי שישים בידוד על הצינור שחוזר מהקולט אל הדוד, ושאלתי אם זה לא מסייע גם להגן על הצינור משמש וגשם, והוא אמר שצינור פלסטיק לא צריך בידוד .

אני לא יודע מה התקן, אך התחושה שלי - שמדובר בהתקמצנות נוספת.

פורסם

לגביי הבידוד המתקין צודק בדרך כלל לא שמים על הפלסטיק רק על הנחושת.

לגביי המחיר ראה מה שכתבתי לגביי הכרומגן היית משלם עוד 200 ש"ח ומקבל את המרצדס של הדודים.

פורסם
דוד סולארי עןלה הרבה יותר.

בלבלת אותי, האם לא כל הדודים סולארים?

כיום יש לי דוד שמתחמם מהקולט עם אפשרות לחימום חשמלי, זה לא דוד סולארי?

במידה וכן, האם הוא יעלה יותר מ2000 ש"ח?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני וחבר החלפנו את הדוד לבד..

קנינו דוד של ירדן בכפר קאסם ב 600 ש"ח, נעזרנו ב 2 חברים "בריאים" כדי להעלות את הדוד על הגג (הוא לא ממש כבד, בערך 30-35 קילו, אבל לעלות לגג יותר קשה מסתם להרים), והתקנו אותו כולל החלפה של הצינורות.

עלה לנו 600 ש"ח הדוד, ועוד 100 צינורות PVC (או איך שלא קוראים לצינורות הכחולים).

סה"כ לא משהו מסובך (יש דברים לדעת, אבל חיפוש קל ב YOUTUBE יראה בדיוק מה צריך לעשות)

בוצע לפני שנה בערך - מתפקד בצורה מעולה.

פורסם

אכן הדודים של כרומגן הם הטובים ביותר כיום בשוק, אמנם הם היקרים ביותר אבל מניסיון של שנים הם מחזיקים בדרך כלל כמה שנים יותר מדוד פשוט(וגם מקבלים אחריות של 8 שנים).

אקסודוס, מערכת סולארית נקראת גם מחליף חום וזה עובד בשיטה קצת שונה:

http://chromagen.co.il/water%20tanks

בכל מקרה, אני מצרף את הדף שלי ברשת:

http://karney-hen.com/

• תוכן חדש...