Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זימזום הדבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני ימים רבים שנים אפילו תבעתי את הנהלת מועדון ה5 בבית דין חברים של המועדון

הדיון נערך בתא והופסק לאחר כמחצית השעה מכיוון שלאב בית הדין היו פגישות נוספות באותו היום

תקבל פסק דין בדואר זרק לעברי אב בית הדין ויצא.כעבור מספר ימים אכן קבלתי את פסק הדין ובו החלטה כי ההנהלה זוכתה מהאשמה

ועלי לשלם קנס של כמה אלפי שקלים לקופת המועדון אם שפתי לא היו סדוקות הייתי צוחק .איך הטריבונל המורכב מאב בית הדין שהוא עו"ד המועדון

דיין נוסף חבר הנהלה ועוד אחד שהוא סתם מקורב לנחום

אב בית הדין היה העורך דין המכובד גיל דבורה

ששכח לציין שהינו מייצג באותה העת את מועדון ה5 וכך כעבור זמן קבלתי מאותו עו"ד דבורה מכתב איום הזוי

ובו הוא דורש ממני בשם מועדון ה5 לשנות את שם המועדון שהקמתי יילו 6-5 מכיוון שהשם מטעה את הציבור

כמובן ששלחתי תלונה לועדת האתיקה של עורכי הדין בתא והנ"ל סרב להשיב להם במשך שנה וכשהשיב ענה שלא לענין

זהו חברי מועדון נכבדים זהו המועדון וזוהי ההנהלה

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

בני אני לא מכיר את הפרטים אבל מנקודת מבט היסטורית ולא רק בתחום הרכב ברוב המיקרים פיצול של תתי מועדונים הוא לא נכון לעשות.

אלה שפורשים ומנסים להקים סקציות נפרדות ברוב המיקרים מתאדים להם.

פורסם

בני זהר, אני אוהב אותך.

ביום הולדתי ה18 או ה19 או ה20, לא ממש זוכר, אירחת אותי בביתך כחלק מטיול מועדון, אירכת את כולם יפה מאוד והשארת עליי רושם מאוד חיובי. מבחינתי מועדון ה5, מועדון ה6 מועדון ה60, זהו תחום שאנחנו אוהבים ומקדמים, וכולם צריכים להתמקד בעיקר ולא בטפל, לכן אני מבין אותך ואת המרירות אותה אתה מרגיש, בזמנו ראיתי קצת ושמעתי קצת על מאחורי הקלעים. אני מכבד את רוב הנפשות הפועלות ואני חושב שזה צעד שגוי של מועדון ה5 ללכת נגד מועדון שמשרת את אותם האינטרסים.

haters will hate

פורסם

בנצי ידידי מעבר לים.

אין פה "נכון לא נכון" "שחור או לבן" או אמת אחת.

מה שיש זו מציאות, ותהליכים שקורים שהם דינמיים ומשתנים.

התהליכים הנ"ל טבעיים, נכונים ומשקפים היטב את רצון החברים.

נכון שלפעמים משקעים, פוליטיקה פנימית ועודף אגו, פוגמים בהנאה

אבל בסופו של יום, הרצון והצורך גדולים מהכל ודברים מסתדרים

לבדם.

נכון להיום מצבנו טוב מהמשוער, וכמעט כל אספן וחובב רכב יכול למצוא

מקום כלבבו, ללא קשר לשייכות דת או מין.

הראשון שידע לעשות מעשה ולחבר בין כל הנק' בצורה חכמה ונכונה

וידע לקשור את כל הקצוות ירוויח.

אגב ידידי אם תעיין קצת במה שכתבתי לפי כשש - שבע, שנים תבחין

כי בחלק גדול מהתחזיות שלי צדקתי או לפחות קלעתי בתחזית ב-90%.

המציאות מכתיבה את התהליכים ואי אפשר לעשות שום דבר מעבר לכך

אולי לנסות לחזות אותם מראש ולהתאים את עצמינו אליהם. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא מבין, אם הענין היה לפני שנים כמו שאתה אומר בפתח דבריך, אז פתאופ ניזכרת עכשיו??

האם העובדה שכבר זמן רב שקט כאן ומיחלמות היהודים שכחו מציקה לך?

חג שבועות שמח לכולם

• תוכן חדש...