Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי סיאט איביזה 2012, ואני צריך להחליף צמיג מקדימה (היה פנצ'ר -> המשך נסיעה -> שחיקה של הצמיג).

הצמיג שהיה הוא BridgeStone 185/60R15 דגם B250.

מבדיקה שעשיתי עולה שהצמיג הזה די יקר (קיבלתי הצעה ב520 ש"ח)

בפנצ'ריה אחרת הציעו לי צמיג של חברה אחרת ב400 (לא זוכר את השם אבל חברה יחסית מוכרת)

בכל אופן השאלה שלי היא האם אני יכול לשים צמיג אחר מאשר מה שהיה או עדיף להשקיע עוד קצת וללכת על בטוח?

שמעתי ממישהו שאני אמור להחליף את 2 הצמיגים מקדימה אם אני מחליף לצמיג אחר.

עד כמה זה משמעותי? (מבחינה בטיחותית כמובן)

פורסם

עדיף לך שעל כל סרן, יהיו צמיגים זהים.

השאלה היא מה מצב הצמיג הנוסף על הסרן הקדמי, ומה מצב הצמיג הרזרבי (אולי ניתן להרכיב את הרזרבי לשימוש, ולרכוש צמיג שאותו תשים כ"גלגל ספיי " ?).

כמה ק"מ הרכב עבר ?

alfa 156 2.5.

פורסם

משמעותי.

צמיגים מחליפים בזוגות, לא בבודדים. אם הרכב היה חדש יותר אולי היה אפשר להחליף צמיג בודד ולשים דגם זהה לזה שהגיע מקורי עם הרכב, אבל ברכב בן שנה פלוס זה לא מומלץ.

זוג צמיגים סבירים במידה הזאת צריך לעלות משהו כמו 700₪. בשביל כמה שקלים נוספים אל תסתכן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם הצמיג הרזרבי הוא בגודל מלא?

במידה וכן הייתי מעביר אותו קדימה, רוכש צמיג זהה חדש ואת זה המשומש מעביר לרזרבי. נשמע כמו הפשרה הטובה ביותר בין עלות לתועלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...