Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ח'ברה....שבוע טוב

קצת עזרה...מישהו מכיר את הדגם AUDI A4 גרסת ה-S line ??

אז השאלה היא פשוטה...יש לה עוד שם?רשמי יותר?נרדף?

כי אולי מתוך 15 דגמים שונים של A4 בספר המחירון של לוי יצחק

אין שום איזכור של ה-S line בשמו

תודה יום טוב חברים =]

פורסם

S LINE זו רמת גימור ולא תת דגם.

כלומר יכול להיות A4 1.8 אס ליין, גם A4 2.0 אס ליין ולצורך העניין יש גם A3 אס ליין וכ'.

לעניות דעתי זו רמת הגימור הגבוה ביותר בדגם הנ"ל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בטח שזה הבדל גם ברמת הגימור גם בתוספות בפנים הרכב ומחוץ לרכב....

כמה שאלות מה הם ההבדלים ובכל זאת איך אני מוצא את הדגם הזה במחירונים?מאגרי חיפוש?

יש A4 B7,B6,C6 מה כל אחד אומר?ה-S LINE יש לה צורה שונה טמבונים שונים אבזור נוסף

ואין לי מושג איך אני מוצא אותן במאגרי חיפוש וכו' תודה שוב

http://home.comcast.net/~rbellucci/pics/nate/IMG_0074.JPG

http://l.yimg.com/g/images/spaceout.gif

מי שמכיר את A4 הרגילה יזהה תהבדל ישר

פורסם

כפי שציינו קודמיי S-Line זו חבילת גימור שקיימת בכל דגמי אודי.

ניתן לייבא טמבונים וחצאיות של גרסת S-Line, או אפילו של גרסת S מלאה (S4) ולהרכיב על רכב רגיל. מדובר בתענוג יקר מאוד.

אני יבאתי בעצמי חצאיות צד של S3. הסיפור עלה לי בערך 8500 ש"ח כולל מיסים, צביעה והתקנה. הצעת מחיר שקיבלתי מצמפיון היתה באזור ה-16000 ש"ח. טמבונים של A4 יכולים בקלות לעלות סכום דומה אם לא יותר.

לדעתי עדיף לחפש רכב כזה ביד 2. אין הרבה S-Line בישראל, אבל בהחלט ניתן לראות כאלה מפעם לפעם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...