Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על צלחות בלם מחברת foster לטויוטה יאריס 1300 , 2001

ziko
שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר ביצרן צלחות מתוצרת סין.

יש סיני ויש סיני, מניסיוני עם הצלחות האלה לא ניתקלתי בבעיות.

רק דגש קטן- אורך חיים של צלחת סינית מול מקורית הוא שמיים וארץ, צלחות סיניות מהר מאוד נשחקות ומתעוותות בהשווה לצלחת מקורית.

אני ממליץ לך בחום לשקול לרכוש צלחות מקוריות או תחליות תוצרת BREMO או LUCAS או מאחת החברות ממוכרות, המחיר יהיה קרוב למחיר של צלחות מקוריות ולכן עדיף לרכוש מקורי ולסגור את העניין.

הצלחות הסיניות עושות את העבודה הבעיה היחידה היא האורך חיים, לרכבים מסחריים טנדרים, סוונה וכד התקנת צלחות סיניות לא מחזיקות זמן מה תוך זמן קצר הם מקבלות עיוותים ואז מתחילים רעידות בבלימה.

בהתייחס לסוג הרכב שלך ספציפית שהוא קל וקטן אני לא צופה בעיה עם הצלחות שרצית, מלבד האורך חיים הקצר בהשוואה למקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ביצרן צלחות מתוצרת סין.

יש סיני ויש סיני, מניסיוני עם הצלחות האלה לא ניתקלתי בבעיות.

רק דגש קטן- אורך חיים של צלחת סינית מול מקורית הוא שמיים וארץ, צלחות סיניות מהר מאוד נשחקות ומתעוותות בהשווה לצלחת מקורית.

אני ממליץ לך בחום לשקול לרכוש צלחות מקוריות או תחליות תוצרת BREMO או LUCAS או מאחת החברות ממוכרות, המחיר יהיה קרוב למחיר של צלחות מקוריות ולכן עדיף לרכוש מקורי ולסגור את העניין.

הצלחות הסיניות עושות את העבודה הבעיה היחידה היא האורך חיים, לרכבים מסחריים טנדרים, סוונה וכד התקנת צלחות סיניות לא מחזיקות זמן מה תוך זמן קצר הם מקבלות עיוותים ואז מתחילים רעידות בבלימה.

בהתייחס לסוג הרכב שלך ספציפית שהוא קל וקטן אני לא צופה בעיה עם הצלחות שרצית, מלבד האורך חיים הקצר בהשוואה למקורי.

הכי חשוב זה הסוג של הדיסקיות שלא יהיו סיניות ולא יהיו סוג לא מוכר כי גם דיסקיות לא טובות מקצרות לצלחת את החיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...