Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מסתכל על הזוכים בעונות הקודמות, אני יכול להבין למה הם זכו. היה בהם משהו שאתה יודע שישראלים בדרך כלל מתחברים אליו. הרוב זה טיפוסים דוגמת ג'קי וקותי או אלירז, שמהתחלה שרדו הדחות והיה ברור שגם יזכו. או טיפוסים כמו שפרה שזה בדיוק ההפך הגמור.

אבל אצל טהוניה אני אשכרה לא מבין מה יש. היא לא מזה ולא מזה. היא לא מצחיקה, היא כל הזמן בוכה על הילדות העשוקה, ואם היא לא בוכה אז היא פותחת על מישהו את הפה ג'ורה. מתחילת התוכנית לא ראיתי שום קטע ממנה שאני יכול להגיד, וואלה יש בה באמת משהו שמצדיק את כל ההדחות האלה שהיא שורדת. הדבר היחיד שראיתי ממנה בכל תוכנית זה כמה הילדות שלה הייתה חרא ואם לא זה אז לרכל או לעוף על מישהו.

לא סתם ענת אמרה שלדעתה טהוניה תזכה. גם היא מבינה שאם היא שורדת כלכך הרבה הדחות, כנראה שהדרך סלולה לגמר. העדפתי את ענת פי 100 על טהוניה. לפעמים הייתה מעצבנת, אבל אתה רואה בחורה רהוטה שיודעת מה היא מדברת וגם בוויכוחים היא מנסה להיות עניינית ולא "יאללה שחררי, יאללה שחרר" בכל ויכוח

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנ"ל. הבעיה של ענת, לפחות מבחינתי, היא שהיא מתעקשת כל הזמן לנתח אנשים בצורה חופרת. אני לא מתאבל על זה שהיא הודחה, אבל ללא ספק הייתי שמח מאוד אם אמש טהוניה היתה יוצאת.

באמת שאין לי מושג מה יש לחלקכם מביז'ו ויניב. אני מסמפט אותם, למעט הקטע שביז'ו יצא נגד דור בפני אור. לא הבנתי מה דור, שדווקא חי עם כולם בשלום, עשה לו שהוא ככה ליכלך עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מומחה לעדות, אבל אם למדתי כמה דברים בחיים, אחד מהם, הוא שיוצאי גרוזיה, הם אנשים עם כבוד. ז"א, שלראות אחד כזה מייבב מול כל העם, זה בהחלט צעד נדיר, הלא כן?

יניב חי בסרט, אבל אם טוב לו, אז למה לא? :)

פורסם

זה באמת נראה כאילו ההפקה כבר נתנה את הזכייה לטהוניה, וחבל. אתיופית,סבבה, אבל אי אפשר כבר עם כל ההתפרצויות זעם האלה....איך דור אמר? על הבוקר פרצוף נאחס. צודק.

ידעתי שזו תהיה עונה חלשה....חבל.

טוב,נחכה ל GRAN HERMANO ARGENTINA , יהיה הרבה יותר אקשן :twisted:

פורסם
כנ"ל. הבעיה של ענת, לפחות מבחינתי, היא שהיא מתעקשת כל הזמן לנתח אנשים בצורה חופרת. אני לא מתאבל על זה שהיא הודחה, אבל ללא ספק הייתי שמח מאוד אם אמש טהוניה היתה יוצאת.

באמת שאין לי מושג מה יש לחלקכם מביז'ו ויניב. אני מסמפט אותם, למעט הקטע שביז'ו יצא נגד דור בפני אור. לא הבנתי מה דור, שדווקא חי עם כולם בשלום, עשה לו שהוא ככה ליכלך עליו.

גםלי הפריע שביז׳ו ליכלך על דור, אבל לדעתי הוא פשוט מנסה לפרגן ליניב צ׳אנס איתה

פורסם

אין הביז'ו פשוט טיפש עם חיוך וקול של ילד מפגר.

לדעתי יניב פעם ראשונה בחיים שלו זוכה להרגיש "כוח" והוא בעננים.

למי שיש כוח שיראה את הדוח של אתמול. ולמי שאין שיקפוץ ישר לדקה 4.

http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season5-daily-report/Article-aaff58c377cef31006.htm?sCh=a50047b4c686d310&pId=101738831

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
מישהו יכול להסביר מי תומך ביניב (מבחינת קולות)?

אני יכול להבין (בקושי) את אלה שנמצאים/ות בקבוצה שלו בפייבסוק. אבל מי עוד חוץ מהם?

האמת שזה מוזר מאוד! יש מצב שההפקה משאירה אותו בדיוק כמו את טהוניה. נותנים לו לעבור שינוי...

פורסם

מי שבמקרה היה ער (אני), היה יכול להנות פלאס פלאס. לבנה אירגנה להם לילה בבריכה....האור הזאת היא

פשוט פורנו מהלך....מזמן לא ראיתי כזה גוף מושלם (הסיליקון קצת TURN OFF), פשוט מדהימה. וכן,גם לירדן לא חסר.

האייקון שמסמן את כל הארוע הזה: :yum:

פורסם

תזכרו את ההודעה הזו: טהוניה לא זוכה.

היא תגיע גבוה אבל זכייה לא תהיה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מישהו יכול להסביר מי תומך ביניב (מבחינת קולות)?

אני יכול להבין (בקושי) את אלה שנמצאים/ות בקבוצה שלו בפייבסוק. אבל מי עוד חוץ מהם?

אמא, אבא ובמידה והם חיים אז גם סבתא וסבא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

למרבה הצער זה כנראה יהיה מוטי. דורין היא פאק בליהוק (או לפחות בזה אני רוצה להאמין ולא באלטרנטיבה הארצישראלית המצוייה)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...