Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודשיים נסעתי בנתיב אמצעי ביום שישי בערב, מצד שמאל עקף אותי רכב והמצלמה צילמה, אני קיבלתי את הדוח על סך 750 ש"ח ו8 נקודות, זאת למרות שטענתי היא שהוא היה במהירות גבוהה יותר ממני וגם בנתיב השמאלי של עקיפה.

מצ"ב תמונה שבה רואים את הרכב שלי מצד ימין וקצת קדימה את הרכב העוקף מצד שמאל.

מה דעתכם ? ללכת לשלם ולספוג את זה או לערער ? אם לערער מה הסיכוי לצאת זכאי ?

תודה, ריי.

IMG_4753.jpg

פורסם

שים לב שבשורה השחורה למטה מצד שמאל מצוין במפורש שהרכב שביצע לכאורה את העבירה נמצא בנתיב מס' 2.

זהו אחד היתרונות של מכמונת גטסו על פני המולטנובה הותיקה: בעוד שהאחרונה מופעלת באמצעות גלים ולא ניתן לדעת באופן חד-משמעי מיהו העבריין ברגע שמופיע יותר מרכב אחד, הגטסו מופעלת באמצעות פסי דריכה שמונחים בתוך האספלט, כך שניתן לדעת במדויק באיזה נתיב היה הרכב שהפעיל אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בגאטסו אין מה לעשות ואפילו כתוב לך הנתיב שבו נסע הרכב שצולם (נתיב 2).

כמו כן המצלמה של הגאטסו יכולה לצלם מספר נתיבים במקביל ולשלוח דו"ח גם אם יש שני רכבים ממהרים במקביל, בניגוד למשל למולטונובה.

הגאטסו יכול להפיק עד ל-2 תמונות בשניה.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000431886

פורסם

דבר שעכשיו שמתי לב אליו:

ככל שידוע לי, נתיבים ממוספרים מימין לשמאל, כלומר: הימני ביותר הוא נתיב מס' 1, זה שמשמאלו הוא 2 וכן הלאה.

בהנחה שאתה הרכב הימני בתצלום, אני רואה שם עוד שני נתיבים מימינך, משמע: אתה היית בנתיב מס' 3. נתיב מס' 1, אם זיהיתי נכון, הוא נת"צ.

אני טועה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן יש שם ארבעה נתיבים, אבל זה עדיין לא נראה לי אליבי לערעור.

בנוסף עפ"י המידע (תודות לאייל), יש למצלמות האלו גלאים על כל נתיב כך שאין לאן לברוח.

פורסם

יש מצב שבנת"צ אין פס דריכה? האם עלינו על קונספירציה?

או שפשוט סופרים נתיבים מהמצלמה. כלומר, 1 זה השמאלי ביותר שקרוב למצלמה, וכן הלאה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

על פי הצילום צולמת ע"י מצלמת רמזור(תקן אותי אם אני טועה),מצלמת הרמזור ברוב המקרים ממוקמת על האי תנועה,ספירת הנתיבים מתבצעת עד כמה שידוע לי מהמצלמה עצמה וזה אומר נתיב שני מתוך הנתיבים.(משמאל ,מיקום המצלמה לימין).

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

צודק יניב,

הלכתי לשלם היום את הדוח.

ממש מעצבן שעל 20 קמ"ש מעל המותר עושים אותך פושע בזמן שאת כל הכבישים מעלים ב10 קמ"ש לאחרונה בלי לחשוב פעמיים ---> 750 ש"ח + 8 נקודות !

פורסם

איפה אתה רואה 20 קמ"ש?

אני רואה 122 במקום 90, זה 32 קמ"ש מעל המותר.

אה כן, זה יוצא 0x20 בהקסהדצימלי :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מצד שמאל עקף אותי רכב והמצלמה צילמה, אני קיבלתי את הדוח על סך 750 ש"ח ו8 נקודות, זאת למרות שטענתי היא שהוא היה במהירות גבוהה יותר ממני וגם בנתיב השמאלי של עקיפה.

אל תדאג גם הוא קיבל דוח (או הזמנה למשפט).

הגאטסו יכול להפיק עד ל-2 תמונות בשניה.

אפילו 3 (יכולת צילום - כל 0.3 שנייה).

דבר שעכשיו שמתי לב אליו:

ככל שידוע לי, נתיבים ממוספרים מימין לשמאל, כלומר: הימני ביותר הוא נתיב מס' 1, זה שמשמאלו הוא 2 וכן הלאה.

בהנחה שאתה הרכב הימני בתצלום, אני רואה שם עוד שני נתיבים מימינך, משמע: אתה היית בנתיב מס' 3. נתיב מס' 1, אם זיהיתי נכון, הוא נת"צ.

כפי שכתב יניב, נתיב ראשון הוא הקרוב ביותר למצלמה. בצומת הנ"ל המצלמה ממוקמת מצד שמאל, לכן הספירה מתחילה משמאל.

ממש מעצבן שעל 20 קמ"ש מעל המותר עושים אותך פושע

עוד יותר מעצבן - אם היית נוסע 2 קמ"ש פחות, הדוח היה 250 ש"ח (ללא נק') או שלא היה בכלל...

פורסם

לא נכון.

עד 25 מעל המותר בבינעירוני = 250 שקל ללא נקודות.

26 מעל זה כבר הקנס שהוא קיבל.

כלומר היה צריך נסוע 115 כדי לקבל את הקנס הקטן (ויש סיכוי לא רע בכלל שהמצלמה מכוונת לא להפיק בכלל דו"חות במהירויות כאלו כי יש די והותר קליינטים גם ב 116+)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil,

מהירות נמדדת היא - 122 קמ"ש (ראה בתמונה).

מהירות שצריכה להיות כתובה בדוח - 117 קמ"ש (הנחיית הפחתה של 5 קמ"ש לכל אמצעי אכיפת מהירות).

אם הנהג היה נוסע 2 קמ"ש פחות, היה מקבל דוח על 115 קמ"ש שזה בעצם 250 ש"ח קנס או כפי שכתבתי - כנראה לא היה מקבל בכלל.

פורסם

אין הפחתה של 5 קמ"ש במצלמות האלו.

הפחתה היא רק במצלמות הישנות וברובי לייזר של המשטרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

^

ההפחתה של 5 קמ"ש היא לכל מכשירי אכיפה משטרתיים (ממל"ז, דבורה, גאטסו, מצלמה ניידת), נכון להיום.

דוגמא לדוח מהירות של מצלמת גאטסו (מהירות נמדדת 124 קמ"ש, מהירות שרשומה בדוח 119 קמ"ש).

ראה בנוסף שרשורים: כאן וכאן.

• תוכן חדש...