Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרקים את הפנס.. בודקים איפה האטימה שלו הלכה לעולמה ומנסים לתקן..

או מחליפים פנס.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

היי

ככל הנראה יש סדק ממש קטן בפינה של הפנס והוא המקור לבעיה. האם קיים חומר כלשהו לאטום את זה? כמובן שלא יהיה נראה לעין. לא בא לי להחליף את כל הפנס. אודה לעוזרים

פורסם

זה פיתרון גרוע..

אני מציע לך למצוא את מקור הבעיה.. מקסימום תשים שם מעט סיליקון יפתור לך את הבעיה..

שוב השאלה איפה זה נמצא אם זה באיזו פינה או בדופן פנימית שלא רואים מעולה אם זה בדופן שרואים אז תצטרך להיות יותר עדין.

השאלה העיקרית היא האם אתה יכול להוריד את הפנס ולחפש את מקור הבעיה.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

ניסיתי לפרק את המכסה של הפנס, אבל הצלחתי רק להוציא את הפנס עצמו (כל התושבת כולל כל המנורות) מהמקום מה שלא עזר לי כל כך.

ממה שזכור לי שהייתי במוסך בפעם האחרונה והחליפו לי מנורה, זה דיי פשוט והגישה לפנס היא מהחלק האחורי שלו אבל משום מה לא הצלחתי ופחדתי לשבור משהו.

מישהו אמר לי שכדאי לעשות בפנס חור עם מסמר רותח או סיכה רותחת בשביל להוציא את המים שיש שם - וכן, התחילו להצטבר שם מים בתוך הפנס בכמויות שאין לי מושג מאיפה הגיעו. ממש ברמה שאולי יהיה שם איזה קצר או חלילה איזה פיצוצון.

האם כדאי לעשות חור מיניאטורי בפנס כדי שהמים יצאו?

פורסם

אני יותר בכיוון של להמיס חור בפנס, לקדוח לא עלול לרסק את כל הפלסטיק?

מה שכן גם במקרה של להמיס חור קטן, זה יכול להפוך את הפלסטיק באיזור לשחור...

פורסם

קרה לי גם מה שעשיתי זה הוצאתי את הפנס ואם נייר טואלט ואיזה צינור אלאסטי ניגבתי אותו מבפנים דרך החור של המנורה ושים קצת סיליקון בעדינות שלא יחדור שוב מים

פורסם

אתה לומד באוניברסיטה הפתוחה ? ראיתי את האוטו שלך חונה בריאלי, נראה יותר טוב מאשר בתמונות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עשיתי 3 חורים קטנים ממש בגודל של סיכה והמים נשפכו מהפנס, אבל עדיין הלחות לא מראה סימני התייבשות.....

פורסם

היתה לי בעיה דומה לאחר שהייתי במוסך והמוסכניק החליף מנורה קדמית ומסתבר שהוא לא הידק את הגלגל הזה שנועל את המנורה בתוך הבקלית .

הייתי ממליץ לנסות מה שאני עשיתי וזה לפתוח את אותם גלגלים כאלה שעוטמים מסביב למנורה ולתת ללחות לצאת החוצה וכמובן להחזיר אותם אחרי.

אני מתכוון לזה: pageh72.jpg

ייתכן שברכב שלך זה נראה אחרת .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...