Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למען האמת - אני מסכים שההתנהגות שלו לא הכי נכונה.

אבל למען הגילוי הנאות - נורא מציק לי שלא ראיתי את שאר הסרטון... משמע מה קרה לפני שאותו נהג מונית החליט לחתוך ולהשתולל.

מסכים. יכול להיות גם שבקטע השיא בסרטון, שבו נהג המונית אומר "נכנסת לי באוטו", הכוונה שלו היא למה שקרה לפני הקטע שאנחנו רואים. אי אפשר לדעת, אולי המצלם נגע\שרט את המונית מאחורה ואז המשיך לנסוע בתקווה שלא ייפול על נהג עצבני אך התבשר שטעה... אולי אפילו לא שם לב?! וזאת הייתה גם הסיבה שהתחיל לצלם באמצעות הסמארטפון שלו.

מה שבטוח הוא שנהג המונית מסכן את התנועה - ועצם זה שהוא חותך מימין ומנסה לעצור את הצלם באגרסיביות, זאת כבר עבירה על החוק. למרות זאת לא נראה לי ששווה להשקיע בו יותר מדי זמן ועצבים (חוץ ממה שהושקע כבר) כי בשורה התחתונה סתם עוד מפגש עם ישראלי עצבני.

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים. יכול להיות גם שבקטע השיא בסרטון, שבו נהג המונית אומר "נכנסת לי באוטו", הכוונה שלו היא למה שקרה לפני הקטע שאנחנו רואים. אי אפשר לדעת, אולי המצלם נגע\שרט את המונית מאחורה ואז המשיך לנסוע בתקווה שלא ייפול על נהג עצבני אך התבשר שטעה... אולי אפילו לא שם לב?! וזאת הייתה גם הסיבה שהתחיל לצלם באמצעות הסמארטפון שלו.

שטויות! תחשבו קצת לפני שאתם מעלים השערות מגוחכות.

בפעם (המצולמת) הראשונה שנהג המונית חותך אותו, הוא גורם לעצירה מוחלטת של שני הרכבים. היתה לו הזדמנות לצאת ולהתלונן אם היתה פגיעה כלשהי לפני כן, אבל הוא פשוט המשיך לנסוע ולחפש הזדמנות נוספת לגרום לתאונה.

חוץ מזה, אפילו אשת הבבון בתגובותיה לא מאשימה אותו בדברים כאלה.

פורסם

תראה, נניח שמי שצילם תקף אותו:

עקפת אותו ואתה מקדימה. יש לך את האפשרות לעוף משם מהר, אפילו תוך שימוש בנת"צ.

הוא היה יכול פשוט להמשיך ולסיים עם הדרמה.

במקום זה הוא החליט שהוא רוצה יותר דרמה וגם לגרום לתאונה שבאופן פוטנציאלי יכולה להרוג מישהו (הוא לא יודע אם הנהג השני נכה או יש לו צוואר ממש שביר או משהו אחר.)

האם יש איזשהו תירוץ מתקבל על הדעת לגרום לתאונה כזו?

הרי גם הרכבים מאחורה יכולים להיפגע מזה ואפילו זה יכול להרוג תינוק.

לא משנה מה קרה, לבן אדם אין נזק ברכב והוא החליט באופן מודע לדפוק את שני הרכבים ולסכן אנשים אחרים שנמצאים בכביש.

צריך להוריד שמוק כזה מהכביש ולעשות לו חינוך מחדש.

פורסם

טוב שנושא הזה עלה לתקשורת - כל הכבוד!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא שאני בעד הנהג מונית זה מעשה זוועתי ,אבל נהגי מוניות נוסעים כל היום בכבישים צריכים להתמודד עם אנשים הזויים ,עם נסיונות לרצח,עם שיכורים,זונות ,ערסים שלא משלמים,אלימות וכו'....עבר עליו כנראה יום קשה ביותר:evil:

פורסם
היא ענתה לי כרגע.

LOL

attachment.php?attachmentid=340912&stc=1&d=1370335416

זה איום לכל דבר ועניין.

אולי מגיש התלונה יוכל להיעזר גם בזה בשביל להראות באיזה שלשול מדובר, למרות שזו רק אשתו.

גועל נפש.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מחזק + +

כדאי גם את זה לקחת כמסמך נלווה לתלונה שלך. יכול להראות כמה היא בעצמה כבבונית ואשת הבבון מודעת לזה שהמקרה יכל להסתיים בצורה אחרת.

אני באופן אישי הייתי מעמיס עליי דגל ישראל ויוצא למסע מלחמה בשם כל העם להעיף אנשים כאלה מהכביש. ואם אפשר מהמדינה.

פורסם

חבר'ה,

בואו נרגע סך הכל.

כמו כל בת זוג /בן זוג - היא לא אובייקטיבית ומנסה להגן על בעלה.

לקרוא לה בבונית למה?

קחו דברים בפרופורציה.

ולזה שאמר שיש רק צד אחד שמשנה משהו- מעולם לא נברא מצב שבו מתוך 2 צדדים רק צד אחד מחליט ( טוב נו... אולי בנישואין :lol:).

למען האמת?

אני לא מערער על מה שפותח השרשור מספר- אבל תחושת בטן שלי שיש משהו מעבר.

אולי אפילו משהו שפותח השרשור לא מודע אליו. אולי לא בכוונה עשה משהו.

נכון שההתנהגות ברברית לחלוטין, אבל גם להגיד לך "לך תזדיין" ולנעול את הרכב זה לא התנהגות לדעתי.

או לשתוק ולסגור את החלונות - או להגיד "לך תזדייןן" ולצאת לאותו בן אדם.

רק הדיעה שלי, אנחנו כמובן לא חבר מושבעים כך שלכל אחד מותר להגיד את דעתו ,לא?:roll:

פורסם

הדעה שלך דבילית ותיגמר תוך שניות בדקירה.

לא יוצאים מהרכב בשביל עימות. נועלים את הדלתות.

יש לך ספק שהבהמה הזה הוא אדם אלים? יש מצב שהוא היה הורג את פותח השרשור אם הוא היה יוצא מהאוטו.

אז להגיד "לך תזדיין" ולנעול את האוטו זו לא התנהגות? באמת?

פורסם

יש לי הרגשה שכל מי שמנסה להגן על נהג המונית או אפילו "לא לוקח צד", קשור באיזשהו אופן למשפחה הזאת. לא רואה סיבה אחרת לעיוורון כזה.

פורסם

כמו כל בת זוג /בן זוג - היא לא אובייקטיבית ומנסה להגן על בעלה.

אני לא יודע אם בבונית, אבל בהחלט עזר כנגדו: ההתבטאות שלה בכתב אלימה בדיוק כמו שבעלה נראה כשהצטלם, ובנוסף, בחכמתה הרבה היא חשפה בפנינו את זהותו של בעלה היקר וחשפה אותו לאפשרות שמישהו מגולשי הפורום ישתמש במספר הטלפון לנקמה מתוקה.

:turn-l:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...