Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש לי ניסן אלמרה 2001 , הכל טוב . היום באמצא הנסיעה המחוג של מהירות פשוט נעצר על 80 ולא זז . עצרתי , חיביתי ועדלקתי שוב , המחוג לא זז . המשכתי לנסוע , כל המחוגים פעילים , גם הלוח דיגיטלי של קלומטרז' ממשיך לספור קילומטרים , רק המחוג לא זז .

אני גר באילת ובאחת הוסכים אמרו לי שזה אמור לקחת כמה ימים עבודה כי שולחים את לוח כולו ומחיר מטורף כמו 1000 ש"ח .

אני אישית לא מאמין לא לסכום ולא לבעיה עצמה .

אין בעינ להגיע למרכז הארץ במידת הצורך או לצפון , או במקרה הכי טוב יש באילת ואני לא יודע .

מוסך מורשה לא מתאים לי , מחפש פתרון אחר .

תודה מראש

מחכה לתשובתכם

פורסם

אתה יכול לבדוק עם יש באילת מכון שמתמחה רק במחוונים, ולהגיע ישירות אליו בלי שהמוסך ישלח אליו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש סיכוי שהפאנל התעוות מהחום ותפס את המחוג אם יש לך ידים טובות פרק את הלוח ואת המשקף ותבדוק מה עוצר את המחוג

• תוכן חדש...