Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביצרן צלחות מתוצרת סין.

יש סיני ויש סיני, מניסיוני עם הצלחות האלה לא ניתקלתי בבעיות.

רק דגש קטן- אורך חיים של צלחת סינית מול מקורית הוא שמיים וארץ, צלחות סיניות מהר מאוד נשחקות ומתעוותות בהשווה לצלחת מקורית.

אני ממליץ לך בחום לשקול לרכוש צלחות מקוריות או תחליות תוצרת BREMO או LUCAS או מאחת החברות ממוכרות, המחיר יהיה קרוב למחיר של צלחות מקוריות ולכן עדיף לרכוש מקורי ולסגור את העניין.

הצלחות הסיניות עושות את העבודה הבעיה היחידה היא האורך חיים, לרכבים מסחריים טנדרים, סוונה וכד התקנת צלחות סיניות לא מחזיקות זמן מה תוך זמן קצר הם מקבלות עיוותים ואז מתחילים רעידות בבלימה.

בהתייחס לסוג הרכב שלך ספציפית שהוא קל וקטן אני לא צופה בעיה עם הצלחות שרצית, מלבד האורך חיים הקצר בהשוואה למקורי.

פורסם
מדובר ביצרן צלחות מתוצרת סין.

יש סיני ויש סיני, מניסיוני עם הצלחות האלה לא ניתקלתי בבעיות.

רק דגש קטן- אורך חיים של צלחת סינית מול מקורית הוא שמיים וארץ, צלחות סיניות מהר מאוד נשחקות ומתעוותות בהשווה לצלחת מקורית.

אני ממליץ לך בחום לשקול לרכוש צלחות מקוריות או תחליות תוצרת BREMO או LUCAS או מאחת החברות ממוכרות, המחיר יהיה קרוב למחיר של צלחות מקוריות ולכן עדיף לרכוש מקורי ולסגור את העניין.

הצלחות הסיניות עושות את העבודה הבעיה היחידה היא האורך חיים, לרכבים מסחריים טנדרים, סוונה וכד התקנת צלחות סיניות לא מחזיקות זמן מה תוך זמן קצר הם מקבלות עיוותים ואז מתחילים רעידות בבלימה.

בהתייחס לסוג הרכב שלך ספציפית שהוא קל וקטן אני לא צופה בעיה עם הצלחות שרצית, מלבד האורך חיים הקצר בהשוואה למקורי.

הכי חשוב זה הסוג של הדיסקיות שלא יהיו סיניות ולא יהיו סוג לא מוכר כי גם דיסקיות לא טובות מקצרות לצלחת את החיים.

• תוכן חדש...