Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אני רוצה ליישם אוטם צבע לרכב החדש שלי - אני יכול להסתפק בפלסטלינה ואח"כ אוטם צבע?

בחיים לא עשיתי את זה וחשבתי להתחיל בזול (פלסטלינה 3M ואוטם במחיר שפוי).

מה אתם אומרים?

בוודאי,הרי לא כל רכב דורש פוליש,יש אמצעים עדינים יותר ליישום לפני הOPTI COAT או כל שכבה מגנה אחרת.

מה שמאד חשוב זה שהצבע יהיה מחוטא משומנים/זיהומים אחרים בצבע,כדי שתהיה "התקשרות" טובה בין האוטם לצבע.

פורסם

אגב אוטם, מתברר שאופטימום גילו שניתן להשתמש באופטיסיל שלהם תוך כדי ייבוש, וליישם על מיקרופייבר שהרכב עוד רטוב (לאטום תוך כדי ייבוש.)

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
finishkare-1000p-hi-temp-sealant

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/finishkare-1000p-hi-temp-sealant/prod_589.html

את התודה תשמור לעוד חצי שנה שזה בערך הזמן שבו תצטרך לחדש את המוצר הזה. (אתה תראה שאתה עוד תודה לי)

מוצר מעולה שמוכיח את עצמו שנים רבות! בנוסף הוא מעניק מראה רטוב טוב יותר מהאוטמים האחרים שקיימים בשוק.

לא מכיר את jetseal מעבר לביקורות ברשת אבל הנה לך שרשור שמומלץ לך לקרוא לפני שתחליט

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=280049&highlight=prima+amigo

ועוד אחד.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=131048&highlight=FK1000p

במידה והתעצלת לקרוא (מקווה שלא) אני אסכם ואומר שכמעט 90% מהאנשים שם העדיפו את p1000 על פני הjetseal

אלו הן חוות הדעת של חובבי הדיטיילינג באחד הפורומים הפופולריים ביותר בתחום. תקרא אחת אחת.

בנוסף המוצר הזה הוא בפירוש הכי זול ביחס של תמורה למחיר, אתה מקבל קופסא ענקיתתתת של חצי קילו בערך (פחות)

הוא יוצא 140 ש"ח כולל השילוח לארץ.

2 שכבות של המוצר הזה ואתה תשן בשקט.

בנוסף הוא ידוע כמוצר שעמיד בפני טמפרטורות חזקות (רלוונטי לקיץ שלנו)

עריכה

manzerna power lock וה-jetseal עולים בארץ 190ש"ח ללא משלוח, כולל משלוח זה יקפוץ למחיר של 210 ש"ח- 220 ש"ח.

העמידות של שניהם לא עולה על העמידות של ה p1000.

ושלא תחשוב שהם מוצרים רעים! הם מצויינים ונחשבים מוצרי דגל, אני עצמי קניתי לפני שנה בערך את הpower lock והוא אכן מעולה ואם המחירים היו זהים אז הייתי אומר תבחר Power lock (לא כי הוא טוב יותר אלא כי הוא נגיש יותר והמחיר זהה). אבל בהינתן מחירים של 220 ש"ח ה p1000 לדעתי משתלם ובגדול.

איזה גלייז יכול להשתלב עם p 1000 ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
דרך אגב, מוכרים את 1000p בארץ?

לא

קניתי ממוכר באייבי בשם into detail הוא כבר לא שולח לארץ וטוב שכך 44 יום המתנתי לחבילה מאנגליה ואפס מענה מצידו

ניתן להזמין מcyc

קשה באימונים קל בים

פורסם

קודם כל המון תודה לכולם, הP1000 מקבל שבחים , לא הבנתי רק את התגובה של גל ששון שרשם שהOPTI COAT אינו אוטם צבע אלא שכבת הגנה, מה ההבדל?

ואגב, למישהו יש המלצה על פחח\צבעי?

פורסם
לא

קניתי ממוכר באייבי בשם into detail הוא כבר לא שולח לארץ וטוב שכך 44 יום המתנתי לחבילה מאנגליה ואפס מענה מצידו

ניתן להזמין מcyc

איבי סגרו את החנות של הבחור הזה..

קודם כל המון תודה לכולם, הP1000 מקבל שבחים , לא הבנתי רק את התגובה של גל ששון שרשם שהOPTI COAT אינו אוטם צבע אלא שכבת הגנה, מה ההבדל?

משחקי מילים חסרי משמעות, מיישמים את המוצר כמו אוטמים אחרים, הוא מספק הגנה איכותית לאורך זמן רב. הוא אוטם צבע. חדשני ואיכותי מאחרים אבל עדיין סוג של אוטם צבע.

אגב אוטם, מתברר שאופטימום גילו שניתן להשתמש באופטיסיל שלהם תוך כדי ייבוש, וליישם על מיקרופייבר שהרכב עוד רטוב (לאטום תוך כדי ייבוש.)

בחיים לא אשקיע את כספי עובר מוצרים כמו אופטי סיל שעובדים על ריסוס, חצי מהחומר מתפזר באוויר ויוצא שאתה משלם על 100% חומר אבל בפועל מנצל הרבה פחות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
משחקי מילים חסרי משמעות, מיישמים את המוצר כמו אוטמים אחרים, הוא מספק הגנה איכותית לאורך זמן רב. הוא אוטם צבע. חדשני ואיכותי מאחרים אבל עדיין סוג של אוטם צבע.

לפי מה שקראתי, מדובר בחומר שההתחברות הכימית שלו לצבע טובה וחזקה מאשר הלכה שעל צבע הרכב ומחזיקה שנים, מה שמסביר את הצורך בפוליש מקדים. אז אולי בכל זאת מדובר ביותר מאשר "עוד" אוטם צבע ?

פורסם
לפי מה שקראתי, מדובר בחומר שההתחברות הכימית שלו לצבע טובה וחזקה מאשר הלכה שעל צבע הרכב ומחזיקה שנים, מה שמסביר את הצורך בפוליש מקדים. אז אולי בכל זאת מדובר ביותר מאשר "עוד" אוטם צבע ?

לא נאמר "עוד" אוטם בשום מקום. מדובר באוטם מהטובים ביותר שקיימים. אוטם אשר הוכיח עמידות ארוכה מאוד.

גם אוטמים שמחזיקים חצי שנה או שלושה חודשים כמובן שעל מנת שיתחברו בצורה הטובה ביותר צריך להכין את הרכב ואולי גם לעשות פוליש.

אני אחדד שוב ואומר שלדעתי זה לא סתם אוטם, זה אוטם מטורף.. פשוט זה לא משנה לי כיצד מכנים אותו, אוטם צבע, שכבת הגנה, או צב צבי צבי הנינג'ה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

במידה ואני לא עושה פוליש אלה רק פסטלינה ,גלייז ואת ה-P1000 ,איזה גלייז כדאי להשתמש ?

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
במידה ואני לא עושה פוליש אלה רק פסטלינה ,גלייז ואת ה-P1000 ,איזה גלייז כדאי להשתמש ?

תבדוק באתר http://www.detailingworld.co.uk פשוט תריץ חיפוש למילה FK1000p ותמצא שרשורים רלוונטיים.

יותר טוב אפילו לעשות הרשמה זריזה לאתר ולשאול מה הגלייז הטוב ביותר לאוטם הזה.

מניסיוני עם הגלייז (היחידי שניסיתי) prima amigo הוא עובד מצויין עם הFK1000p. וגם עם manzerna PL

בחול זה נחשב דרך אגב שילוב אולטימטיבי Power lock+prima amigo

פורסם
תבדוק באתר http://www.detailingworld.co.uk פשוט תריץ חיפוש למילה FK1000p ותמצא שרשורים רלוונטיים.

יותר טוב אפילו לעשות הרשמה זריזה לאתר ולשאול מה הגלייז הטוב ביותר לאוטם הזה.

מניסיוני עם הגלייז (היחידי שניסיתי) prima amigo הוא עובד מצויין עם הFK1000p. וגם עם manzerna PL

בחול זה נחשב דרך אגב שילוב אולטימטיבי Power lock+prima amigo

תודה :-)

אם אני אזמין את ה-P1000 ואת ה-prima amigo ,יש לך המלצה לפדים או ספוגים ליישום המוצרים האלו ?

פורסם

בחיים לא אשקיע את כספי עובר מוצרים כמו אופטי סיל שעובדים על ריסוס, חצי מהחומר מתפזר באוויר ויוצא שאתה משלם על 100% חומר אבל בפועל מנצל הרבה פחות.

אתה מרסס ישירות על הספוג ליישום האוטם ואז מעביר את הספוג על האזור המבוקש ברכב, לא חייב לרסס ישירות על הרכב וככה כל הרסס יעלם באוויר, חוץ מזה שלאוטם הזה יש ביקורות מצויינות והכי חשוב הוא מאוד קל ליישום למתחילים..

פורסם

זה האוטם הראשון שאני עובד איתו, קניתי אותו כי הוא פשוט מאד ליישום, ואין צורך לבאפינג הורדה, אלא אם כן יש קטע קטן של שכבה מעט עבה.

עד עכשיו הוא פנטסטי. בקשר לפחת, אני מרסס 2-3 שפריצים לכל חלק, ו2-3 שפריצים רק בהתחלה על האפליקטור. סיימתי את כל הסוויפט ונראה שכמעט לא הלך חומר בבקבוקון. אין לי מקור להשוואה לאוטמים אחרים, אבל הפחת שלו יחסית אפסי, צריך ממש מעט לכל הרכב. שראיתי סרטונים ביוטיוב של אוטמים אחרים, וראיתי כמה שמים שם, ואם ככה באמת עובדים בפועל, נראה שהבקבוקון הזה ישאר הרבה אחרי אוטמים אחרים, משחתיים וגדולים ככל שיהיו. שהוא יגמר אעבור לאוטם שהמלצת עם הכריש (F1000?), ותהיה לי אינדיקציה להשוואה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...