Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש הבא אני מתכנן טיפול מקיף (יש לי קודם לבצע צביעה קלה בטמבון הקדמי ובכנף האחורית), אגב המלצה לפחח/צבעי איכותי במחיר שפוי אשמח לקבל גם כן.

איזה מהאוטמים הקיימים בשוק יחזיק מעמד לתקופה הארוכה ביותר? ומה טווח המחירים? (אין בעיה להזמין מחול)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Opticoat 2.0 אמור להחזיק שנים

אופטי קוט הוא לא אוטם צבע, הוא שכבת הגנה הנקראת באנגלית ( COATING ).

לא הייתי ממליץ לכל בן אדם רגיל פשוט למרוח אופטי קוט, כי חובה לעשות פוליש מתקדם לפניי ( כתוב גם על המזרק ).

זה לא דבר פשוט ופה כבר נכנסים לדברים מסובכים ומתקדמים.

אוטם צבע טוב? אני משתמש בחברה שנקראת POLISH ANGEL בשביל אוטם צבע, הכל עבודת יד...

אבל לא חובה לשלם כל כך הרבה, יש גם הרבה ביקורות טובות על JET SEAL של קימיקל גייז.

בשביל מכוניות שחורות BLACK LIGHT גם מצויין ונותן תוצאה מצויינת...

אם אתה הולך על דברים מחו"ל, יש חברת מדבקה שאני מאוד אוהב את האוטם שלהם שנקרא DEEP GLOSS PAINT SEALANT של חברת WOLFGANG... שנותן הגנה מצוייייינת, ובנוסף נראה מדהים על כל צבע.

עוד שאלות? עוד ידע? תשאל אני פה כדי לענות.

פורסם
אופטי קוט הוא לא אוטם צבע, הוא שכבת הגנה הנקראת באנגלית ( COATING ).

לא הייתי ממליץ לכל בן אדם רגיל פשוט למרוח אופטי קוט, כי חובה לעשות פוליש מתקדם לפניי ( כתוב גם על המזרק ).

זה לא דבר פשוט ופה כבר נכנסים לדברים מסובכים ומתקדמים.

אוטם צבע טוב? אני משתמש בחברה שנקראת POLISH ANGEL בשביל אוטם צבע, הכל עבודת יד...

אבל לא חובה לשלם כל כך הרבה, יש גם הרבה ביקורות טובות על JET SEAL של קימיקל גייז.

בשביל מכוניות שחורות BLACK LIGHT גם מצויין ונותן תוצאה מצויינת...

אם אתה הולך על דברים מחו"ל, יש חברת מדבקה שאני מאוד אוהב את האוטם שלהם שנקרא DEEP GLOSS PAINT SEALANT של חברת WOLFGANG... שנותן הגנה מצוייייינת, ובנוסף נראה מדהים על כל צבע.

עוד שאלות? עוד ידע? תשאל אני פה כדי לענות.

יש לציין ש WOLFGANG DEEP GLOASS PAINT SEALANT תואם ל power lock של מנזרה.

פורסם

ממליץ על jet seal לאחר 3 שכבות ועוד מעט חודש וחצי על הרכב, והוא פשוט מחזיק מעמד מעולה. קל מאוד לשטוף את הרכב שום דבר לא נדבק(גם יתושים שבעבר היו נמרחים לי על כל הפגוש יורדים בקלות) והמים מחליקים על הרכב ולא נדבקים.

בקיצור מאוד מומלץ.

פורסם
חודש הבא אני מתכנן טיפול מקיף (יש לי קודם לבצע צביעה קלה בטמבון הקדמי ובכנף האחורית), אגב המלצה לפחח/צבעי איכותי במחיר שפוי אשמח לקבל גם כן.

איזה מהאוטמים הקיימים בשוק יחזיק מעמד לתקופה הארוכה ביותר? ומה טווח המחירים? (אין בעיה להזמין מחול)

finishkare-1000p-hi-temp-sealant

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/finishkare-1000p-hi-temp-sealant/prod_589.html

את התודה תשמור לעוד חצי שנה שזה בערך הזמן שבו תצטרך לחדש את המוצר הזה. (אתה תראה שאתה עוד תודה לי)

מוצר מעולה שמוכיח את עצמו שנים רבות! בנוסף הוא מעניק מראה רטוב טוב יותר מהאוטמים האחרים שקיימים בשוק.

לא מכיר את jetseal מעבר לביקורות ברשת אבל הנה לך שרשור שמומלץ לך לקרוא לפני שתחליט

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=280049&highlight=prima+amigo

ועוד אחד.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=131048&highlight=FK1000p

במידה והתעצלת לקרוא (מקווה שלא) אני אסכם ואומר שכמעט 90% מהאנשים שם העדיפו את p1000 על פני הjetseal

אלו הן חוות הדעת של חובבי הדיטיילינג באחד הפורומים הפופולריים ביותר בתחום. תקרא אחת אחת.

בנוסף המוצר הזה הוא בפירוש הכי זול ביחס של תמורה למחיר, אתה מקבל קופסא ענקיתתתת של חצי קילו בערך (פחות)

הוא יוצא 140 ש"ח כולל השילוח לארץ.

2 שכבות של המוצר הזה ואתה תשן בשקט.

בנוסף הוא ידוע כמוצר שעמיד בפני טמפרטורות חזקות (רלוונטי לקיץ שלנו)

עריכה

manzerna power lock וה-jetseal עולים בארץ 190ש"ח ללא משלוח, כולל משלוח זה יקפוץ למחיר של 210 ש"ח- 220 ש"ח.

העמידות של שניהם לא עולה על העמידות של ה p1000.

ושלא תחשוב שהם מוצרים רעים! הם מצויינים ונחשבים מוצרי דגל, אני עצמי קניתי לפני שנה בערך את הpower lock והוא אכן מעולה ואם המחירים היו זהים אז הייתי אומר תבחר Power lock (לא כי הוא טוב יותר אלא כי הוא נגיש יותר והמחיר זהה). אבל בהינתן מחירים של 220 ש"ח ה p1000 לדעתי משתלם ובגדול.

2013-05-16 22.10.16 (Custom).jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

איך מיישמים חומרים על רכב? הנה משהוא קל:

1. שטיפה

2. פלסטלינה ( חובה )

3. פוליש קומפאונד

4. פוליש

5. פוליש סיום

6. גלייז ( לא חובה, לא כזה חשוב )

7. אוטם צבע

8. ווקס

9. ספריי ווקס

10. ספריי דיטיילר

ככה ולא בשום צורה אחרת.

פורסם

גל חביבי לדעתי הלכת קצת רחוק מדי.

אני רואה שאתה מבין עניין אבל הרשימה שכתבת כאן לא תיושם עלידי רוב האנשים כאן.

אני בטוח שניתן לקבל תוצאות מעולות עלידי פלסטלינה, פוליש, סילנט.

הכל שאלה של השקעה והאם זה שווה אותה לדעתי.

אני מוכן לעבור על כל הרשימה הזאת אבל האם היא תיתן לי תוצאה פי 3 טובה יותר מאשר 3המוצרים שכתבתי? קשה לי להאמין.

דרך אגב מאיפה הידע הנרחב? מהפורומים או שאתה עובד בתחום?

פורסם

ממליץ על wolf hard body.

אוטם מעולה קל ליישום נראה מעולה.

אמור להיות עמיד מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ממליץ על wolf hard body.

אוטם מעולה קל ליישום נראה מעולה.

אמור להיות עמיד מאוד.

כמה עמיד? על פי היצרן

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מחזק את התגובה של Kenworth לגבי הP1000.

מחזיק חודשים, עמיד בחום (טוב לג'אנטים), חסכוני ויספיק לשנים, והכי חשוב - נותן ברק ועומק לצבע, ממש כמ וווקס.

אני משתמש במוצר כבר חצי שנה וכל פעם מופתע מחדש.

פורסם

גם collonite 476 עמיד חוגדים רבים עד שנה וזה מהמון ביקורות בפורומים.

אצלי הוא על הרכב כחצי שנה ועדיין מחזיק מעמד מצויין.

תמורה מצויינת למחיר.

פורסם

אם אני רוצה ליישם אוטם צבע לרכב החדש שלי - אני יכול להסתפק בפלסטלינה ואח"כ אוטם צבע?

בחיים לא עשיתי את זה וחשבתי להתחיל בזול (פלסטלינה 3M ואוטם במחיר שפוי).

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...