Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי הרגשה שכל מי שמנסה להגן על נהג המונית או אפילו "לא לוקח צד", קשור באיזשהו אופן למשפחה הזאת. לא רואה סיבה אחרת לעיוורון כזה.

עם השנים לומדים שלכל מטבע ישנם 2 צדדים.

ההתנהגות של נהג המונית עבריינית וכנראה גם לא מידתית, אבל מה גרם לו להתנהג כפי שנהג יודעים באמת רק הוא ופותח השרשור. זה לא חוכמה לשמוע את כל הסיפור רק מצד אחד.

שיהיה ברור, אני לא מכיר אף אחד מהצדדים שמעורבים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההתנהגות של נהג המונית עבריינית וכנראה גם לא מידתית, אבל מה גרם לו להתנהג כפי שנהג יודעים באמת רק הוא ופותח השרשור. זה לא חוכמה לשמוע את כל הסיפור רק מצד אחד.

מה נראה לך שקרה? אולי נניח את האפשרות שהוא אנס את הילדים שלו כי אין צילום ארוך יותר? אני פשוט רוצה לשמוע תיאוריה הגיונית אחת שתצדיק את הרמיזות ש"יש משהו חשוב שאנחנו לא יודעים". הדבר הכי גרוע שפותח השרשור היה יכול לעשות זה לחתוך אותו. לפי התנהגותו של נהג המונית והתגובות של אשתו, אפשר להסיק בביטחון שלא קרה דבר שדורש מאיתנו להסתכל על שני צידי המטבע. זה פשוט לא משנה.

פורסם

מדובר כאן באיש ציבור. באדם שמשרת את הציבור. ככזה, פות"ש היה יכול גם לחתוך אותו 3 פעמים, גם להגיד לו לך תזדיין 7 פעמים ולעשות לו תנועות מגונות 20 פעמים וזה עדיין לא יצדיק את התנהגות כזו של עובד ציבור. כשעל אבא שלי ירקו ללא סיבה (נהג אוטובוס) הוא המשיך לנהוג עם סמוכטה על הפנים, ולא בגלל פחד. (בסופו של דבר הוא סגר את דלתות האוטובוס והזמין משטרה- הבחור נכנס למעצר).

כמו כן, תלמדו להסתכל קצת מבחינה הגיונית. אתם באמת חושבים שאם פות"ש חשב אפילו שהוא אשם במשהו הכי קטן הוא היה מתחיל להקליט את האירוע? לא נראה לי. כשהוא אומר לו "לך תזדיין"- (סליחה פות"ש, זה לטובתך)- לא שומעים שמדובר באדם מפוחד שלא הבין מה נפל עליו פתאום?

חובת ההוכחה היא על התובע. במקרה הזה, לפות"ש יש הוכחות מעל ומעבר, אפשר להתייחס גם לאיומים, ותיק במשטרה לא ייסגר מ"חוסר עניין לציבור" (צינור לילה, שיתופים בפייסבוק וכו').

פותח שרשור, כולי תקווה שתוכל לפתוח לחלאת האדם הזה את התחת בבית משפט ובמשרד התחבורה.

מדובר בחלאה מהזן הנחות ביותר.

בהצלחה, תעדכן.

פורסם

מה הסיבה שמישהו מהפורום פה יתנקם בנהג המונית חוץ מפותח השרשור?

מה נהיה פה קבוצת בוררות של הפורום?

תתעסקו במשפחה שלכם,בילדים שלכם,ברכב שלכם אנערף ....

אם יש פה מישהו חוץ מפותח השרשור שרוצה לצאת להלחם בנהגי מוניות מרושעים- משתתף בצערך.

פורסם

...

אם יש פה מישהו חוץ מפותח השרשור שרוצה לצאת להלחם בנהגי מוניות מרושעים- משתתף בצערך.

אני סובל מאנשים שכמותו על בסיס יומי, ומצטער שהמשטרה עסוקה בלתת דוחות על מהירות במקום על אלימות בכביש. מכיוון שאני אדם שומר חוק, לא הייתי מתנקם בו בעצמי, אבל אני בהחלט יכול להבין למה שמישהו ירצה לעשות כן.

ותודה על ההשתתפות בצער - בצער על אוזלת ידה של המשטרה, וחוסר האונים מול הבריון בכביש.

:turn-l:
פורסם

במילה אחת: צדק.

.Your average Notepad

פורסם

בבון טיפוסי.

מאלה שכדאי לשלול רישיון נהיגה לצמיתות.

נהגי מונית עושים ככל העולה על רוחם.

אבל אותי לימדו שיש לכל מטבע 2 צדדים.

גם נהגי פרייבט מתנהגים מצורה מחפירה.

בעקיפה בצומת ניתן ללמוד שנהג הפרייבט נכנס לרוח קרב. ברוח קרב, יש תוצאות, תמיד. ולא משנה עם מי הצדק.

"אל תדון את חברך עד שלא תגיע למקומו"

פורסם

הוא לא עקף אותו. הוא לא רצה להיות מאחוריו, כי הוא ידע מה הוא הולך לעשות. נו באמת, עד כמה עיוור למציאות אתה יכול להיות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
בבון טיפוסי.

מאלה שכדאי לשלול רישיון נהיגה לצמיתות.

נהגי מונית עושים ככל העולה על רוחם.

אבל אותי לימדו שיש לכל מטבע 2 צדדים.

גם נהגי פרייבט מתנהגים מצורה מחפירה.

בעקיפה בצומת ניתן ללמוד שנהג הפרייבט נכנס לרוח קרב. ברוח קרב, יש תוצאות, תמיד. ולא משנה עם מי הצדק.

"אל תדון את חברך עד שלא תגיע למקומו"

קודם כל אל תכתים ציבור שלם אפילו אם 80% ממנו בהמות. לא כל נהגי המוניות מתנהגים ככה ואני נתקל בלא מעט שנוהגים אחרת.

לגבי רוח הקרב, כשאני נתקל בנהג שמשחק איתי או סתם לא סגור על עצמו אני מנתק מגע או ע"י עקיפה ובריחה ממנו או ע"י האטה ונתינה לנהגים אחרים לחצוץ בינינו. זו לא רוח קרב אלא ניתוק מגע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הוא לא עקף אותו. הוא לא רצה להיות מאחוריו, כי הוא ידע מה הוא הולך לעשות. נו באמת, עד כמה עיוור למציאות אתה יכול להיות.

+1

יש התפתחויות מבחינת המשטרה?

פורסם

פרסמתי את הסירטון באתר של המשטרה,התגובה היחידה שלהם הייתה "יש לגשת לתחנה להגיש תלונה" למרות שהוגשה תלונה עד היום לא ראיתי כל תגובה אחרת מהם. מקווה שבעל הרכב הנפגע ימשיך איתו עד שיצא הצדק!

פורסם

העבירה שלו היא יותר מעבירת תנועה, אדם כזה צריך להרחיק מהציבור (מאחורי סורג ובריח) זו בריונות כביש קיצונית, שחורגת מעבירה מוטורית.

אשמח לשמוע אם יש התקדמות בחקירה, ולשאול על כך את המשטרה (אני הציבור ולי יש עניין בכך!).

פורסם

אני לא יודע מה עם כל אלה שביתרו את נהג המונית הפאפואס, אבל איך אפשר להגיע למסקנה כלשהי בכלל, וכל כך גורפת וחד צדדית בפרט, אם ראית תיעוד של מקרה מעיניו של צד אחד הבוחר להציג סרטון חתוך.

מזכיר לי את נפילה של דעת הקהל העולמית לזרועותיה של ההסברה הפלסטינית, להבדיל אלף הבדלות כמובן.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

פות"ש, שהוא חבר פורום ותיק, הסביר יפה מאוד את השתלשלות הארועים שקדמה לסרטון, לפני שהועלתה הסוגיה, ואני מאמין לו!

בסרטון הרציף הזה יש מספיק חומר לכך שהאדם הזה יפסל מעבודה בשירות הציבור לפרק זמן ממושך!

פורסם

Eily אל תהיה כל כך בטוח,

בית המשפט לא ישלול את רישיונו כל כך מהר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...