Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 96-984-73 : פטור מחובת חגירה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרשה לעצמי לצאת מנקודת הנחה שבר רפאלי מצלמת קליפ בחנייה סגורה-כי יש לה כסף והיא לא תסתכן בשביל שטויות כאלה.

הנה הוא ההבדל הקטן.

קליפים כאלה הם מצחיקים ונחמדים וסבבה(למי שאוהב)-השאלה היא איפה מצלמים.

זה כמו:

2 אנשים עושים מרוץ אחד מול השני נניח EVO מול STI.

יש הבדל בין לעשות את זה בכביש 1 לבין לעשות את זה במסלול סגור?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אפל, רואים בבירור ב1:30 שהם נוסעים בX6 בשיא התנועה בלי חגורות.

למה אתה מגונן עליהם?

האם תגונן על מישהו שנוסע על 250 בנתיבי איילון?

אני די בטוח שחגורת בטיחות זו לא העבירה היחידה שהם מבצעים ברכבים, אם ל"זמר" הזה יש בכלל רשיון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אפל, רואים בבירור ב1:30 שהם נוסעים בX6 בשיא התנועה בלי חגורות.

למה אתה מגונן עליהם?

האם תגונן על מישהו שנוסע על 250 בנתיבי איילון?

אני די בטוח שחגורת בטיחות זו לא העבירה היחידה שהם מבצעים ברכבים, אם ל"זמר" הזה יש בכלל רשיון

אני לא מגונן עליהם.

הם עבריינים לכל דבר ועניין(או איך שלא אומרים את זה).

הם חבורה של מטומטמים שנוסעים באוטו מטומטם ויוצרים מוזיקה מטומטמת(אם בכלל אפשר לקרוא וזה מוזיקה).

לא מגונן!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אותי יותר מעניין מי בעל הפרארי שהסכים להשכיר להם כזה רכב. :shock:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אותי יותר מעניין מי בעל הפרארי שהסכים להשכיר להם כזה רכב. :shock:

החבר של האמא של הדודה שהסכים לתת את האוטו לאחיין של האח מהדרגה השלישית והבטיח לו קליפ בן יונה :D

פורסם
ידעתי שבעלי פרארי בארץ קיבלו פטור מחובת התקנת לוחית זיהוי בקדמת היצירה

אני באמת ובתמים חושב שהיצירות האלו ראויות לא לשאת לוחית רישוי, אבל מה לעשות חוק זה חוק. ראיתי כבר מספיק פרארי במדינות העולם הנאורות ובשום מקום לא נתקלתי באפליה מתקנת לרכבי יוקרה. אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לרפובליקות סוג ז'.

עם כל הצער והכאב גם פרארי צריכה לוחית רישוי קדמית. למי שזה מקלקל את הלוק, שיחנה אותה במוזאון.

אני לא מבין מה אתם דואגים,האוכלוסיה ששומעת תשירים הזו אכן צריכה לעוף מהשמשה הקידמית.

+1

לא נורא, הוא יהיה הזמר המזרחי שמכר את הפרארי שלו כדי לממן פיליפינית. הסר דאגה מלבך.

LIKE

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איזה שרשור הזוי ....

מי הולך להתלונן על מיקו מצ'רלי וחצי שלא חצה במעבר חציה ....

יש גם הוכחה מצולמת לנסיון הונאה.

פורסם
מי הולך להתלונן על מיקו מצ'רלי וחצי שלא חצה במעבר חציה ....

יש גם הוכחה מצולמת לנסיון הונאה.

החציה היתה ברחוב שסגרו במיוחד לרגל ההסרטה, וההונאה בכלל התבצעה עם שטרות של מונופול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...