Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה האוטם הראשון שאני עובד איתו, קניתי אותו כי הוא פשוט מאד ליישום, ואין צורך לבאפינג הורדה, אלא אם כן יש קטע קטן של שכבה מעט עבה.

עד עכשיו הוא פנטסטי. בקשר לפחת, אני מרסס 2-3 שפריצים לכל חלק, ו2-3 שפריצים רק בהתחלה על האפליקטור. סיימתי את כל הסוויפט ונראה שכמעט לא הלך חומר בבקבוקון. אין לי מקור להשוואה לאוטמים אחרים, אבל הפחת שלו יחסית אפסי, צריך ממש מעט לכל הרכב. שראיתי סרטונים ביוטיוב של אוטמים אחרים, וראיתי כמה שמים שם, ואם ככה באמת עובדים בפועל, נראה שהבקבוקון הזה ישאר הרבה אחרי אוטמים אחרים, משחתיים וגדולים ככל שיהיו. שהוא יגמר אעבור לאוטם שהמלצת עם הכריש (F1000?), ותהיה לי אינדיקציה להשוואה.

אני מכיר את האופטי סיל וכבר יצא לי ליישם אותו על רכב חדש של קרוב משפחה. אכן החומר קל מאוד וידידותי לחסרי ניסיון יותר מהרבה חומרים אחרים.

הביקורת שלי הייתה לגבי חומרים שצריך לרסס אותם ובכך מאבדים מן החומר ואותם לא ארכוש ככל הנראה,אין לי שום דבר מיוחד נגד אופטי סיל.

דרך אגב.. ברוח האוטמים שמרחפת לאחרונה רציתי להעזר בחברנו ב UK כפי שאני תמיד עושה היות ושם התחום הרבה יותר מפותח מאצלנו ושאלתי אותם איזה אוטם יהיה הטוב ביותר מבין רשימה שהגדרתי מראש.

הרשימה כללה את האוטמים הנפוצים בארצנו ובנוסף את הFK1000P

זאת הרשימה שננתי להם

1.FK1000p

2.Jetseal 109

3.Manzerna Power Lock

4.Opti Seal

5.Auto Finish Mirror Gloss Sealant

6.Meguiar's Synthetic Sealant 2.0

יש לכם הימור מי לקח?

אלה הם רוב האוטמים המפורסמים שיש בארץ (יש עוד אחד לדעתי של דודו גוייס וגם אלטר מוכר אוטמים של polishangel ושל nanolex אבל הם פחות נגישים לכלל האוכלוסייה) מוצרים טובים שכולנו מכירים.

הסקר פורסם רק אתמול

אבל תוצאותיו חד משמעיות לחלוטין!! תראו לבד ותתרשמו

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?p=4112118#post4112118

עד כה השתתפו בסקר הזה 44 אנשים

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו בכל תחום אחר, כנראה שאוטם איכותי לא חייב להיות באריזה נוצצת.

אמת וזו הסיבה היחידה שהאוטם הזה מככב כבר שנים. בלי פרסומות בלי שיווק אגריסיבי, בלי להיות ספונסרים של תערוכות גדולות בתחום הרכב , בלי כל הבולשיט הזה מסביב.

אפילו האתר שלהם מעפן כבר שנים.. הדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה אוטם טוב.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

שים לב לתגובה 5.

וגם היא, כמובן שאינה מייצגת.

סקרים הם סקרים.

האם אתה יכול להגיד מי המשיבים, מה ניסיונם ומה האובייקטיביות שלהם?

בכל מקרה - התוצאה משקפת את מה שאתה ממליץ זה מכבר. nice!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
דימה נדיר שאני לא מסכים איתך, אבל אופטי סיל הוא בהחלט לא למתחילים, הוא לעצלנים :lol:

:lol: אם מסתכלים על תמונות של הרכב שלך אופציית העצלן לא באה בחשבון! ראיתי בחיי רכבים של עצלנים, שלך לא כזה.

אתה צודק אבל לגבי האוטם יוסי, התכוונתי שהוא הרבה יותר פשוט ואף סלחן מאוטמים אחרים שדורשים buffing רציני. במוצר הזה לא צריך להשקיע הרבה בניגוב הסופי ולפי מה שהבנתי יש אנשים שבכלל לא מנגבים ונותנים לחומר להתנדף. אין לי ספק שהמוצר הזה ממש טוב אני סתם מתמרר שחלק מהחומר מרוסס לאוויר ולא מגיע למרכב.

האמת שהאריזה נראית כמו של טונה זולה :lol:, כרגע אני מחפש מוצר נוסף להזמין על הדרך, יש המלצות?

האריזה זהה לפחית צבע, את המכסה ניתן לפתוח בכוח עם מברג בלבד.

שים לב לתגובה 5.

וגם היא, כמובן שאינה מייצגת.

סקרים הם סקרים.

האם אתה יכול להגיד מי המשיבים, מה ניסיונם ומה האובייקטיביות שלהם?

בכל מקרה - התוצאה משקפת את מה שאתה ממליץ זה מכבר. nice!

ראיתי את תגובה 5, וואלה שחקת אותה עם האוטם שלך...

המשיבים לעניות דעתי הם חובבי דיטיילינג שונים, לרובם יש יותר ניסיון ממה שיש לחברה בפורום שלנו מכיוון ששם הענף הזה הרבה יותר מפותח ככה שיוצא שהחובב דיטיילינג הממוצע מנסה בקריירה שלו הרבה יותר מ אוטם אחד או שניים.

את החברה הזו לא מפרסמים בשום מקום ואני סבור שאין מה לחשוש לגבי האובייקטיביות שלהם. הייתי יותר חושש מפרסומות סמויות בפורום שלנו. (אין לי ספק ששורצים פה כמה וכמה בעלי אינטרס שמפארים סחורה מסוימת בצורה שיטתית). למרות שהמנהלים מנסים למנוע זאת.

כמובן שיש לקחת את הסקר הזה ועוד רבים בערבון מוגבל, אבל אני תמיד אוהב לעזר ב "מוח הכוורת" וכשאני רואה סקרים שונים ושרשורים רבים שכבר שנים מפארים את היכולות של מוצר מסוים כנראה שיש דברים בגו.

פורסם

מסכים איתך. אנשים צריכים להזהר משטיפות מוח, ישירות או עקיפות.

לא פעם הדברים הטובים מיוחצנים גרוע ומוצרים ממוצעים מיוחצנים מצויין. בכל תחום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מצד שני, גם בחו"ל יש תנאי מזג אוויר שונים ולכן הם רואים השפעות שונות של החומרים על הרכבים שלהם וכמובן עמידות לזמן שונה, אנחנו צריכים לעשות בדיקות כאן בארץ ולראות מה הכי טוב למזג אוויר שלנו, במיוחד בימים הקרבים שיש רכבים שעומדים כל היום בשמש הקופחת

פורסם
מצד שני, גם בחו"ל יש תנאי מזג אוויר שונים ולכן הם רואים השפעות שונות של החומרים על הרכבים שלהם וכמובן עמידות לזמן שונה, אנחנו צריכים לעשות בדיקות כאן בארץ ולראות מה הכי טוב למזג אוויר שלנו, במיוחד בימים הקרבים שיש רכבים שעומדים כל היום בשמש הקופחת

קח בחשבון שהגשם החומצי והקור העז ששורר באירופה טומן בחובו נזקים גדלים בהרבה מהשמש שלנו.

זה לפחות הרום שאני קבלתי.

תוסיף לזה את כמויות המלח שמפזרים על הכביש בארופה....

פורסם

לגבי המלח אני קורא בהמון פורומים שזה פשוט אוכל את השלדה בתחתית הרכב, הכל מחליד ומהר מאוד גם מתחיל להתפורר, בגלל זה גם אין שם רכבים ישנים יותר מידי

פורסם

דרך אגב אם תקראו טוב בפורומים בהשוואה מול המון וואקסים ואוטמים הקולינייט לוקח מבחינת העמידות שלו, על המראה ניתן להתווכח.

גם ה 476 וגם ה 1000p נותנים תמורה מצויינת למחיר ומחזיקים מעמד יותר טוב מרוב הסילנטים והוואקסים המודרנים.

• תוכן חדש...