Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הוא מחפש דברים מעניינים לזרוק למקפיא כדי להתפנק עליהם מאוחר יותר.

כרגע סחבק זרק חטיף סניקרס, יש עוד הצעות?

Gn'f'R

פורסם

אננס טרי לא מתאים למי שקצר במרשרשים.

תבדוק אם מוכרים עדיין קרמבו וזרוק למקפיא.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גביע יוגורט כלשהו - לערבב עם חתיכות של שוקולד באיזה כלי ולשים במקפיא.

גם עוגיות אוראו קפואות טעימות יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי זה אותו אדון סחבק ולמה הוא לא יכול לשאול בעצמו? רבאק, עד כמה אפשר להיות עצלניים?

(:))

קוביות קרח זה ה-דבר לאלו שרוצים להתקרר ומתקמצנים על הגלידה. בשביל הכלבה שלי, זו חגיגה אמיתית :).

פורסם
גביע יוגורט כלשהו

יוגורט קופא לגוש קשה. אבל אם מערבבים אותו (מומלץ - הגביע ה"משפחתי" של פרילי) קודם עם כמות נכבדת של אבקת סוכר ויוצקים לתבניות קרחונים, מתקבל קרחון יוגורט מצויין במרקם הנכון.

כלכלית, גלידה זולה (למשל פלדמן) בחנות זולה תצא יותר זולה מרוב המתכונים פה (כ-15 ש"ח ל- 1.3 ליטר).

:turn-l:
פורסם
כשאתה רושם כזה דבר, רצוי שתצרף הסבר.

אני מסכים איתך. אבל אין לי ביסוס לעניין אז הלכתי על הצד הבטוח.

הבנתי מהווטרינר שזה לא בריא להם.

עריכה:

בדקתי קצת בגוגל "dogs and ice cubes", וגם בעברית- "כלבים וקוביות קרח", הדעות חלוקות לכאן ולכאן.

פורסם

מים בטמפרטורה "קיצונית".

כמו שלא תחשוב לתת לכלב מים רותחים, או אפילו תה.

אבל שוב, הדעות חלוקות.

פורסם

אם זה זה לא בקטע כימי (החומר עצמו, כאמור מים), אז אני משער שזה משהו שקשור למצב הצבירה, כלומר לקור. יכול להיות שהקובייה הקרה פוגעת בחלקים מסויימים בלשון/פה הכלב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מי זה אותו אדון סחבק ולמה הוא לא יכול לשאול בעצמו? :).

אדון סחבק מתבייש להחשף,

הוא נזרק מפורום "הלו ארטיק, אני הולך! "

כל קשר בינו למציאות מקרי לחלוטין.

Gn'f'R

• תוכן חדש...